Günün sahur menüsü: 28. gün
Günün sahur menüsü: 28. gün 28. gün sahur menüsünde mükemmel tarifler sizi bekliyor. Özellikle cevizli börek tarifini mutlaka deneyin. İşte günün sahur menüsü...
6.07.2021 Bilgi
Murat Güllü: Baklavada biz bir denge arıyoruz
Murat Güllü: Baklavada biz bir denge arıyoruz Baklava günümüzde Doğu Akdeniz ve Balkan coğrafyasında en sevilen tatlılardan biri olma özelliğine sahip. Farklı tarifleri bulunsa da aslında mesele biraz da tüm bileşenleriyle denge kurmakta saklı. Bu tanım Türkiye'de altı kuşaktır baklava üretimi yapan Karaköy Güllüoğlu'nun yeni jenerasyon yöneticisi Murat Güllü'ye ait. Siyaset Bilimi ve Gıda İşletmeciliği eğitimlerinin ardından çocukluğundan bu yana her kademesinde yer aldığı işletmenin başına geçen Murat Güllü, ömrünü gastronomi özellikle de baklava tarihi üzerine vakfetmiş bir insan. Bu lezzetli tatlının farklı coğrafyalarda ve farklı zamanlardaki yolculuğunun izlerini süren Murat Güllü ile baklavanın tarihi, gasto-diplomasideki yeri ve Karaköy Güllüoğlu'nun hikâyesini konuştuk.
17.07.2021 Tatil
22 Mart günün menüsü (Doğum günü yemekleri)
22 Mart günün menüsü (Doğum günü yemekleri) 22 Mart günün menüsü ile doğum günü hazırlıkları yapıyoruz. Evde vereceğiniz doğum günü partisi için hazırlayacağınız ikramlıkları verdiğimiz 22 Mart günün menüsü ile işinizi kolaylaştırmak istiyoruz. İşte 22 Mart günün menüsü ve doğum günü yemekleri…
24 Ocak günün menüsü ( Altın günü yemekleri)
24 Ocak günün menüsü ( Altın günü yemekleri) 24 Ocak günün menüsü altın kızları altın günlerinde de yalnız bırakmıyor. 24 Ocak günün menüsü altın gününde yapılacak lezzetlere yenilerini katmak için geliyor. İşte 24 Ocak günün menüsü ve altın günü yemekleri…
24 Kasım günün menüsü (Öğretmenler Günü yemeği)
24 Kasım günün menüsü (Öğretmenler Günü yemeği) 24 Kasım günün menüsü her zamankinden daha özel… Öğretmenler Günü dolayısıyla özenerek hazırladığımız 24 Kasım günün menüsü yemeklerimizi öğretmenlerimize armağan ediyoruz. Peki 24 Kasım günün menüsü hangi yemeklerden oluşuyor?
18 Ekim 2016 günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)
18 Ekim 2016 günün menüsü (Bugün ne pişirsem?) 18 Ekim günün menüsünü merakla beklediğinizin farkındayız. Hem kolay hem lezzetli tarifler, tüm malzemeler ve ayrıntılı anlatımlarıyla işte Bugün Ne Pişirsem? diyenler için 18 Ekim günün menüsü...
Ustasından yılbaşı hindisi tarifi
Ustasından yılbaşı hindisi tarifi Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz, yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi fırında hindi pişirmenin püf noktalarını anlattı.
30.12.2010 Cadde
Atelier Michelle muhteşem
Atelier Michelle muhteşem Geçen hafta sonu bir röportaj için İzmir'deydim...
13.02.2006 Cadde
Atelier Michelle muhteşem
Atelier Michelle muhteşem Geçen hafta sonu bir röportaj için İzmir'deydim...
12.02.2006 Cadde
Kilo alamamak da dert
Kilo alamamak da dert Pek çok kişi zayıflamak için elinden geleni yaparken, kilo almak için çabalayanlar da var. Daha çok genç erkeklerin kilo almaya çalıştığını belirten diyetisyen Dilara Koçak "Zayıflamak isteyenlerin işi daha kolay" diyor
7.08.2004 Pazar