Galası yapıldı
Galası yapıldı Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı’nın başrolünü paylaştığı ‘Kardeş Takımı’nın galası Kanyon AVM’de gerçekleşti.
17.01.2024 Cadde
Fırat Albayram'ın ‘dolandırıcılar yakalandı’ paylaşımı hayal ürünü çıktı
Fırat Albayram'ın ‘dolandırıcılar yakalandı’ paylaşımı hayal ürünü çıktı Eşi Ceyda Kasabalı ile tatile gittikleri Paris’te dolandırıldığını daha önceki YouTube paylaşımında öne süren Fırat Albayram, dün de kendilerini dolandıran çetenin tutuklandığını AFP’nin bir haberini paylaşarak duyurdu. Albayram, bugün ise bu paylaşımının “hayali” olduğunu belirterek kendisinin ciddiye alınmasını şaşkınlıkla karşılayan nitelikte bir tweet attı.
19.05.2022 Cadde
Filmde de karı-kocalar
Filmde de karı-kocalar Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram çifti, ‘Vay Babam Vay’ için kamera karşısına geçti.
29.06.2021 Cadde
'Noluyo Ya' kanalı neden bu kadar sevildi?
'Noluyo Ya' kanalı neden bu kadar sevildi? Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı çiftinin aşırı eğlenceli Youtube kanalı 'Noluyo Ya'. Üç yıldır aktif olarak kullandıkları Youtube kanalları şu an bir patlama yaşıyor diyebiliriz. Peki Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram'ın 'Noluyo Ya' kanalı neden bu kadar sevildi? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
27.04.2021 Trend
Ceyda Ateş arkadaşına takıldı!
Ceyda Ateş arkadaşına takıldı! Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran oyuncu Ceyda Ateş, kurbağa çerçeveli havuz gözlüğüyle poz verdi.
23.06.2020 Cadde