Ceyhun Bayramov

Ceyhun Bayramov

Son dakika Ceyhun Bayramov haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ceyhun Bayramov gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ceyhun Bayramov haber sayfamızda...

Ceyhun Bayramov

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 197 ceyhun bayramov haberi bulunmuştur.
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Bakü ile Erivan bu kez Berlin’de görüştü
Bakü ile Erivan bu kez Berlin’de görüştü Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan’ın, barış anlaşması müzakereleri çerçevesinde bir araya geldiği görüşme, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock’un ev sahipliğinde, başkent Berlin’de yapıldı.
29.02.2024 Dünya
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Ermenistan siyasi irade gösterirse barış anlaşmasına giden yol açıktır” ifadelerini kullanarak, “Fransa’nın Ermeni yanlısı tutumunun yerini Azerbaycan düşmanlığı ve Azerbaycan karşıtı bir tutum aldı” dedi.
28.12.2023 Haberler
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık
Azerbaycan'dan Ermenistan'a: Siyasi irade gösterirlerse barış anlaşmasına giden yol açık Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Ermenistan siyasi irade gösterirse barış anlaşmasına giden yol açıktır” ifadelerini kullanarak, “Fransa’nın Ermeni yanlısı tutumunun yerini Azerbaycan düşmanlığı ve Azerbaycan karşıtı bir tutum aldı” dedi.
28.12.2023 Dünya
‘Kafkasya’da barış her zamankinden yakın’
‘Kafkasya’da barış her zamankinden yakın’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki görüşmeler konusunda, “Geldikleri noktada aslında barışa her zamankinden daha yakınlar” dedi.
23.12.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan Bakü’de Aliyev ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan Bakü’de Aliyev ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
15.12.2023 Gündem
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var
Bakan Fidan: Ateşkesle arada sadece ABD var Gazze'deki ateşkes beklentilerini değerlendiren Dışişleri Bakanı, "ABD'nin uluslararası kamuoyunun alacağı kararlara engel olmamasını bekliyoruz" dedi.
14.12.2023 Dünya
Bakan Fidan Azerbaycan’a ziyaret gerçekleştirecek
Bakan Fidan Azerbaycan’a ziyaret gerçekleştirecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Azerbaycan’a gidecek.
13.12.2023 Gündem
'Azerbaycan Ermenistan ile ilişkilerin normalleşmesinin alternatifinin olmadığını düşünüyor'
'Azerbaycan Ermenistan ile ilişkilerin normalleşmesinin alternatifinin olmadığını düşünüyor' Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, “Azerbaycan, Ermenistan-Azerbaycan ilişkilerinin normalleşmesinin alternatifinin olmadığını düşünüyor. Azerbaycan Ermenistan'a bu konuda önerilerde bulundu. Şu anda Ermenistan'dan önerdiğimiz paketlere ilişkin bir cevap bekliyoruz. Şartlar kabul edildiği takdirde biz bu diyaloğu devam ettirmeye hazırız” dedi.
4.11.2023 Dünya
Kafkasya’da barış toplantısı düzenlendi
Kafkasya’da barış toplantısı düzenlendi Güney Kafkasya’da kalıcı barış ve istikrarın tesisine yönelik olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev‘in girişimiyle başlatılan 3+3 formatındaki bölgesel işbirliği platformunun dışişleri bakanları düzeyindeki toplantısı dün Tahran’da yapıldı. Dışişleri Bakanları düzeyinde düzenlenen toplantıya Türkiye’nin ve ev sahibi İran’ın yanı sıra Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya Federasyonu katıldı.
24.10.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan İran'da kritik temaslar! Peş peşe görüşme
Bakan Fidan'dan İran'da kritik temaslar! Peş peşe görüşme Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tahran’da İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir araya geldi.
23.10.2023 Gündem
‘Somut adımlara ihtiyaç var’
‘Somut adımlara ihtiyaç var’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatı’nın (İİT) Dışişleri Bakanları düzeyindeki İcra Komitesi Toplantısı’na katıldı.
19.10.2023 Gündem
Son dakika! Bakan Fidan, BAE'li mevkidaşıyla görüştü
Son dakika! Bakan Fidan, BAE'li mevkidaşıyla görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı Şeyh Abdullah bin Zayed Al Nahyan ile Gazze'deki insani duruma ilişkin telefonda görüştü.
13.10.2023 Gündem
Türkiye 'barış' için devrede! Bakan Fidan Mısır'a gidiyor
Türkiye 'barış' için devrede! Bakan Fidan Mısır'a gidiyor Türkiye'nin İsrail-Filistin çatışmasındaki yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yarın Mısır'a ziyaret gerçekleştirecek.
12.10.2023 Gündem
Fidan’dan yoğun diplomasi trafiği
Fidan’dan yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan yoğun bir diplomasi trafiği yürütüyor.
11.10.2023 Gündem
Bakan Fidan EİT toplantısına katıldı! Temiz Enerji Merkezi Tüzüğü'nü imzaladı
Bakan Fidan EİT toplantısına katıldı! Temiz Enerji Merkezi Tüzüğü'nü imzaladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Dışişleri Bakanları 27. Toplantısı kapsamında EİT Temiz Enerji Merkezi Tüzüğü'nü imzaladı.
10.10.2023 Gündem
Bakan Fidan, Azerbaycan'da
Bakan Fidan, Azerbaycan'da Hakan Fidan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Bakanlar Konseyi 27. Toplantısı'na katılmak üzere Azerbaycan'a gitti.
10.10.2023 Dünya
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Dünya
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi...
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi... Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Haberler
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi
Azerbaycan tek tek açıkladı! Hepsi Karabağ'da ele geçirildi Azerbaycan, Karabağ’da yasadışı Ermeni silahlı güçlerine yönelik gerçekleştirilen terörle mücadele operasyonunda ele geçirilenlerin listesini yayınladı.
23.09.2023 Dünya
Bakan Fidan New York'ta diplomasi trafiğinin detaylarını aktardı!
Bakan Fidan New York'ta diplomasi trafiğinin detaylarını aktardı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu’na ilişkin New York’ta bulunan Türkevi’nde değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan peş peşe gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili olarak detayları aktardı.
23.09.2023 Gündem
Fidan, ABD’li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Fidan, ABD’li mevkidaşı Blinken ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM 78. Genel Kurulu marjında New York’da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken’la TSİ ile dün akşam saatlerinde bir görüşme gerçekleştirdi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme, Fidan ile Blinken arasında baş başa yapıldı.
23.09.2023 Gündem
Dağlık Karabağ’da şimdi ne olacak?
Dağlık Karabağ’da şimdi ne olacak? Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da başlattığı operasyon ve ardından Karabağlı Ermeni yetkililerce kabul edilen ateşkesle birlikte bölgenin sakin olduğu bildiriliyor. Bununla birlikte bölgenin geleceğine dair henüz net bir resim ortaya çıkmış da değil.
23.09.2023 Dünya
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye
Bakan Fidan ile görüşen Azerbaycan Dışişleri Bakanı'ndan anlamlı hediye Bakan Fidan, Türkevi'nde düzenlenen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Dışişleri Bakanları Gayriresmi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Türkevi'nde kullanılmak üzere Bakan Fidan'a Karabağ halısı hediye etti.
22.09.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Bayramov ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.