Ceyhun Yıldızoğlu

Ceyhun Yıldızoğlu

Son dakika ceyhun yıldızoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceyhun yıldızoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceyhun yıldızoğlu haber sayfamızda...

Ceyhun Yıldızoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 ceyhun yıldızoğlu haberi bulunmuştur.
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor!
EuroLeague Women'da Final Four heyecanı başlıyor! Mersin'de düzenlenecek EuroLeague Women Final Four'unda mücadele edecek takımların başantrenörleri basın mensuplarıyla buluştu.
11.04.2024 Basketbol
Çukurova, Bursa Uludağ'ı farklı yendi: 88-59
Çukurova, Bursa Uludağ'ı farklı yendi: 88-59 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Çukurova, Bursa Uludağ'ı deplasmanda 85-54 mağlup etti.
13.01.2024 Basketbol
Çukurova, Euroleague'de gövde gösterisi yaptı
Çukurova, Euroleague'de gövde gösterisi yaptı Kadınlar Euroleague’deki temsilcilerimizden Çukurova Basketbol, Polkowice deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı, 66-59’luk skorla, 11. hafta sonunda galibiyet sayısını 7’ye çıkardı.
11.01.2024 Basketbol
Çukurova Basketbol, Galatasaray'ı kupadan eledi!
Çukurova Basketbol, Galatasaray'ı kupadan eledi! ING Kadınlar Türkiye Kupası'nın iddialı takımlarından Çukurova Basketbol, güçlü rakibi Galatasaray Çağdaş Faktoring'i yıldızları Williams ve Mabrey'in etkili oyunuyla 76-65 yendi, dörtlü finale yükselmeyi başardı. 2024'e galibiyetle giren Çukurova, Ceyhun Yıldızoğlu ile çıkışını sürdürdü.
2.01.2024 Basketbol
Çukurova'da Ceyhun Yıldızoğlu zaferle başladı!
Çukurova'da Ceyhun Yıldızoğlu zaferle başladı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16. haftasında Çukurova Basketbol, bu sezon galibiyeti bulunmayan Hatay Büyükşehir Belediye karşısında fazla zorlanmadı, sahadan 77-43 galip ayrılarak 11. zaferine ulaştı.
29.12.2023 Basketbol
Çukurova Basketbol'da Ceyhun Yıldızoğlu dönemi!
Çukurova Basketbol'da Ceyhun Yıldızoğlu dönemi! ING Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde zirve mücadelesi veren ve Euroleague’de ülkemizi temsil eden Çukurova Basketbol’da Olcay Orak’tan boşalan başantrenörlük koltuğuna Ceyhun Yıldızoğlu getirildi.
28.12.2023 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ile yollar ayrıldı
A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ile yollar ayrıldı Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı resmi açıklamayla A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ile yolların ayrıldığını duyurdu.
27.09.2022 Milli Takım
TBF'de Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştay tamamlandı
TBF'de Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştay tamamlandı TBF Eğitim Kurulu’nun TÜBAD ile birlikte düzenlediği Şut Kliniği ve Analiz & Edit Çalıştayı 24 Temmuz Pazar günü tamamlandı.
25.07.2022 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın hedefi Avrupa'da başarı
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın hedefi Avrupa'da başarı Bolu'da kamp çalışmalarına başlayan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, "Dünya şampiyonalarında, olimpiyatlarda Avrupa'nın en üstünde mücadele edecek milli takımı tekrar ortaya çıkarmak için bu hazırlıklara başladık" dedi.
26.05.2022 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlık kampı için toplanıyor
A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlık kampı için toplanıyor A Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri hazırlıkları için 6-13 Şubat tarihlerinde Antalya'da kamp yapacak. Millerin kamp kadrosu da açıklandı.
27.01.2022 Milli Takım
A Milli Kadın Basketbol Takımı galibiyete kilitlendi
A Milli Kadın Basketbol Takımı galibiyete kilitlendi FIBA 2023 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 11 Kasım Perşembe günü TSİ 20.00'de Slovenya ile deplasmanda ve 14 Kasım Pazar günü saat 17.00'de Kocaeli'de Polonya ile karşılaşacak A Kadın Milli Takımı, bu iki karşılaşma öncesi basın mensupları ile buluştu.
9.11.2021 Milli Takım
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın 2023 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Slovenya ve Polonya ile yapacağı maçların aday kadrosu belli oldu.
2.11.2021 Milli Takım
Son dakika - FIBA 2021'de A Milli Takım'ın 12 kişilik kadrosu belli oldu
Son dakika - FIBA 2021'de A Milli Takım'ın 12 kişilik kadrosu belli oldu Fransa ve İspanya'nın ortaklaşa düzenlediği ve yarın başlayacak FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda C Grubu'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın 12 kişilik kadrosu belli oldu.
16.06.2021 Basketbol
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda sahne alıyor
A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda sahne alıyor A Milli Kadın Basketbol Takımı, İspanya ve Fransa'nın ev sahipliğinde yarın başlayacak 2021 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Slovenya ile karşı karşıya gelecek.
16.06.2021 Milli Takım
Son dakika - Hidayet Türkoğlu, A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi
Son dakika - Hidayet Türkoğlu, A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncularıyla bir araya geldi Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2021 FIBA Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım teknik heyet ve oyuncularıyla bir araya geldi.
13.06.2021 Basketbol
Survivor Merve Aydın kim? 2021 Survivor yarışmacısı Merve Aydın boyu ve yaşı kaç, nereli?
Survivor Merve Aydın kim? 2021 Survivor yarışmacısı Merve Aydın boyu ve yaşı kaç, nereli? Survivor 2021 Merve Aydın elendi mi sorusu gündemde. Zorlu yarışmaya 21. haftada veda eden isim Aydın oldu. Merve Aydın hayatı ise merak konusu. Sporcu karakteri ile öne çıkan yarışmacı Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli?
26.05.2021 Cadde
Potanın Perileri Sırbistan'a gitti
Potanın Perileri Sırbistan'a gitti A Milli Kadın Basketbol Takımı, hazırlık maçları oynamak için Sırbistan'a gitti.
19.05.2021 Milli Takım
Survivor Merve kimdir 2021? Merve Aydın boyu - kilosu kaç, aslen nereli?
Survivor Merve kimdir 2021? Merve Aydın boyu - kilosu kaç, aslen nereli? 2021 Survivor Merve Aydın mesleği nedir? Survivor Merve biyografisi haberimizde. Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Merve Aydın, yeni sezonda performans sergileyen isimlerden. Sporcu kişiliği ile oyunlarda öne çıkıyor. Merve Aydın, Survivor 2021 yarışmasında dikkat çekiyor. İzleyenler, 'Survivor Merve Aydın ne iş yapıyor?' sorusunu da aratıyor. Peki, Survivor Merve Aydın kaç yaşında, aslen nereli?
16.05.2021 Cadde
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi...
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi... Survivor Merve, Kırmızı takımda yani Ünlüler takımında yarışmaya başladı. Takımların karıştırılmasında sonra Merve Aydın, Mavi takımda yer aldı. İzleyiciler ise Survivor Merve'nin yaşamını merak ediyorlar. Peki Survivor Merve kimdir, kaç yaşında?
6.05.2021 Cadde
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı FIBA 2021 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın aday kadrosu, kamp programı ve Türkiye'de yapacağı hazırlık maçlarının tarihleri belli oldu
4.05.2021 Basketbol
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın diskalifiye mi olacak?
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın diskalifiye mi olacak? Survivor 2021 hız kesmeden devam ediyor. Yeni bölüm fragmanındaki görüntüler ise izleyenleri meraklandırdı. Acil durum konseyi toplanıyor. Acun Ilıcalı bir yarışmacının adaya veda etmek zorunda kaldığını açıklıyor. Fragman üzerine izleyenler veda eden yarışmacının Merve Aydın olduğu iddia edildi. Peki, Survivor Merve diskalifiye mi edildi? Merve Aydın kimdir, kaç yaşında?
22.04.2021 Cadde
Survivor Merve Aydın kaç yaşında, kimdir, boyu kaç? Survivor 2021 Merve Aydın hayatı
Survivor Merve Aydın kaç yaşında, kimdir, boyu kaç? Survivor 2021 Merve Aydın hayatı Merve Aydın, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımı ile yarışına devam ediyor. Dünya yıldızına karşı Survivor basketbol oyununda gösterdiği başarı çok konuşuldu. Kendisi de bir basketbol oyuncusu olan Merve Aydın'ın hayatına dair ayrıntılar merak ediliyor. İşte, Survivor Merve Aydın biyografisi...
5.04.2021 Cadde
Survivor Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, oynadığı takımlar neler?
Survivor Merve Aydın kimdir? Merve Aydın kaç yaşında, nereli, oynadığı takımlar neler? Merve Aydın, Survivor 2021 yarışmasında ünlüler takımında yer alan isimlerden. Takımın başarılı yarışmacıları arasında olan Aydın, basketbol kariyeri ile de adından söz ettiriyor. Survivor izleyicileri Survivor Merve kim, aslen nereli sorularına yanıt arıyor. İşte, Merve Aydın biyografisi...
5.04.2021 Cadde
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın nereli, ne iş yapıyor?
Survivor Merve kimdir, kaç yaşında? Survivor Merve Aydın nereli, ne iş yapıyor? Survivor Merve, Ünlüler takımında yarışıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Merve ve Batuhan'ın yaşadığı gerilim dikkat çekti. Peki Survivor Merve kimdir? İşte Survivor Merve Aydın'ın biyografisi...
25.03.2021 Cadde
Survivor Merve Aydın 2021 nereli, kaç yaşında? Survivor 2021 ünlüler yarışmacısı Merve Aydın kim?
Survivor Merve Aydın 2021 nereli, kaç yaşında? Survivor 2021 ünlüler yarışmacısı Merve Aydın kim? Merve Aydın, Survivor 2021 yarışmasında yer alıyor. Ünlü basket oyuncusu Aydın, ünlüler takımında yarışıyor. Survivor Merve, takımın kazanmasını sağlayan sayılara imza atıyor. Sevilen yarışmada adından söz ettiren Merve Aydın Mersin'de doğdu ve spor kariyerine de burada başladı. İşte, Survivor Merve Aydın hayatı...
25.02.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun Yıldızoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.