Ceylan Yılmaz

Ceylan Yılmaz

Halkların Demokratik Partisi İstanbul-3 19 .sıra Adayı.

Ceylan Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.821 ceylan yılmaz haberi bulunmuştur.
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi!
Metin Yıldız: Eşim traktör lastiğine aşerdi! Metin Yıldız-Ceylan Yılmaz çifti, ilk çocuklarını kucaklarını almak için gün sayıyor. 4,5 aylık hamile olan Yılmaz, bebeğin cinsiyetini ve adını açıkladı. Ünlü oyuncu ise eşiyle arasında geçen ilginç diyaloğu basın mensuplarıyla paylaştı.
20.02.2024 Cadde
Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı!
Metin Yıldız: 2024'e yeni bir tarzla gireceğim, karımın tarzı! 'Çok Güzel Hareketler' ile şöhrete kavuşan Metin Yıldız, geçtiğimiz akşam eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden ünlü oyuncu, yeni tarzıyla ilgili konuştu.
27.12.2023 Cadde
'Boşanacağımız için sevinenler varsa sevinmesinler'
'Boşanacağımız için sevinenler varsa sevinmesinler' Oyuncu Metin Yıldız ile eşi Ceylan Yılmaz, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. 'Çok Güzel Hareketler' programı ile şöhreti yakalayan Metin Yıldız, geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'boşanma' haberlerine ilk ağızdan cevap verdi.
11.07.2023 Cadde
Metin Yıldız sağlık durumu nasıl? Oyuncu Metin Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında?
Metin Yıldız sağlık durumu nasıl? Oyuncu Metin Yıldız kimdir, nereli, kaç yaşında? BKM oyuncularından olan Metin Yıldız, yer aldığı dizi ve filmleri ile adından söz ettiriyor. Oyuncunun kalp krizi geçirdiği gündemde yer aldı. Yıldız, İstanbul'da doğdu, Vizeontele Tuube ile kariyeri farklı bir şekilde ilerledi. Peki, Metin Yıldız aslen nereli, eşi kim?
8.11.2022 Bilgi Rehberi
Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde yer aldığı skeçlerle adından söz ettiren Metin Yıldız, yaşadığı sağlık sorunu ile sevenlerini korkuttu. Oyuncu, cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Cadde
Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik!
Metin Yıldız: Dost düşman görsün, İstanbul'u terk etmedik! Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, eşi Ceylan Yılmaz ile Cihangir'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim; tatil sorularına cevap verirken; "İstanbul'u terk etmedik, işimizin başındayız" ifadelerini kullandı.
2.08.2022 Cadde
Omuriliği zedelenen Ceylan'ın yüreklere dokunan hikayesi: Yürüme şansım var
Omuriliği zedelenen Ceylan'ın yüreklere dokunan hikayesi: Yürüme şansım var Ceylan Yılmaz, Diyarbakır'da 2. kattan düştü, omuriliği zedelendi. Akülü sandalyeye mahkum bir hayat süren Yılmaz'ın hikayesi yüreklere dokundu.
26.07.2022 Gündem
Metin Yıldız: Herkes gelsin, biz tatile çıkacağız
Metin Yıldız: Herkes gelsin, biz tatile çıkacağız Son olarak 'Nuh'un Gemisi Cudi'de 2' filminde rol alan Metin Yıldız, geçtiğimiz yıl nikâh masasına oturduğu meslektaşı Ceylan Yılmaz ile önceki gün Cihangir'de görüntülendi.
8.07.2022 Cadde
Satışlar yarı yarıya düştü! Herkesin aklında aynı soru: Maske yasağı kalkıyor mu?
Satışlar yarı yarıya düştü! Herkesin aklında aynı soru: Maske yasağı kalkıyor mu? Birçok ülkede maske zorunluluğunun kalkmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki haftayı işaret etti. "Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz" diyen Koca'nın açıklamalarının ardından akıllara 'maske kalkacak mı' sorusu geldi. İstanbul'da eczacılar, maske satışlarının pandeminin ilk günlerine kıyasla yarı yarıya düştüğüne dikkat çekerken, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, 'maskeyi kimse çıkarmasın' uyarısında bulundu. İstanbul sokaklarında vatandaşlar ise, maske zorunluluğu konusunda ikiye ayrılmış durumda.
20.02.2022 Haberler
Satışlar yarı yarıya düştü! Herkesin aklında aynı soru: Maske yasağı kalkıyor mu?
Satışlar yarı yarıya düştü! Herkesin aklında aynı soru: Maske yasağı kalkıyor mu? Birçok ülkede maske zorunluluğunun kalkmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önümüzdeki haftayı işaret etti. "Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz" diyen Koca'nın açıklamalarının ardından akıllara 'maske kalkacak mı' sorusu geldi. İstanbul'da eczacılar, maske satışlarının pandeminin ilk günlerine kıyasla yarı yarıya düştüğüne dikkat çekerken, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, 'maskeyi kimse çıkarmasın' uyarısında bulundu.  İstanbul sokaklarında vatandaşlar ise, maske zorunluluğu konusunda ikiye ayrılmış durumda.
20.02.2022 Gündem
Metin Yıldız ve Ceylan Yılmaz evlendi
Metin Yıldız ve Ceylan Yılmaz evlendi Oyuncu Metin Yıldız, uzun zamandır aşk yaşadığı meslektaşı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Çiftin sosyal medyaya koyduğu düğün fotoğrafları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.
30.12.2021 Cadde
En acı veda... Cenazesine böyle katıldı
En acı veda... Cenazesine böyle katıldı Balayına gittikleri sırada eşiyle geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genel yoğun bakım kliniği hemşiresi Ceylan Yılmaz'ın cenazesi memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
16.07.2021 Haberler
En acı veda... Cenazesine böyle katıldı
En acı veda... Cenazesine böyle katıldı Balayına gittikleri sırada eşiyle geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden genel yoğun bakım kliniği hemşiresi Ceylan Yılmaz'ın cenazesi memleketi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
16.07.2021 Gündem
Metin Yıldız dizi senaryosu yazıyor
Metin Yıldız dizi senaryosu yazıyor Oyuncu Metin Yıldız ve Ceylan Yılmaz, önceki gün Cihangir’de objektiflerde takıldı.
20.11.2020 Cadde
‘Aşk Uykusu’na destek
‘Aşk Uykusu’na destek Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalıştığı ilk projesi ‘Aşk Uykusu’nu dinleyicilerle buluşturan Gizem’e müzik dünyasından destek geldi.
4.08.2017 Cadde
HDP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il aday listesi
HDP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il aday listesi HDP'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Halkların Demokratik Partisi (HDP), 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler için hazırladığı listeyi bugün Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığı'na verecek. İşte HDP'nin milletvekili aday listesi
20.09.2015 Siyaset
HDP’lİ kadın adaylar halı sahaya çıktı
HDP’lİ kadın adaylar halı sahaya çıktı HDP İstanbul 1. Bölge kadın milletvekili adayları, Libertarias Kadın Futbol Takımı ile “passolig”i protesto etmek ve erkek egemenliğindeki futbolda eşitliğe dikkati çekmek amacıyla maç yaptı.
23.05.2015 Siyaset
Ceylan’ın zaferi Milliyet Sanat’ta
Ceylan’ın zaferi Milliyet Sanat’ta Milliyet Sanat, haziran sayısında 67. Cannes Film Festivali’nden Altın Palmiye ve FIPRESCI Ödülü ile dönen yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ı kapağına taşıdı
26.05.2014 Gündem
Aydınlar bayrak açtı
Aydınlar bayrak açtı Sanatçı, yazar, siyasetçi ve hukukçulardan oluşan 133 aydın, bir bildiriyle, laik demokratik rejime yönelik saldırıların her gün arttığını belirtti. Aydınlar, "Yeni TCK basın özgürlüğüne darbe" dedi
31.05.2005 Gündem
'Uzak'a büyük ödül
'Uzak'a büyük ödül Eurovision'dan sonra dün de Cannes'da onurlandık. Cannes Film Festivali'nde Türk filmi Uzak, Jüri Büyük Ödülü'nü kazandı...
25.05.2003 Yaşam
'Uzak'a büyük ödül
'Uzak'a büyük ödül Eurovision'dan sonra dün de Cannes'da onurlandık. Cannes Film Festivali'nde Türk filmi Uzak, Jüri Büyük Ödülü'nü kazandı...
Duruşması var sanıkları yok!
Duruşması var sanıkları yok! Duruşması var sanıkları yok!
18.12.2000 Siyaset
Oltadan kaçan objektife takıldı
Oltadan kaçan objektife takıldı Oltadan kaçan objektife takıldı
14.11.1998 The Others
Gerekçeli kararın eli kulağında
Gerekçeli kararın eli kulağında Gerekçeli kararın eli kulağında
25.01.1998 The Others
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı!
Göztepe, Giresunspor deplasmanında farklı kazandı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Göztepe, Giresunspor deplasmanından 3-0 galip ayrıldı.
20.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ceylan Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.