Kan donduran gerçeği tırnakları ele verdi
Kan donduran gerçeği tırnakları ele verdi Denizli'de erkek arkadaşı işsiz Eray Hakver tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Cennet Tuba Tokbaş cinayetinde yeni gelişmeler yaşandı. Cennet Tuba Tokbaş’ın tırnaklarından alınan örneklerde Hakver’in DNA’sına rastlandı. Hakver'in 'bana karşı koymadı' şeklindeki yalanını DNA incelemesi ortaya çıkardı.
23.04.2021 Gündem
Sahte doğum raporu ile tahliye olan kadın yakalandı!
Sahte doğum raporu ile tahliye olan kadın yakalandı! Kayseri’de, çeşitli suçlardan toplam 25 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranırken yakalanarak cezaevine konulan Gülizar P.'nin (40) sahte doğum raporu ile tahliye olduğu ortaya çıktı. 8 çocuk annesi Gülizar P., sahte raporu hazırladığı anlaşılan eşi Murat P. ile birlikte gözaltına alınarak, adliyeye sevk edildi.
20.12.2019 Gündem
Hamile eşini öldüren cani koca: Pişmanım
Hamile eşini öldüren cani koca: Pişmanım Kars’ın Sarıkamış ilçesinde hamile eşini bıçaklayarak öldüren adam pişman olduğunu söyledi. 30 Mayıs’ta meydana gelen olayda eşini canice öldüren B.A.’nın vermiş olduğu ifadede ilginç detaylar ortaya çıktı. Sezen A. ile 2013 yılında evlendikten sonra eşinin daha önce başka biriyle nişanlı olduğunu öğrendiğini belirten B.A. "Eşimi kaçırarak evlendiğim için o dönem İstanbul'da yaşıyorduk. Karımı ailesiyle barışması için Armutlu köyüne gönderdim. Eşimin annesi beni arayarak kızını hapsettiğimi iddia ederek İstanbul'a göndermeyeceğini söyledi. Böyle olunca köye döndüm, eşimi almak istedim. Ailesi bırakmayınca eşim iki çocuğumuzla bir süre Kars Kadın Sığınma Evi'nde kaldı. Daha sonra İstanbul'a döndük. Burada da tartışmalarımız nedeniyle kadın sığınma evinde uzun süre kaldı. Eşimin ailesinin araya girmesiyle barışarak Kars'a dönmeye karar verdik. Annem ve babamla aynı evde yaşıyorduk. Eşimin beni aldattığından şüphelenmiştim. Aramızda tartışma çıktı, eşim yine sığınma evine gitti. Yine eşimi ikna ettikten sonra evimize döndük. Bir süre sonra eşim ile psikiyatri polikliniğine gidip tedavi olmak istediğimizi söyledik. Bu tedavinin bize faydaları oldu, eski mutlu günlerimize döndük" dedi.Eşini bıçakladıktan sonra kaçan B.A. (30) Sarıkamış polisinin çalışmalarıyla saklandığı Kızılçam ormanında kıskıvrak yakalandı. Saklandığı ağaç kovuğundan çıkarılan B.A, Sarıkamış Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. B.A, Kars’ta sevk edildiği adli mercilerce "kasten insan öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Bartın’daki yasak aşk cinayetinin zanlıları tutuklandı
Bartın’daki yasak aşk cinayetinin zanlıları tutuklandı Bartın’da 5 gündür aranan ve kömürlükte gömülü halde cesedi bulunan Murat Gülbal’ın öldürülmesi olayıyla ilgili olarak sevgilisi olduğu iddia edilen Şadiye Ö. ve olayı işlediği iddia edilen Bahattin Ö., sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, evli ve 2 çocuk babası Murat Gülbal, 5 gün önce iş yerine gitmek üzere evinden ayrıldı. Ancak Gülbal’dan bir daha haber alınamadı. Ailesi de bunun üzerine polis merkezine giderek kayıp başvurusu yaptı. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince güvenlik kameralarından yardım alınarak Gülbal’ın kent merkezindeki bir eve girdiği tespit edildi. Ekiplerce gözaltına alınan ev sahibi Şadiye Ö.’nün çelişkili ifadelerinin ardından cinayeti itiraf etmesi üzerine gözaltına alınan Bahattin Ö.’nün de ifadelerinin Şadiye Ö. ile örtüştüğü öğrenildi. Benzer ifadeler verdiği öğrenilen Bahattin Ö. ile Şadiye Ö.’nün Bartın Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusu tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Bartın Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılardan Bahattin Ö. kıyafetiyle yüzünü gizlerken, Şadiye Ö. ise yüzünü gizlemeyerek ekipler eşliğinde adliyeye girdi. Cumhuriyet Savcılığında ifadeleri alınan zanlıların nöbetçi mahkemece tutuklanmalarına karar verildi. Bahattin Ö., polis ekipleri eşliğinde Bartın Ceza İnfaz Kurumu'na, Şadiye Ö. ise Karabük Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
7 çocukla cezaevine girdiler
7 çocukla cezaevine girdiler Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın yakalandı.Kırıkkale'de hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kadın, saklandıkları evde yakalandı. Kadın hırsızlar, beraberlerindeki en küçüğü 2 aylık, en büyüğü ise 6 yaşında olan 7 çocukla birlikte cezaevine gönderildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Asayiş Amirliği Hırsızlık Bürosu ekipleri, gelen bir ihbar sonrası Kırıkkale merkez ile Bahşili ilçelerinde önceden belirlenen evlere operasyon düzenledi. Baskınlarda, hırsızlık suçundan haklarında 8 ila 12 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Yıldız K. (33), Fidan G. (59), Emine G.i (30) ve Filiz G. (27) yakalandı.
11.09.2019 Yaşam
Eşi cezaevine girince çocuklarıyla ortada kaldı
Eşi cezaevine girince çocuklarıyla ortada kaldı Aydın'ın İncirliova ilçesinde, 8 yıl önce 15 yaşındayken kaçıp, 4 yıl sonra evlendiği eşi, hakkında açılan kamu davasında toplam 18 yıl hapis cezası alınca Nejla Demir, 3 çocuğu ile ortada kaldı. Eşinin tutuklanmasıyla mağdur olan genç kadın, astım hastası olduğu için çalışamadığını da belirtip, başta Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere yetkililerden yardım istedi. İncirliova'nın Acarlar Mahallesi'nde yaşayan Nejla Demir, 2009 yılında 15 yaşındayken, gönlünü kaptırdığı o dönem 19 yaşında olan E.D. (Ersin Demir) ile kaçtı. Babası, savcılığa şikayetçi oldu. Ancak, daha sonra şikayetini geri çekti. İkili, 4 yıl sonra evlendi, E.D., hakkında çocuk yaşta kızı alıkoymak ve cinsel istismar suçundan kamu davası açıldı. Bu süreçte çiftin 3 çocukları oldu. Dava, geçen yıl sonuçlandı. Hakkındaki 2010 yılında işlediği Çalıntı eşyayı satın almak suçuyla birlikte toplam 18 yıl hapis cezası bulunan ve bir yıldır aranan E.D., geçen 24 Ocak'ta evinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen E.D., tutuklandı. ÇOCUKLARIYLA ORTADA KALDI Eşinin tutuklanmasının ardından çocukları E.D. (8), N.D. (6) ve G.D. (2) ile ortada kalan Nejla Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e seslenerek yardım istedi. Demir, 2009 yılında severek eşimle kaçtık. Daha sonra ilk çocuğumuz dünyaya geldi. Babam şikayetini geri çekse de kamu davası açıldı. Eşim, bugüne kadar bana her anlamda sahip çıktı. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Eşim benim annem, babam, kardeşim herşeyim oldu. Şimdi cinsel istismar diye açılan dava nedeniyle şu an cezaevinde, Benim ondan başka kimsem yok. Çocuklarım babasız kaldı. Onlara kim sahip çıkacak. Biz hırsızlık yapmadık, adam öldürmedik sadece yuva kurduk. Biz şimdi nereye gideceğiz, kime sığınacağız Eşime ceza verilecekse ev hapsi verin hiç olmazsa onun gölgesinde yaşayayım. Yasa çıkaracaktınız bizim gibi mağdurlara söz vermiştiniz Cumhurbaşkanım diyerek, gözyaşı döktü.
11.09.2019 Yaşam
Engelli vatandaşı darp edenler tutuklandı
Engelli vatandaşı darp edenler tutuklandı Adana'da engelli vatandaşı darp edenler Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.Adana'da otobüste saldırıya uğrayan engelli genci dar edenler tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. BAKAN KAYA TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞTÜ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Adana’da saldırıya uğrayan işitme engelli Agit Acun’un ailesiyle telefonda görüşmüştü. Toplu ulaşım aracında 4 magandanın saldırısına maruz kalan gencin ağabeyi İsmail Acun ile telefonda görüşen Bakan Kaya, "Böyle bir olayı keskinle kabul etmiyoruz. Olayın takipçisiyiz" demişti.
11.09.2019 Yaşam
Cezaevine güvercinle cep telefonu servisi
Cezaevine güvercinle cep telefonu servisi Dışarıdan uçarak cezaevinin bahçesine konan güvercinlerin sırtlarında bulunanlar şaşkınlık yarattı
6.12.2008 Gündem
Cezaevine güvercinle cep telefonu servisi
Cezaevine güvercinle cep telefonu servisi Dışarıdan uçarak cezaevinin bahçesine konan güvercinlerin sırtlarında bulunanlar şaşkınlık yarattı
6.12.2008 Gündem
Cezaevine lahana dolmasının içinde uyuşturucu sokacaklardı
Cezaevine lahana dolmasının içinde uyuşturucu sokacaklardı TRABZON’un Araklı İlçesi'nde, cezaevinndeki yakınlarına lahana dolması içine sakladıkları uyuşturucuyu sokmaya çalışan 3 kişi yakalandı...
24.11.2008 Gündem