Challenge

Challenge

Son dakika Challenge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Challenge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Challenge haber sayfamızda...

Challenge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.193 challenge haberi bulunmuştur.
Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki! 'Acun Abi fena şımartmış'
Damla Can'ın isyanına Turabi'den tepki! 'Acun Abi fena şımartmış' Survivor All Star'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Kazanan kırmızı takım oldu. Son oyunda Merve ile yarışan Damla Can, sinirlenerek isyan etti. Rest çeken Damla Can'a, sakatlanarak adaya veda eden yarışmacı Turabi Çamkıran'dan tepki gecikmedi.
8.04.2024 Cadde
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi gelen mesajlara isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Cadde
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı'
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı' 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarlıya adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen düelloda Yiğit Poyraz'ın elenmesi üzerine yeni bir açıklama yapan Turabi, fenomen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya da gönderme yaptı.
6.04.2024 Cadde
Turabi'den olay paylaşım! 'Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak'
Turabi'den olay paylaşım! 'Kim derdi bu tip milyon dolarlar kazanacak' Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.Turabi bu kez Instagram yayınladığı gençlik pozuyla gündeme geldi. Eski şampiyona, yüzlerce beğeni ve yorum geldi.
3.04.2024 Cadde
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı!
Arkas Spor, Bursa Büyükşehir Belediyespor engeline takılmadı! Efeler Ligi Play-Off 5-8 Etabı'nda Bursa Büyükşehir Belediyespor engelini 3-1'lik skorla geçti.
1.04.2024 Voleybol
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın'
Turabi Çamkıran, Survivor'dan elenen Bozok Gören'e sitem etti! 'Acun abi engelimi kaldırsın' Üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından arkadaşı Bozok Gören'e sitem etti. Acun Ilıcalı'nın engelini kaldırmasını istedi.
24.03.2024 Cadde
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı
Melissa Vargas servis kullandı! Tijana Boskovic toptan kaçamadı AXA Sigorta Kupa Voley Final maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Maçın henüz ilk setinde Melissa Vargas'ın kullandığı servis sonrası ilginç anlar yaşandı.
24.03.2024 Voleybol
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! 'Yine ölmedim' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Magazin
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var'
Survivor Turabi Çamkıran'ın sağlık durumu! ' Bazılarınıza kötü bir haberim var' Daha önce üç kez katıldığı Survivor'ın 2014 ve 2015 sezonlarında şampiyonluk kazanan, 2019'da ABD'de mücadele ettiği 'The Challenge: War of the Worlds' yarışmasında da büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, son dönemde sağlığıyla gündeme geliyor. 19 Şubat'ta "yoğun bakıma alındığı" paylaşımı ile sevenlerini korkutan 'Turbo' lakaplı sporcudan yeni haber var.
21.03.2024 Cadde
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti!
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti! CEV Erkekler Challenge Kupası yarı finalinde temsilcimiz Galatasaray HDI Sigorta, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında Monza karşısında 2-0 geriye düştü ve turnuvadan elendi.
6.02.2024 Voleybol
Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor
Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları 20 Şubat’a kadar devam ediyor. Türkiye ve yurt dışında öğrenim gören tüm üniversite öğrencileri (lisans, yüksek lisans, doktora) ile bu yıl lise öğrencilerinin de katılımına açık olan yarışmaya başvurular 20 Şubat’a kadar yapılabiliyor.
5.02.2024 Teknoloji
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı!
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı! CEV Challenge Kupası Yarı Final ilk maçında Mint Vero Volley Monza, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti.
31.01.2024 Voleybol
Lake|Flato Architects’e AIA 2024 Altın Madalyası
Lake|Flato Architects’e AIA 2024 Altın Madalyası Amerikan Mimarlar Enstitüsü tarafından verilen AIA Altın Madalyası’nın 2024 kazananları Teksas merkezli Lake|Flato Architects firmasının kurucuları David Lake ve Ted Flato oldu.
28.01.2024 Mimarlık
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor!
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor! Kariyerine Japonya’da devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Derya Cebecioğlu Türkiye'ye geri dönüş kararı aldı.
26.01.2024 Voleybol
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Haberler
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi
İTÜ'lü öğrencilerden büyük başarı! NASA devreye girdi NASA tarafından 30’uncusu gerçekleşecek İnsanlı Keşif Aracı Yarışması’na, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Bellatrix Uzay Takımı kabul alan ilk Türk takımı oldu.
25.01.2024 Gündem
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde!
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde! CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Fonte Bastardo Azores'i 3-1 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta yarı finale yükseldi.
17.01.2024 Voleybol
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler Galatasaray yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Cibara voleybol ile ilgili Skorer'e açıklamalarda bulundu. Voleybol takımının bütçesi, İlkin Aydın'a gelen teklif, Carutasu, Sarah Van Aalen görüşmeleri ve önümüzdeki sene kurulacak takımla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Cibara isim vermeden Markova için istenilen teklifi açıkladı
12.01.2024 Voleybol
Tracker ile Akışına Bırak!
Tracker ile Akışına Bırak! Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.
1.01.2024 Mimarlık
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı
100'üncü yılda gurur tablosu: A Milli Takım, Avrupa Şampiyonası'nda! Filenin Sultanları kupaları topladı 2023 yılı spor dünyasında unutulmaz başarılara sahne oldu. Cumhuriyetimiz’in 100. yılını kutladığımız 2023’te birçok branş da tarihi başarılar elde ettik. İşte 2023'te spor dünyasında yaşananlar....
31.12.2023 Skorer
Filenin Sultanları hayallerini yıktı! İtalyan belgeselinde Türkiye itirafı: Yakalanamazdı
Filenin Sultanları hayallerini yıktı! İtalyan belgeselinde Türkiye itirafı: Yakalanamazdı Avrupa Şampiyonası'ndaki İtalya - Türkiye yarı finali belgesele konu oldu. Mücadelenin kırılma anı olan Ebrar Karakurt'un servisi övülürken belgeselde Egonu ve diğer oyuncular da yer aldı.
21.12.2023 Voleybol
Galatasaray, Penzügyör SE'ye set vermedi! CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükseldi
Galatasaray, Penzügyör SE'ye set vermedi! CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükseldi Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, 2024 CEV Challenge Kupası son 16 turu ikinci maçında sahasında Macaristan'ın Penzügyör SE takımını 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.
19.12.2023 Voleybol
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol!
Mustafa Sandal'dan Aleyna Tilki'ye: Şarkılara konsantre ol! Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yapmıştı. Mustafa Sandal, meslektaşı Aleyna Tilki'ye tavsiyelerde bulundu.
16.12.2023 Cadde
1.3 milyar liralık rekor
1.3 milyar liralık rekor Yatırımcıları ve girişimcileri buluşturan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen Big Bang Startup Challenge’ta, ödül, nakit ve yatırım tutarı 1.3 milyar liraya yaklaşarak rekor kırdı.
16.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Challenge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.