Chapecoense

Chapecoense

Son dakika Chapecoense haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chapecoense gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chapecoense haber sayfamızda...

Chapecoense

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 188 chapecoense haberi bulunmuştur.
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu!
Eski Fenerbahçeli Jailson, Celta Vigo'ya transfer oldu! Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Jailson, La Liga ekiplerinden Celta Vigo ile sözleşme imzaladı.
28.12.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus transferini istedi! Fenerbahçe'ye 5.5 milyon euroluk teklif
Jorge Jesus transferini istedi! Fenerbahçe'ye 5.5 milyon euroluk teklif İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Fenerbahçe'de takımda yer alması beklenmeyen başarılı futbolcuya talip çıktı. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in de kadrosuna katmak istediği tecrübeli oyuncu için Al Ahli'nin Fenerbahçe'ye 5 milyon 500 bin euroluk teklif sunduğu iddia edildi.
30.07.2023 Fenerbahçe
Kasımpaşa, Cláudio Winck'i kadrosuna dahil etti
Kasımpaşa, Cláudio Winck'i kadrosuna dahil etti Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Brezilyalı sağ bek Cláudio Winck'i kadrosuna kattı.
19.07.2023 Kasımpaşa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 Diğer
Alex Teixeira süper başladı! Beşiktaş'ta tutunamadı ama...
Alex Teixeira süper başladı! Beşiktaş'ta tutunamadı ama... Beşiktaş'ta geçen sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve Vasco da Gama'ya transfer olan Alex Teixeira'nın yeni takımındaki ilk dört maçlık performansı tatmin edici bulundu.
20.08.2022 Beşiktaş
Campanharo Kayserispor'dan ayrıldı
Campanharo Kayserispor'dan ayrıldı  Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Campanharo, Birleşik Arap Emirlikleri'nin Khor Fakkan takımı ile anlaştı.
22.07.2022 Kayserispor
Galatasaray'ın istediği Jailson kararını verdi
Galatasaray'ın istediği Jailson kararını verdi Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Brezilyalı futbolcu Jailson Çin ekibi Dalian'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Yıldız isim transfer tercihini yaptı.
6.01.2022 Galatasaray
Marcao kimdir? Marcao kaç yaşında, nereli?
Marcao kimdir? Marcao kaç yaşında, nereli? Marcao olarka bilinen Galatasaraylı futbolcu Marcos do Nascimento Teixeira, Brezilya'da doğdu. Avaí FC'yle ile profesyonel kariyerine adım atmış oldu. 2019 yılından bu yana ise Galatasaray'da forma giyiyor. İşte, Marcao istatistikleri...
16.08.2021 Skorer
Lourency: Göztepe formasıyla çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum
Lourency: Göztepe formasıyla çok iyi bir sezon geçirmek istiyorum Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yeni kadrosuna dahil ettiği isimlerden Brezilyalı Lourency do Nascimento Rodrigues, sarı-kırmızı formayla çok iyi bir sezon geçirmek istediğini bildirdi.
24.07.2021 Göztepe
Göztepe'de Rodriguez bilmecesi
Göztepe'de Rodriguez bilmecesi Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin başkanı Mehmet Sepil'in haftalar önce transferini açıkladığı kanat oyuncusu Lourency Rodriguez'in transferi yılan hikayesine döndü.
21.06.2021 Göztepe
Palmas'ın uçağı düştü
Palmas'ın uçağı düştü Brezilya takımlarından Palmas'ın Başkanı ve dört futbolcusunu taşıyan uçak düştü. Başkan ve dört futbolcu hayatını kaybetti.
24.01.2021 Futbol
Transfer haberleri | Denizlispor'da sağ bek için aday Leismann
Transfer haberleri | Denizlispor'da sağ bek için aday Leismann Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Gürsel Aksel Stadı'nda Göztepe ile karşı karşıya gelecek Denizlispor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
8.09.2020 Denizlispor
Jailson'u keşfeden Chavare'den Skorer'e özel açıklamalar...
Jailson'u keşfeden Chavare'den Skorer'e özel açıklamalar... Fenerbahçe'de son haftaların en çok konuşulan futbolcusu Jailson ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. Brezilyalı oyuncuyu yakından tanıyan, ülkesinden bir futbol adamının itirafları, sarı-lacivertli futbolcu ile ilgili gerçekleri ortaya çıkardı.
12.07.2020 Fenerbahçe
Junıor Chavare, Jailson’u korudu! "Gremio'da stoper oynadı"
Junıor Chavare, Jailson’u korudu! "Gremio'da stoper oynadı" Fenerbahçe’de en fazla tartışılan isimlerden Jailson’u ünlü yetenek avcısı Junıor Chavare, Milliyet’e değerlendirdi: Stoper oynaması tutkusundan...
12.07.2020 Fenerbahçe
42 yaşındaki Hilton'a Montpellier'den yeni sözleşme
42 yaşındaki Hilton'a Montpellier'den yeni sözleşme Montpellier, 42 yaşındaki savunma oyuncusu Vitorino Hilton'un sözleşmesini yeniledi. 
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti!
Süper Lig'de 2019-2020 sezonu ara transfer dönemi hareketli geçti! Süper Lig'de ara transfer dönemi biterken, transferde ligin en hareketli takımları MKE Ankaragücü, Kasımpaşa ve Hes Kablo Kayserispor oldu.
1.07.2020 Süper Lig
Gustavo, Kayserispor için yola çıktı!
Gustavo, Kayserispor için yola çıktı! Transferde gaza basan Hes Kablo Kayserispor'un anlaşmaya vardığı Gustavo Campanharo imza için yola çıktı.
30.06.2020 Kayserispor
Kayserispor, Gustavo ile anlaşmaya vardı
Kayserispor, Gustavo ile anlaşmaya vardı Süper Lig ekibi Hes Kablo Kayserispor, Brezilyalı futbolcu Gustavo Campanharo ile anlaştı.
30.06.2020 Kayserispor
Kazadan kurtuldu maçta öldü
Kazadan kurtuldu maçta öldü Chapecoense Kulübü’nün geçirdiği uçak kazasından sağ kurtulan gazeteci Rafael Henzel, futbol oynarken kalp krizi geçirip hastanede öldü.
1.07.2020 Futbol
Gol sevinci sırasında hayatını kaybetti!
Gol sevinci sırasında hayatını kaybetti! Kariyerinin en önemli transferini gerçekleştirdikten iki gün sonra bindiği uçağın çakılması sonucu yaşamını yitiren Arjantinli futbolcu Emiliano Sala, spor dünyasının sıra dışı şekilde ölen isimlerini akla getirdi.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne
Süper Lig'de ara transfer döneminin en pahalısı Diagne Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ara transfer dönemi sona erdi.
1.07.2020 Futbol
Mustafa Kaplan: Üç puan süper olur
Mustafa Kaplan: Üç puan süper olur Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Mustafa Kaplan, yarın Trabzonspor ile deplasmanda yapacakları 20. hafta mücadelesinden puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi.
30.06.2020 Trabzonspor
MKE Ankaragücü'nde 6 transfer!
MKE Ankaragücü'nde 6 transfer! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, kadrosunu 6 futbolcuyla daha güçlendirdi.
23.07.2020 Ankaragücü
Leandro Pereira ve Fenerbahçe iddiası
Leandro Pereira ve Fenerbahçe iddiası Chapecoense'de kiralık olarak forma giyen Leandro Pereira'nın Fenerbahçe'den teklif aldığını yazan Brezilya basını, "Görüşmeler olumu şekilde ilerliyor" dedi
30.06.2020 Fenerbahçe
Chapecoense 1-2 Palmeiras
Chapecoense 1-2 Palmeiras Brezilya Serie A'da Chapecoense, sahasında Palmeiras'a 2-1 mağlup oldu.
4.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Chapecoense ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.