Chelsea Manning

Chelsea Manning

Son dakika Chelsea Manning haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chelsea Manning gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chelsea Manning haber sayfamızda...

Chelsea Manning

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19 chelsea manning haberi bulunmuştur.
ABD'de casuslukla suçlanıyordu! Bir kez daha beraat etti
ABD'de casuslukla suçlanıyordu! Bir kez daha beraat etti ABD'de Wikileaks'e belge sızdırdığı için casusluktan 35 yıl hapis cezasına çarptırılıp eski ABD Başkanı Barack Obama tarafından affedildikten sonra tekrar yargılanan eski asker Chelsea Manning bir kez daha beraat etti.
12.03.2020 Dünya
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'a 17 yeni suçlama
Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'a 17 yeni suçlama Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'a, ABD'de "Casusluk Kanunu" kapsamında 17 yeni suçlama yöneltildi.
23.05.2019 Dünya
ABD, eski asker Chelsea Manning'i serbest bıraktı
ABD, eski asker Chelsea Manning'i serbest bıraktı Gizli belgeleri Wikileaks'e sızdırmakla suçlanan ve büyük jüriye ifade vermeyi reddeden Manning, iki ay kaldığı cezaevinden çıktı. 16 Mayıs'ta bir kez daha büyük jüri önüne çıkması gereken eski askerin, yeniden hapse girme ihtimali bulunuyor. 2013 yılında 35 yıl hapis cezasına çarptırılan Manning, 2017'de dönemin başkanı Obama tarafından affedilmişti.
10.05.2019 Dünya
Assange Londra’da tutuklandı
Assange Londra’da tutuklandı Ekvador’un verdiği sığınma hakkını geri çekmesinin ardından İngiliz polisi, Londra’daki Ekvador Büyükelçiliği’ne girerek WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange’ı tutukladı
12.04.2019 Dünya
ABD'den Assange'a Chelsea Manning ile gizli anlaşma suçlaması
ABD'den Assange'a Chelsea Manning ile gizli anlaşma suçlaması ABD Adalet Bakanlığı, Londra'da tutuklanan Wikileaks'in kurucusu Assange'ı belge sızdırdığı için casusluktan 35 yıl hapis cezasına çarptırılan Manning ile gizli anlaşma yapmakla suçladı.
11.04.2019 Dünya
Son dakika | Dünyayı sarsan isim tutuklandı! Wikileaks kurucusu Assange...
Son dakika | Dünyayı sarsan isim tutuklandı! Wikileaks kurucusu Assange... Wikileaks kurucusu Assange, Londra'daki Ekvador Büyükelçiliği'nden çıkartılarak tutuklandı.
11.04.2019 Dünya
Son dakika | Dünyayı sarsan isim tutuklandı! Wikileaks kurucusu Assange...
Son dakika | Dünyayı sarsan isim tutuklandı! Wikileaks kurucusu Assange... Wikileaks kurucusu Assange, Londra'daki Ekvador Büyükelçiliği'nden çıkartılarak tutuklandı.
11.04.2019 Dünya
Ünlü ‘hacker’ın karanlık ölümü
Ünlü ‘hacker’ın karanlık ölümü Ünlü internet korsanı Adrian Lamo ölü bulundu. Amerikan ordusunun gizli belgelerini ele geçiren, aynı zamanda FBI’a çalışan Lamo’nun ölümü şüphe yarattı!
17.03.2018 Dünya
Lafını yine çarpıtmışlar
Lafını yine çarpıtmışlar Demeçleri ve sözleriyle gündem yaratan ABD Başkanı Trump, WSJ’nin haberinde yazıldığı gibi “Kuzey Kore lideri ile iyi bir ilişkim var” demediğini söyledi...
14.01.2018 Dünya
WikiLeaks’i sızdıran adam Vogue’a kapak oldu
WikiLeaks’i sızdıran adam Vogue’a kapak oldu ABD'nin milyonlarca gizli yazışmasını ifşa eden WikiLeaks'e belgeleri temin eden ve hapiste cinsiyet değiştiren eski asker Chelsea Manning, dünyaca ünlü moda dergisi Vogue'a kapak oluyor.
11.08.2017 Dünya
Manning: İşte buradayım...
Manning: İşte buradayım... Amerikan ordusunda görev yaparken, Wikileaks’e gizli askeri belgeleri sızdırma suçundan 7 yıl hapis yatan Chelsea Manning, tahliyesi sonrasında sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya başladı.
19.05.2017 Dünya
Manning 7 yıl sonra serbest
Manning 7 yıl sonra serbest Wikileaks belgelerini sızdırmakla suçlanan ABD'li asker Chelsea Manning, yedi yıl sonra hapishaneden çıktı.
17.05.2017 Dünya
Obama'dan son gününde flaş hamle
Obama'dan son gününde flaş hamle ABD Başkanı Barack Obama'nın görevinin son gününde şiddet içermeyen narkotik suçlardan tutuklu 330 mahkumun cezasını indirdiği bildirildi.
20.01.2017 Dünya
Obama'dan veda sözleri! Giderayak İsrail'i hedef aldı
Obama'dan veda sözleri! Giderayak İsrail'i hedef aldı Görevini yarın Donald Trump'a devretmeye hazırlanan ABD Başkanı, son basın toplantısında İsrail-Filistin sorununda iki devletli çözüm için zamanın geçmesinden endişe ettiğini belirtti. Tel Aviv yönetimini eleştiren Obama, "Aynı anda hem Yahudi hem de demokratik bir devlet nasıl olacak?" sorusunu yöneltti.
19.01.2017 Dünya
Obama’dan son dakika affı!
Obama’dan son dakika affı! Koltuğunu bu hafta Donald Trump’a devredecek olan ABD Başkanı Barack Obama, görev süresinin sonunda aldığı yeni af kararlarıyla dikkat çekti. Obama, 2013’te casusluk ve diğer suçlardan 35 yıla mahkûm edilen Chelsea Manning için af yetkisini kullandı.
18.01.2017 Dünya
Obama'dan Chelsea Manning kararı
Obama'dan Chelsea Manning kararı ABD Başkanlık koltuğunu bu hafta Donald Trump’a  devredecek olan Başkan Barack Obama, 2013 yılında casusluk ve diğer suçlardan 35  yıla mahkum edilen Chelsea Manning için af yetkisini kullandı. Cezası  hafifletilecek Manning'in 17 Mayıs'ta serbest kalacağı bildirildi.
17.01.2017 Dünya
Chelsea Manning tweet atıyor
Chelsea Manning tweet atıyor Wikileaks’e gizli belge sızdırma suçundan 35 yıl hapis cezasına çarptırılan ABD’li eski asker Chelsea Manning (27) önceki gün hapishanede Twitter hesabı açtı.
4.04.2015 Dünya
Köstebek kadın olacak!
Köstebek kadın olacak! Wikileaks’e gizli belge sızdırdığı için 35 yıl hapis cezasına çarptırılan er Bradley Manning kadın olmak için hormon tedavisi görecek. Manning “Adım Chelsea ve ben bir kadınım” diye konuştu
22.08.2013 Dünya
"Hayatımın kalanını kadın olarak sürdürmek istiyorum"
"Hayatımın kalanını kadın olarak sürdürmek istiyorum" ABD'de orduya ait gizli belgeleri sızdırmak suçlamasıyla yargılanan ve 35 yıla mahkum edilen er Bradley Manning, hayatının bundan sonraki kısmını kadın olarak yaşamak istediğini bildirdi.
22.08.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chelsea Manning ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.