Chicago

Chicago

Son dakika Chicago haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chicago gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chicago haber sayfamızda...

Chicago

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.572 chicago haberi bulunmuştur.
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı
'Aynı adamla mı çıkıyoruz?' grubu sosyal medyayı karıştırdı! Kadınlara 2,6 milyon dolarlık dava açtı Bir kadının online grup aracılığıyla eski flörtünün kaba davranışlarını ifşa etmesiyle başladı. Grup kısa sürede aynı adamla tatsız bir ilişki yaşayan onlarca kadının tecrübeleriyle yankılandı. Kendisi hakkında yazılanları sindiremeyen adam, örgütlenen kadınlara 84 milyon TL'lik dava açtı.
16.04.2024 Dünya
ABD ve İngiltere'den Rus alüminyumuna yasak
ABD ve İngiltere'den Rus alüminyumuna yasak İngiltere ve ABD dünyanın en büyük iki metal borsasını mevcut yasaklar kapsamına alarak yasaklanmış Rus metal ihracatını daha sıkı bir şekilde engellemek için ortak hareket edeceklerini duyurdu.
15.04.2024 Uzmanpara
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri NBA’de normal sezon geçtiğimiz gece oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte Playoff ve Play-In eşleşmeleri de belli oldu.
15.04.2024 NBA
Rus metallerine yeni yaptırım
Rus metallerine yeni yaptırım Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD’ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesi ABD ile İngiltere tarafından yasaklandı.
14.04.2024 Ekonomi
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı!  Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı! Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi NBA'de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets'ı 124-121'lik skorla yendi. Utah'ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
12.04.2024 NBA
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun...
Polislerden 41 saniyede 96 kurşun... ABD’nin Chicago kentinde 4 polis, emniyet kemeri takmadığı için durdurdukları siyahi sürücüyü, 41 saniyede 96 kurşun sıkarak öldürdü.
12.04.2024 Dünya
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Tadımlık fincan
Tadımlık fincan Porselen üreticisi Porland, Uluslararası Kahve Derneği’nin (International Coffee Organization - ICO) bir parçası olarak Özel Kahve Birliği (Specialty Coffee Association – SCA) tarafından düzenlenen Dünya Kahve Tadımcıları Şampiyonası’nın (World Cup Tasters Championship – WCTC) üç yıl süresince isim sponsoru oldu.
4.04.2024 Ekonomi
NBA'de Bogdanovic çıldırdı! Kendi koçunun üzerine yürüdü
NBA'de Bogdanovic çıldırdı! Kendi koçunun üzerine yürüdü NBA'de Chicago Bulls ve Atlanta Hawks karşı karşıya gelirken eski Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic'in koçu Quin Snyder ile yaşadığı tartışma geceye damga vurdu.
2.04.2024 NBA
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var'
Kiralık katiller anlattı! Korkunç gerçek: 'Üniformasını çıkarıp veren polis var' Dünyanın farklı bölgelerinde yeraltı dünyasını inceleyen Portekizli gazeteci Mariana van Zeller, 1 Nisan’da izleyiciyle buluşacak olan ‘Trafficked’ adlı belgesel dizisinin son bölümünde kiralık katil ‘piyasasını’ mercek altına aldı. ABD’den Güney Afrika’ya uzanan araştırma sürecinde anlatılanlar, duyanları şoke edecek cinsten.
30.03.2024 Yaşam
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
'Bu yıl üç faiz indirimi olur'
'Bu yıl üç faiz indirimi olur' Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) geçen haftaki politika toplantısında bu yıl için üç faiz indirimi öngördüğünü söyledi.
26.03.2024 Uzmanpara
'Fed faizi yüksek tutmak zorunda kalacak'
'Fed faizi yüksek tutmak zorunda kalacak' Financial Times'ın (FT) anketine katılan ekonomistlere göre ABD Merkez Bankası (Fed) faiz oranlarını piyasaların ve merkez bankacılarının beklediğinden daha uzun süre yüksek seviyede tutmak zorunda kalacak.
18.03.2024 Uzmanpara
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Chicago Bulls ile Washington Wizards'ın karşılaştığı maçta Onuralp Bitim 6 sayıyla mücadele etti.
17.03.2024 NBA
Onuralp Bitim'den Anadolu Efes itirafı! 'Oyunumu geliştirmek için ayrılmam gerekiyordu'
Onuralp Bitim'den Anadolu Efes itirafı! 'Oyunumu geliştirmek için ayrılmam gerekiyordu' NBA’de yıldızı yavaş yavaş parlamaya başlayan Onuralp Bitim, “Takımımın neye ihtiyacı varsa onu yapmaya çalışıyorum. Sayıysa sayı, ribauntsa ribaunt, savunmaysa savunma” dedi.
14.03.2024 NBA
Onuralp Bitim'in 17 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi
Onuralp Bitim'in 17 sayılık performansı yenilgiyi önleyemedi Onur Bulut'un takımı Chicago Bulls kendi evinde Dallas Mavericks'e 127-92'lik skorla boyun eğdi. Onuralp Bitim'in 17 sayı, 5 ribaund ve 1 asistlik performansı yenilgiyi önleyemedi.
12.03.2024 NBA
'Politika yapıcılar bu yıl faizi düşürecek'
'Politika yapıcılar bu yıl faizi düşürecek' Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, enflasyonun daha da soğumasıyla politika yapıcıların bu yıl faiz oranlarını düşüreceğini beklediğini söyledi.
11.03.2024 Uzmanpara
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı
Luka Doncic coştu bir kere! Triple-double yaptı NBA'de Dallas Mavericks'in Detroit Pistons'ı 142-124 yendiği maçta Sloven yıldız 39 sayı, 10 ribaund ve 10 asistle oynadı.
10.03.2024 NBA
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı
3.03.2024 Beşiktaş
Onuralp Bitim, Chicago Bulls ile NBA'deki ilk maçında göz doldurdu
Onuralp Bitim, Chicago Bulls ile NBA'deki ilk maçında göz doldurdu Milli basketbolcumuz Onuralp Bitim, Chicago Bulls formasıyla NBA’deki ilk maçına Cleveland Cavaliers karşısında çıktı.
29.02.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Chicago ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.