Chicago Fire

Chicago Fire

Son dakika Chicago Fire haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chicago Fire gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chicago Fire haber sayfamızda...

Chicago Fire

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130 chicago fire haberi bulunmuştur.
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı
3.03.2024 Beşiktaş
Aboubakar'a bir talip daha! İki kulüp sıraya girdi
Aboubakar'a bir talip daha! İki kulüp sıraya girdi Kara Kartal’ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar’a Los Angeles Galaxy’nin ardından bir takım daha talip oldu.
15.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan tehlikesi!
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan tehlikesi! Beşiktaş’ta Cenk Tosun ile Salih Uçan’ın iyileştirme ve yeni sözleşme bekleyişi devam ediyor. Yıllık 10 milyon liranın altında kazanan deneyimli oyuncuların koşullar değişmezse devre arasında yurt dışından bir kulübe imza atma tehlikeleri her geçen gün artıyor.
2.11.2023 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda! Salih Uçan ve Cenk Tosun...
ÖZEL | Beşiktaş'ta büyük tehlike kapıda! Salih Uçan ve Cenk Tosun... Beşiktaş’ta 2024’te bitecek sözleşmeleri yenilenmeyen ve maaşlarında hala iyileştirme yapılmayan Cenk Tosun ve Salih Uçan’da tehlike büyük.
28.08.2023 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.06.2023 Futbol
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 Diğer
Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler
Şenol Güneş kararını verdi! İşte takımda kalmasını istediği isimler Yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, takımda kalacak oyuncuların planlamasını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, bu doğrultuda takımda kalacak isimleri açıkladı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı! 'Benim için iyi olabilirdi'
Cenk Tosun, transfer teklifini açıkladı! 'Benim için iyi olabilirdi' Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi ile birlikte performansı artan golcü futbolcu Cenk Tosun, kendisine gelen teklifi açıkladı.
22.03.2023 Beşiktaş
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat… İşte 18 Mart Cumartesi, günün canlı yayınları
18.03.2023 Futbol
Beşiktaş'ta Cenk Tosun için karar verildi! Sözleşme detayları ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Cenk Tosun için karar verildi! Sözleşme detayları ortaya çıktı Beşiktaş, MLS Ligi ekibi Chicago Fire'ın yakından ilgilendiği golcü futbolcu Cenk Tosun için kararını verdi. İşte detaylar...
12.03.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş üstlerini çizdi! Beşiktaş'ta 3 imza, 10 ayrılık
Şenol Güneş üstlerini çizdi! Beşiktaş'ta 3 imza, 10 ayrılık Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan ve inişli çıkışlı bir performans gösteren Beşiktaş'ta yeni sezon planlaması için çalışmalar şimdiden başladı. İşte detaylar...
9.03.2023 Beşiktaş
Cenk Tosun'un sözleşmesinde opsiyon detayı! 'Bu son şansı'
Cenk Tosun'un sözleşmesinde opsiyon detayı! 'Bu son şansı' Milliyet yazarı Bilal Meşe, bugünkü köşesinde Beşiktaş'taki değişimi ve Cenk Tosun'un olası transferini kaleme aldı. Meşe, Cenk Tosun'un sözleşmesinde yer alan opsiyonu detaylandırırken milli golcünün son kez uzun süreli imza atabileceğine vurgu yaptı.
9.03.2023 Beşiktaş
Erling Haaland'ın tutkusu takım arkadaşını rahatsız etti!
Erling Haaland'ın tutkusu takım arkadaşını rahatsız etti! Manchester City, geçtiğimiz yaz Erling Haaland'ı transfer ederek futbol camiasında büyük bir yankı yaratmıştı. Yıldız futbolcu ile transfer edilen Arjantinli oyuncu, Haaland hakkında dikkat çekici kelimeler kullandı.
Melissa Vargas artık Filenin Sultanları'nda! Tarih belli oldu
Melissa Vargas artık Filenin Sultanları'nda! Tarih belli oldu Fenerbahçe Opet'in başarılı pasör çaprazı Melissa Vargas'ta beklenen oldu ve milli takım yolunda engel kalmadı. İşte sıcak gelişmeler...
8.03.2023 Voleybol
ÖZEL | Mostafa Mohamed'de menajer oyunu! Canlı yayında açıkladı
ÖZEL | Mostafa Mohamed'de menajer oyunu! Canlı yayında açıkladı Galatasaray Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar sarı kırmızılı gündemi değerlendirdi. Dindar, Okan Buruk'un sözleşmesi, Icardi ve Mostafa Mohamed'in sözleşmesi için menajerlerin yaptığı hamle hakkında açıklamalarda bulundu.
8.03.2023 Galatasaray
Volkan Demirel'e teklif! Süper Lig ekibiyle görüşecek
Volkan Demirel'e teklif! Süper Lig ekibiyle görüşecek Ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor'da Teknik Direktör Volkan Demirel'e de talip çıktı.
8.03.2023 Ankaragücü
Mancini'den Zaniolo itirafı 'Galatasaray'a gitmesini söyledim'
Mancini'den Zaniolo itirafı 'Galatasaray'a gitmesini söyledim' İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, devre arasında Galatasaray'a transfer olan Zaniolo ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
8.03.2023 Galatasaray
Ne yaptın Arina Fedorovtseva! Yenilmez Eczacıbaşı'nı yıktı
Ne yaptın Arina Fedorovtseva! Yenilmez Eczacıbaşı'nı yıktı Fenerbahçe Opet, Kupa Voley'in iddialı takımlarından Eczacıbaşı Dynavit'i saf dışı bıraktı. Sarı-lacivertlilerde Arina Fedorovtseva'nın son 3 maçta yaptıkları dikkat çekti.
8.03.2023 Voleybol
Sergen Yalçın bombası! Süper Lig'e geri dönüyor
Sergen Yalçın bombası! Süper Lig'e geri dönüyor Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı geçtiğimiz gün görevinden ayrılmıştı. Bordo-mavili ekipte Avcı'nın yerine 2 aday gündeme geldi. İşte detaylar...
8.03.2023 Trabzonspor
Los Angeles Lakers, Pau Gasol'ün formasını emekli etti! Kobe Bryant'ı unutmadı
Los Angeles Lakers, Pau Gasol'ün formasını emekli etti! Kobe Bryant'ı unutmadı NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers, efsane basketbolcusu Pau Gasol'ün formasını emekli etti. Düzenlenen törende duygusal anlar yaşayan İspanyol basketbolcu, hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Kobe Bryant'ı unutmadı. İşte detaylar...
8.03.2023 NBA
Altın Ayakkabı yarışında son durum! Enner Valencia'nın rakibi Avrupa yıldızları
Altın Ayakkabı yarışında son durum! Enner Valencia'nın rakibi Avrupa yıldızları Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı, ligde kaydettiği 23 golle ESM Altın Ayakkabı yarışında 6. sıraya kadar yükseldi. Dünyaca ünlü golcülerle yarışan Enner Valencia, zirvedeki Haaland’ı belki geçemeyebilir ama sezonu ilk 3 içerisinde bitirme şansı yüksek.
8.03.2023 Fenerbahçe
Chicago Fire'dan Cenk Tosun için resmi hamle! Beşiktaş yönetimi harekete geçti
Chicago Fire'dan Cenk Tosun için resmi hamle! Beşiktaş yönetimi harekete geçti Chicago Fire’ın 3 yıllık sözleşme teklif ettiği Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun, MLS ekibine transfer kararını iletti. Beşiktaş yönetimi milli golcü için harekete geçti.
8.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un kafasını Chicago Fire karıştırdı
Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un kafasını Chicago Fire karıştırdı Beşiktaş’ta 550 bin euro garanti ücret alan Cenk Tosun takımda kalırsa gelecek sezon da aynı paraya oynayacak. Milli futbolcu, MLS ekibi Chicago Fire’ın transfer teklifini kabul etmesi halinde ise 3 yılda net 6 milyon dolar kazanacak.
7.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten takıma son uyarı! 'Yeniden başlasın'
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten takıma son uyarı! 'Yeniden başlasın' Beşiktaş’ta yeni transferler Maxim, Hadziahmetovic, Onur ve Colley, Ankaragücü maçıyla ilk kez Vodafone Park’a çıkacak. Şenol Güneş takımla yaptığı son toplantıda kazanmak zorunda olduklarını aktardı.
5.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'a sürpriz talip! İşte düşünülen teklif
Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun'a sürpriz talip! İşte düşünülen teklif Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başına geçmesi ile performansını yükselten Cenk Tosun'a sürpriz bir talip çıktı.
4.03.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Chicago Fire ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.