Chiellini

Chiellini

Son dakika Chiellini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chiellini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chiellini haber sayfamızda...

Chiellini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 423 chiellini haberi bulunmuştur.
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı Futbol tarihine iz bırakan Uruguaylı futbolcu Luis Suarez hiç şüphesiz son dönemlerin en iyi forvetlerinden birisi. Ancak forma giydiği her kulüpte yaptıklarıyla adından söz ettirdi. Futbol tarihine ısıran futbolcu olarak kazındı.
17.01.2024 Dünyadan Futbol
39 yaşındaki Giorgio Chiellini'den emeklilik kararı!
39 yaşındaki Giorgio Chiellini'den emeklilik kararı! MLS ekiplerinden Los Angeles FC forması giyen Giorgio Chiellini, profesyonel futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.
12.12.2023 Dünyadan Futbol
Harry Kane'in kabusu! En çok zorlandığı savunmacıyı açıkladı
Harry Kane'in kabusu! En çok zorlandığı savunmacıyı açıkladı Bugüne kadar birçok stoperi zor durumda bırakan Bayern Münih'in İngiliz yıldız forveti Harry Kane, kendisini hangi savunma oyuncularının en çok zorladığını açıkladı.
5.12.2023 Almanya Bundesliga
Futbolda tarihi karar! IFAB onayladı, turuncu kart geliyor
Futbolda tarihi karar! IFAB onayladı, turuncu kart geliyor Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), futbolda tarihi bir değişikliğe hazırlanıyor. Hayata geçirilmesi planlanan uygulama ile oyun kurallarında büyük bir değişim yaşanacak.
29.11.2023 Dünyadan Futbol
Eski hakemlerden kırmızı kart ve penaltı yorumu: Tartışmam bile! VAR hakemini kutluyorum
Eski hakemlerden kırmızı kart ve penaltı yorumu: Tartışmam bile! VAR hakemini kutluyorum Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçta Halil Umut Meler'in verdiği kararlar çok tartışıldı. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
22.10.2023 Galatasaray
ÖZEL | Ceyhun Gülselam'ı ısırmıştı! Fofana’nın cezası ne olacak?
ÖZEL | Ceyhun Gülselam'ı ısırmıştı! Fofana’nın cezası ne olacak? Trendyol 1. Ligi'nde oynanan Kocaelispor-Altay maçında ev sahibi ekibin oyuncusu Fofana, konuk takımdan Ceyhun Gülselam'ı ısırmıştı. Kırmızı kart gören Gineli oyuncunun cezasının ne olacağı merak ediliyor. Spor hukukunda uzman olan Avukat Fatih Şaşıoğlu, konuyla ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
29.08.2023 1.Lig
Ceyhun Gülselam: Maç içinde yaşandı bitti
Ceyhun Gülselam: Maç içinde yaşandı bitti Trendyol 1. Lig’deki Kocaelispor-Altay maçında Fofana’nın, Ceyhun Gülselam’ı ısırması futbol kamuoyuna bomba gibi düştü. Rakibine bir kızgınlığı olmadığını açıklayan Gülselam, “Fofana’ya karşı ne bir öfkem ne de kinim var. Zaten her şey maç içinde yaşandı ve bitti” dedi.
30.08.2023 1.Lig
Galatasaray'dan Olimpiu Morutan zirvesi! Transfer görüşmesini Ioan Becali açıkladı
Galatasaray'dan Olimpiu Morutan zirvesi! Transfer görüşmesini Ioan Becali açıkladı Galatasaray'da sezon başı Okan Buruk'un kadrosunda yer alamayan Olimpiu Morutan, Pisa'ya kiralandı. Yeni takımında sergilediği performansla dikkat çeken Morutan için sarı-kırmızılı yönetim İtalya'ya gitti.
18.04.2023 Galatasaray
Mauro Icardi'nin kabusu Lionel Messi! 'Kariyerinde kırılmalara yol açtı'
Mauro Icardi'nin kabusu Lionel Messi! 'Kariyerinde kırılmalara yol açtı' Hayat hikayesi roman yazılacak kadar ilginç ve renkli olan Mauro Icardi; sadece gol rakamlarıyla değil, attığı ve attırdığı gollerdeki estetikle de futbolseverleri büyülüyor. G.Saray’ın Arjantinli yıldızı bir başka deyişle; gol sanatını incelikle icra etmekte, golcülüğü Tango zerafetini içermekte...
24.02.2023 Galatasaray
Pisa'dan Morutan için resmi açıklama! Galatasaray'a geri dönecek mi?
Pisa'dan Morutan için resmi açıklama! Galatasaray'a geri dönecek mi? Galatasaray'dan Pisa'ya transfer olan Olimpiu Morutan gösterdiği performansla İtalyan ekibinde taraftarın sevgilisi oldu. Gelecek sezon sarı - kırmızılılara dönüp dönmeyeceği henüz belli olmayan yıldız oyuncu için Pisa'dan açıklama geldi.
29.11.2022 Galatasaray
Juan Mata hayır işlerinde çalışıyor
Juan Mata hayır işlerinde çalışıyor Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada aynı zamanda başında bulunduğu hayır kurumunun da faaliyetleri ile ilgileniyor.
26.11.2022 Galatasaray
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Cüneyt Çakır tarihe geçti, Almanya şampiyon
Mert Aydın'ın kaleminden Dünya Kupası serüveni! Cüneyt Çakır tarihe geçti, Almanya şampiyon Türkiye, Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası’na katılamasa da Cüneyt Çakır ve ekibini gönderdi. Çakır, Hollanda ile Arjantin arasında oynanan yarı final müsabakasında tarihe geçti. Brezilya’yı 7-1’le dağıtarak finale çıkan Almanya, uzatmada attığı tek golle Arjantin’i de yenip 24 yıl sonra şampiyonluğu elde etti.
13.11.2022 Dünya Kupası
2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastarlar! Turnuvayı evden takip edecekler
2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastarlar! Turnuvayı evden takip edecekler Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası için geri sayıma geçildi. Dev organizasyonun başlamasına kısa bir süre kala turnuva kadroları açıklanmaya başladı. Katar'da düzenlenecek dev organizasyonda yer alamayacak ve maçları muhtemelen evden takip edecek futbolcular belli oldu. İşte Katar 2022 Dünya Kupası'na gidemeyen megastalar...
9.11.2022 Dünya Kupası
İki dünya devi, Merih Demiral'ın peşinde! Juventus pişman oldu
İki dünya devi, Merih Demiral'ın peşinde! Juventus pişman oldu İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü günler geçiren Juventus'ta Merih Demiral pişmanlığı yaşanıyor. Rekor bonservisle Atalanta'ya transfer olan Merih için iki dünya devi devreye girdi.
3.11.2022 İtalya Serie A
Golden Foot için oylama başladı! Burak Yılmaz, Icardi, Mata...
Golden Foot için oylama başladı! Burak Yılmaz, Icardi, Mata... Futbol dünyasının prestijli ödüllerinden Golden Foot (Altın Ayak) için oylama başladı. Adaylar arasında Galatasaray'da forma giyen Mauro Icardi ve Juan Mata'nın yanı sıra deneyimli golcü Burak Yılmaz da yer alıyor.
5.10.2022 Dünyadan Futbol
Misli.com'da PSG - Juventus heyecanı!
Misli.com'da PSG - Juventus heyecanı! Sezona fırtına gibi giren Paris Saint-Germain, kadrosunda radikal değişiklikler yapan Juventus'la kozlarını Parc des Princes'ta paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
6.09.2022 Voleybol
Ne yaptın Chiellini! Hareketi çok konuşuldu
Ne yaptın Chiellini! Hareketi çok konuşuldu MLS takımlarından Los Angeles FC'ye transfer olan İtalyan savunmacının Real Salt Lake maçındaki hareketi olay oldu.
7.08.2022 Dünyadan Futbol
Galatasaray'da karar Morutan'da
Galatasaray'da karar Morutan'da Galatasaray’ın büyük ümitlerle transfer ettiği Olimpiu Morutan için çeşitli teklifler gelirken, son kararı futbolcu verecek.
31.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da ayrılık kapıda! Serie B ekibi transfer etmek istiyor
Galatasaray'da ayrılık kapıda! Serie B ekibi transfer etmek istiyor Galatasaray'da gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılarda forma şansı bulmakta zorlanan yabancı futbolcuya Serie B ekibi Pisa'nın talip olduğu öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları...
28.07.2022 Galatasaray
Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu
Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles FC, son olarak Real Madrid forması giyen Galli oyuncu Gareth Bale ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
27.06.2022 Dünyadan Futbol
Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu!
Gareth Bale, Los Angeles FC'ye transfer oldu! Real Madrid'in sözleşme yenilemediği Gareth Bale'in yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu, Los Angeles FC ile anlaşma sağladı.
25.06.2022 Dünyadan Futbol
Arjantin'den finalde farklı zafer! İtalya yıkıldı
Arjantin'den finalde farklı zafer! İtalya yıkıldı Finalissima 2022'de şampiyon belli oldu. İtalya ile Arjantin dev finalde kozlarını paylaştı. Dev müsabaka Arjantin'in 3-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
2.06.2022 Futbol
Chiellini'nin yeni takımı belli oldu
Chiellini'nin yeni takımı belli oldu Bu yaz Juventus'tan ayrılacak olan Giorgio Chiellini'nin MLS ekiplerinden Los Angeles FC ile anlaşma sağladığı belirtildi.
27.05.2022 İtalya Serie A
Çağlar Söyüncü için bomba iddia! Görüşmeler başladı
Çağlar Söyüncü için bomba iddia! Görüşmeler başladı A Milli Takımımız ve kulübü Leicester City adına oldukça önemli bir oyuncu olan Çağlar Söyüncü, 'Türk Duvarı' tanımını popüler hale getiren oyunculardan birisi olmuştu. Çağlar için sürpriz bir transfer iddiası geldi4A Milli Takımımız ve kulübü Leicester City adına oldukça önemli bir oyuncu olan Çağlar Söyüncü, 'Türk Duvarı' tanımını popüler hale getiren oyunculardan birisi olmuştu. Çağlar için sürpriz bir transfer iddiası geldi
31.03.2022 İtalya Serie A

Benzer Haber Etiketleri

Chiellini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.