Chongqing

Chongqing

Son dakika Chongqing haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chongqing gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chongqing haber sayfamızda...

Chongqing

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 chongqing haberi bulunmuştur.
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte' Flört uygulamasından tanıştığı adamla dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Çift birkaç ay içinde evlilik kararı aldı ve beraberliklerinin sonraki sekiz yılına sekiz çocuk sığdırdı. Ta ki, kocasının karanlık sırrından bihaber kadının karıştığı trafik kazasına kadar.
20.02.2024 Dünya
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu'
Hayvanat değil, insanat bahçesi! 'Rezervasyonlar 3 ay önceden doldu' Hayvanat bahçeleri, anlık seyir keyfi için hayvanların sıkışık kafeslere koyulup doğasından kopmasına neden oluyor. Bu da onların depresyona girerek beslenme sorunları yaşamasına yol açarken, ne yazık ki sonuç ölüme kadar varabiliyor. Yaşanan zulme son vermek isteyen bir hayvanat bahçesi ilke imza attı ve hayvanları değil, insanları kafeslere kapattı.
11.02.2024 Yaşam
Sevgilisinin çocuklarını 'yük' olarak gördü, tüyler ürperten cinayete ikna etti: Cani çift idam edildi!
Sevgilisinin çocuklarını 'yük' olarak gördü, tüyler ürperten cinayete ikna etti: Cani çift idam edildi! Sevgilisi, yeni bir gelecek istiyordu ve bunun için hastalıklı bir talebi vardı. Birlikte olduğu adamdan iki küçük çocuğunu öldürmesini istemişti, erkek arkadaşını buna ikna etmek için ise, akılalmaz bir metot kullanmıştı. İki küçük çocuk, tüyler ürperten bir şekilde hayata gözlerini yumdu. Her şey ortaya çıkınca, kan donduran olaylar zinciri ülkeyi sarstı ve çift idam edildi.
1.02.2024 Dünya
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Çin Hakkında Bilgiler; Çin Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Uzak Doğu'nun gelişmiş ülkelerinden birisi olan Çin, nüfus yoğunluğuyla dikkat çeken ülkelerden birisidir. 292 farklı dilin kullanıldığı ve dünya nüfusunun büyük kısmının bulunduğu ülke, yüz ölçümüyle de Asya'nın en büyük ülkeleri arasında yer alıyor. Çin neredir, başkenti neresi, ne kadar nüfusu var, para birimi ne, resmi ve konuşulan diller neler gibi soruların yanıtlarını sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Çinli bakan 3 haftadır ortalıkta yok! Yasak aşk iddiaları dünya basınında
Çinli bakan 3 haftadır ortalıkta yok! Yasak aşk iddiaları dünya basınında Çin Dışişleri Bakanı Qin Gang’dan 3 haftadır haber alınamamasının ardından bakanının yasak aşk yaşadığı iddiaları dünya basınında bomba etkisi yarattı.
20.07.2023 Dünya
Tayvan'dan Çin'e dikkat çeken ziyaret! 1949’dan bu yana ilk
Tayvan'dan Çin'e dikkat çeken ziyaret! 1949’dan bu yana ilk Tayvan’ın eski lideri Ma Ying-jeou’nun Çin’i ziyaret edeceği bildirildi. Ma’nın ziyareti, 1949’dan bu yana Tayvan’ın eski ya da görevde olan bir liderinin Çin’e ilk ziyareti olacak.
19.03.2023 Dünya
Türkiye'deki bir dükkanda çekilen görüntü Çin'den dünyaya yayıldı
Türkiye'deki bir dükkanda çekilen görüntü Çin'den dünyaya yayıldı Hatay'da yaşadıklarını The Guardian'a anlatan İngiliz ekipte yer alan Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" derken, bir diğer uzman Jim Davison "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntü ise, dünya çapında ses getirdi.
25.02.2023 Haberler
Türkiye'deki bir dükkanda çekilen görüntü Çin'den dünyaya yayıldı
Türkiye'deki bir dükkanda çekilen görüntü Çin'den dünyaya yayıldı Hatay'da yaşadıklarını The Guardian'a anlatan İngiliz ekipte yer alan Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" derken, bir diğer uzman Jim Davison "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntü ise, dünya çapında ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
Çin’de hastaneler yaşlı Kovid-19 vakalarıyla dolu
Çin’de hastaneler yaşlı Kovid-19 vakalarıyla dolu Yeni bir Kovid-19 dalgasıyla karşı karşıya olan Çin’in büyük şehirlerinde hastanelerin özellikle yaşlı vakalarla dolduğu bildirildi.
24.12.2022 Dünya
Çin'de günlük vakalar ilk kez 40 bini geçti!
Çin'de günlük vakalar ilk kez 40 bini geçti! Çin'de son 24 saatte tespit edilen 40 bin 347 yeni Kovid-19 vakası ile ülkede ilk kez günlük vaka sayısı 40 bin sınırını aşarak rekor kırdı.
28.11.2022 Dünya
Çin alev aldı! Caddenin adı Wulumuqi Lu
Çin alev aldı! Caddenin adı Wulumuqi Lu İlk kez 'Şi istifa' sloganları duyuldu, Pekin'den Şangay'a tüm büyük kentlerinde eşi görülmemiş bir isyan var. Boş beyaz pankartlar göze çarparken, bu sabah gün ağardığında caddelerde mavi bariyerler ortaya çıktı.
28.11.2022 Dünya
Çin'de Covid-19 salgınında art arda dördüncü gün vaka rekoru
Çin'de Covid-19 salgınında art arda dördüncü gün vaka rekoru Çin'de Covid-19 salgınında son 24 saatte tespit edilen 39 bin 791 yeni vaka ile günlük vaka sayısı, art arda dördüncü günde rekor kırdı.
27.11.2022 Dünya
Çin'de koronavirüs salgınında art arda üçüncü gün vaka rekoru!
Çin'de koronavirüs salgınında art arda üçüncü gün vaka rekoru! Çin'de korona virüs salgınında son 24 saatte tespit edilen 35 bin 183 yeni vaka ile günlük vaka sayısı, art arda üçüncü gün rekor seviyeye çıktı.
26.11.2022 Dünya
Çin'de koronavirüs salgınında üst üste ikinci gün vaka rekoru
Çin'de koronavirüs salgınında üst üste ikinci gün vaka rekoru Çin'de koronavirüs salgınında son 24 saatte tespit edilen 32 bin 695 yeni vaka ile günlük vaka sayısı, art arda ikinci gün rekor seviyeye çıktı.
25.11.2022 Dünya
Çin’de robot taksi uygulaması yaygınlaşıyor
Çin’de robot taksi uygulaması yaygınlaşıyor Çin’de teknoloji devi Baidu’nun geliştirdiği robot taksi uygulaması ülke genelinde kullanılmaya hazırlanıyor. Otonom sürüş teknolojileri alanındaki küresel rekabette başı çeken ülkelerden biri olan Çin, farklı şehirlerde robot taksi hizmetlerini deniyor. Çinli teknoloji devi Baidu’nun geliştirdiği araçların, otonom sürüş hizmetleri platformu Apollo Go ile ülke genelinde hizmet vermesi planlanıyor.
9.09.2022 Haberler
Çin'deki fabrikası bu hafta üretim yapmayacak
Çin'deki fabrikası bu hafta üretim yapmayacak Japon otomobil üreticisi Honda'nın Çin'in Chongqing'deki fabrikası bu hafta da üretim yapmayacak.
25.08.2022 Uzmanpara
Avrupa’da tarihin en büyük kuraklığı
Avrupa’da tarihin en büyük kuraklığı Avrupa kıtası son 500 yılın “en kötü” kuraklığını yaşıyor. Avrupa Komisyonu’na sunulan yeni raporda, Avrupa’nın yarısının kuraklık nedeniyle “yüksek alarm seviyesinde” olduğu belirtildi.
25.08.2022 Dünya
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını
Çin’de aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Haberler
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi
Aşırı sıcaklar Çin'de orman yangınlarını tetikledi Çin’in güneybatısındaki Chongqing kentinde aşırı sıcaklar nedeniyle orman yangını çıktı. Kentte en az bin 500 kişi güvenli alanlara tahliye edildi.
23.08.2022 Dünya
40 dereceyi aştı... Aşırı sıcaklar can aldı!
40 dereceyi aştı... Aşırı sıcaklar can aldı! Çin’in birçok kesiminde etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiği 20’den fazla kişinin ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.
13.07.2022 Dünya
Çin’de 122 kişiyi taşıyan uçak pistte alev aldı
Çin’de 122 kişiyi taşıyan uçak pistte alev aldı Çin’in Chongqing kentindeki havalimanında 122 kişiyi taşıyan yolcu uçağı kalkış sırasında alev aldı.
12.05.2022 Haberler
Çin’de 122 kişiyi taşıyan uçak pistte alev aldı
Çin’de 122 kişiyi taşıyan uçak pistte alev aldı Çin’in Chongqing kentindeki havalimanında 122 kişiyi taşıyan yolcu uçağı kalkış sırasında alev aldı.
12.05.2022 Dünya
Çin'de kamu binasındaki patlamada can kaybı artıyor
Çin'de kamu binasındaki patlamada can kaybı artıyor Çin'in Chongqing kentindeki kamu binasının yemekhanesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 16’ya yükseldi.
8.01.2022 Dünya
Çin'de kamu binasındaki patlamanın bilançosu netleşiyor: 3 ölü
Çin'de kamu binasındaki patlamanın bilançosu netleşiyor: 3 ölü Çin'in Chongqing kentinde bir kamu binasında meydana gelen patlamanın ardından yaşanan çökme sonucu 3 kişi hayatını kaybederken, 14 kişinin ise halen enkaz altında olduğu açıklandı.
7.01.2022 Dünya
Çin’de sürücüsüz 3 otobüs testlere başladı
Çin’de sürücüsüz 3 otobüs testlere başladı Çinli teknoloji devi tarafından üretilen sürücüsüz 3 otobüs, ticari denemeler için operasyonlarına başladı.
5.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Chongqing ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.