Ciddi

Ciddi

Son dakika ciddi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ciddi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ciddi haber sayfamızda...

Ciddi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 130.110 ciddi haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil Kuzye Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Hatta salı günü Libya'da uçaklar rötar yaptı. O kadar muhteşem bir çöl tozu oluştu. 'Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Haberler
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Gündem
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Haberler
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı Asrın felaketinin yaralarının sarıldığı Hatay'da 3 bin depremzede çiftçiye 21.3 milyon TL değerinde sertifikalı pamuk tohumu dağıtıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı
Arazi fiyatı Boğaz’daki yalının değerini aştı! Kira artışı yüzde 150’ye dayandı Gayrimenkul fiyatlarındaki artış gündemde. Türkiye genelindeki OSB’lerde kira artış oranları yüzde 150’ye yaklaşırken, OSB arazilerin metrekare satış fiyatı ise Boğaz’daki yalıların değerini aştı. Artış hızının en yüksek olduğu bölgelerin başında ise açık ara Marmara geliyor.
25.04.2024 Ekonomi
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme
İtalyan devi Okan Buruk'un peşinde! Özbek'le kritik görüşme Galatasaray'da son iki sezonda gösterdiği performansla adından söz ettiren teknik direktör Okan Buruk'un sarı-kırmızılılardaki geleceği netlik kazanıyor.
25.04.2024 Galatasaray
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim!
30 yıllık eşini kaybeden Elif Karlı: Halen yas dönemindeyim! Geçtiğimiz sene eşi Cengiz Karlı'nın yaşamını yitirmesiyle tarifsiz bir acı yaşayan Elif Karlı, Bebek'te görüntülendi. Söz ve müziği Yıldız Tilbe’ye ait 'Çat Kapı' şarkısını 21 sene sonra yeniden yorumlayan isim, muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart
Abdullah Avcı: Kırmızı kart, doğru bir kart Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti. Müsabakanın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Trabzonspor
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter Küf ve rutubet, birçok ev sahibi için kabus gibi bir durumdur. Ne kadar temizlenirse temizlensin, bu sorun sıklıkla geri döner ve evde istenmeyen kokulara neden olabilir. Ancak, küf ve rutubetle başa çıkmak için birçok etkili yöntem bulunmaktadır. İşte, rutubeti tarihe karıştıracak bir yöntem...
24.04.2024 Püf Noktası
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor"
İhracatçılar açıkladı: "Vize sıkıntısı ihracat rakamlarını tehdit ediyor" Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu, ihracat rakamları, AB vize başvurularında yaşanan sorunlar ve BAİB'in faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Çavuşoğlu, vize sıkıntısı yaşadıklarını kaydederek, tır şoförlerinin ve ihracatçılarının vize alamamasının, ihracatta ciddi düşüşlere neden olabileceğini açıkladı.
24.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor
Araştırma: Yapay zeka, yüzlerden siyasi eğilimleri tahmin edebiliyor Uzmanlar, yüz tanıma teknolojilerinin mahremiyete yönelik ciddi tehdit oluşturduğu konusunda uyarıda bulunuyor.
24.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı!
Aydilge koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, kalça labrum kasındaki yırtık nedeniyle geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Çekmeköy'de sahne aldı.
24.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ciddi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.