Çiğdem Erken

Çiğdem Erken

Son dakika Çiğdem Erken haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çiğdem Erken gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çiğdem Erken haber sayfamızda...

Çiğdem Erken

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 çiğdem erken haberi bulunmuştur.
Cumhuriyet’in manevi mirasçıları
Cumhuriyet’in manevi mirasçıları “Bu Memleket Bizim” adlı oyun Cumhuriyet’imizin 100. yılında Türk milletinin Atatürk’ün önderliğinde verdiği mücadeleyi sahneden Açıkhava’yı dolduran binlerce seyirciye anlattı.
18.09.2023 Kültür Sanat
Adalar’da yaza cazla merhaba
Adalar’da yaza cazla merhaba Bu yıl Adalar yeni bir festivale ev sahipliği yapıyor. İBB Kültür’ün ücretsiz olarak düzenleyeceği Adalar’da Caz Festivali; Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’da 11 Haziran’a kadar sürecek.
9.06.2023 Kültür Sanat
Kadınlar Matinesi toplanıyor
Kadınlar Matinesi toplanıyor Selen Gülün’ün 2011’de Roma, Donne in Jazz Festivali’nde Türk kadın sanatçıların yapıtlarını İtalyan müzisyenlerle birlikte seslendirmesi ile başlayan; yıllar içinde konserler dizisi ve albüme dönüşen Kadınlar Matinesi projesi bu kez Kalamış Yaz Festivali kapsamında dinleyiciyle buluşuyor.
25.07.2021 Kültür Sanat
ENKA Sanat'tan kültür sanat sohbetleri
ENKA Sanat'tan kültür sanat sohbetleri anatçı Çiğdem Erken moderatörlüğünde ünlü konukların katılımı ile gerçekleşecek yeni canlı yayın serisi, kültür sanat sohbetlerini evlere taşıyacak. Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’ın konuk olacağı ilk yayın, 5 Mayıs Salı akşamı saat 21.15’te başlayacak.
5.05.2020 Kültür Sanat
"Şarkı sözlerim bir günlük niteliğinde"
"Şarkı sözlerim bir günlük niteliğinde" Geçtiğimiz ay "Uyandım Yoksun" adını taşıyan yeni albümüyle müzikseverlerle buluşan Çiğdem Erken, bir günlük olarak nitelendirdiği şarkı sözleriyle dikkat çekiyor. Çağan Irmak, Halil Sezai, Derya Türkan gibi önemli isimlerin yer aldığı albümün hikayesini İhsan Dindar'a anlattı. İçe dönük bir yolculuk olma özelliği de taşıyan albümdeki şarkılar yalnızlığın güçlü bir yönümüz olduğuna dikkat çekiyor.
5.05.2020 Kültür Sanat
Gonca  sahnede
Gonca sahnede Gonca Vuslateri, Bozcaada’da düzenlenen Run The Island Bozcaada Festivali’nde sahne aldı.
17.09.2019 Cadde
Renkli festival
Renkli festival Bozcaada’da 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Run The Island Bozcaada Festivali’nin açılış konserinde Gonca Vuslateri ve Çiğdem Erken birlikte sahne alacak.
24.08.2019 Cadde
Tiyatrolar Günü’nü birlikte kutlayacaklar
Tiyatrolar Günü’nü birlikte kutlayacaklar ENKA Kültür Sanat, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü özel bir etkinlikle kutlayacak. ENKA’nın, deneyimli tiyatro müzisyeni Çiğdem Erken ile birlikte hayata geçirdiği ve gelenekselleşen “Sahnelerden Aşk Şarkıları” konseri bir kez daha ünlü isimleri aynı sahnede buluşturacak.
23.03.2019 Gündem
Demet Sağıroğlu: Aşkta coşkulu ve çoğu zaman saplantılıyız
Demet Sağıroğlu: Aşkta coşkulu ve çoğu zaman saplantılıyız Yeni şarkısı 'Sen Şimdi Aşk Diyeceksin' ile tekrar gündemde olan Demet Sağıroğlu ile Molatik olduk.
7.12.2018 Müzik
'Bizi Hatırla' filminden müzikseverlere sürpriz
'Bizi Hatırla' filminden müzikseverlere sürpriz Türk sinemasının başarılı yönetmeni Çağan Irmak’ın merakla beklenen yeni filmi 'Bizi Hatırla'nın müzikleri, Çiğdem Erken imzası taşıyor.
6.11.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
28.09.2018 Cumartesi
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
7.09.2018 Cumartesi
Müzedeki sahne perdelerini açıyor
Müzedeki sahne perdelerini açıyor Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi’nin (SSM) Sabancı Vakfı’nın katkılarıyla 2017 yılında başlattığı ve ilgiyle karşılanan tiyatro etkinliği, bu yıl 6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
30.08.2018 Gündem
Baba Sahne bir yaşında
Baba Sahne bir yaşında Oyuncu Şevket Çoruh’un yedi klasik otomobilini ve üç evini satıp 7 milyon TL kredi çekerek toplamda 17 milyon TL'ye İstanbul’un kültür sanat hayatına kazandırdığı Kadıköy’deki tiyatrosu Baba Sahne, birinci yaşını kutladı.
3.04.2018 Cadde
Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun!
Dünya Tiyatro Günü kutlu olsun! 56 yıldan bu yana 27 Mart’ta kutlanan Dünya Tiyatro Günü vesilesiyle bugün Devlet Tiyatroları’nda ve İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyun ücretsiz olarak tiyatro severlerin karşısına çıkacak.
26.03.2018 Gündem
Vuslateri yazdı Yücesoy seslendirecek
Vuslateri yazdı Yücesoy seslendirecek Gonca Vuslateri’nin kaleme aldığı, maceralarla dolu ‘Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda’ masalı, 8 Nisan’da perde diyecek.
23.03.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? ETKİNLİK - MSA’nın düzenlediği “Pizzalar & Salatalar” atölyesi çarşamba 19...
22.03.2018 Cumartesi
Meraklı minikler için mucitler
Meraklı minikler için mucitler İş Sanat’ın geçtiğimiz yıldan bu yana kapalı gişe oynayan çocuk oyunu ‘Fantastik Hikâyeler Makinesi’ mart ayında bir kere daha sahnede.
3.03.2018 Gündem
Korkular yüzleşme dertleşme
Korkular yüzleşme dertleşme Özen Yula’nın yönetip Derya Alabora ve Deniz Çakır’ın oynadığı ‘Beyaz’, iki kız kardeşi annelerinin ölüm döşeğinin başında buluşturuyor.
27.02.2018 Gündem
Düet yaptılar
Düet yaptılar Derya Alabora ve Deniz Çakır, ‘Beyaz’ adlı tiyatro oyunu için bir araya geldi.
7.02.2018 Cadde
Deniz Çakır ve Derya Alabora'dan düet: Beyaz
Deniz Çakır ve Derya Alabora'dan düet: Beyaz Deniz Çakır ve Derya Alabora, çok yakında izleyiciyle buluşacak tiyatro oyunları 'Beyaz’da birlikte şarkı da söyleyecekler. Oyunda iki kız kardeşi canlandıran oyuncular, şarkının kayıtları için geçtiğimiz gün stüdyoda sabahladılar.
7.02.2018 Cadde
Sesiyle büyüledi
Sesiyle büyüledi ‘Gülizar’ın başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, önceki akşam ekrana gelen ikinci bölümde yine şarkı söyledi.
28.01.2018 Cadde
Gülizar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Gülizar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gülizar ilk bölümüyle kanal D'de yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi olan Gülizar ilk bölümü izleyenlerde merak uyandırdı. Peki Gülizar yeni bölümde neler olacak? Gülizar 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
20.01.2018 Gündem
Yenilgiye karşı Cehov’la gülmek
Yenilgiye karşı Cehov’la gülmek 21. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında tiyatroseverlerle bugün ve yarın Zorlu PSM’de buluşacak ‘Martı’, Serdar Biliş’in güncel yorumuyla sahneleniyor. Milliyet Sanat’ta oyuncularla yapılan bir röportaj yer alıyor
13.11.2017 Gündem
Üstün Akmen anıldı
Üstün Akmen anıldı Üstün Akmen, Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Ustalara Saygı’ programı kapsamında anıldı.
1.11.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çiğdem Erken ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.