Çığlık

Çığlık

Son dakika çığlık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çığlık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çığlık haber sayfamızda...

Çığlık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.960 çığlık haberi bulunmuştur.
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi
Avustralya polisi, Sydney'deki bir AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırganın 'kadınları hedef aldığını' söyledi Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığını açıkladı.
15.04.2024 Dünya
Fatih'te korkunç son! TikTok videosu çekecekti, başından vurularak öldü
Fatih'te korkunç son! TikTok videosu çekecekti, başından vurularak öldü Fatih'te bir kişi tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak isterken canından oldu. Kan donduran olayın ayrıntıları da ortaya çıktı.
12.04.2024 Gündem
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu
Elini kıyma makinesine kaptıran 3 çocuk annesi protez eline kavuştu Ordu’da geçen yıl ağustos ayında elini kıyma makinesine kaptırdıktan sonra bileğinden aşağı ampute edilen Deniz Bayrak (32), protez eline kavuştu.
12.04.2024 Gündem
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor
3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğuldu! Deniz’in ölümünde şoke eden rapor Adana’da 3 yıl önce 35 santimetrelik havuzda boğulan Deniz’in ailesi adalet isterken, baba Yusuf Karslı, "Havuzun ruhsatının olmadığını, aslında orada havuz olmadığını, kaçak yapı olduğunu, mekanik sistemlerin yanlış olduğunu öğrendik" dedi.
11.04.2024 Gündem
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Zariyat Suresi Oku: Zariyat Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mekke döneminde inen Zariyat Suresi Kur'an-ı Kerim'in 51. suresidir. Toplamda 60 ayetten oluşur. Sure adını ilk ayette geçen “ez-zâriyât” kelimesinden alır. Türkçe esip savuran rüzgârlar anlamına gelir. Surede genel hatlarıyla Allah’a inananların durumundan, İbrahim ve Musa Peygamberler'den, Ad ve Semud kavimlerinden, Nuh Peygamber'in kavminden ve zalimlerden bahsedilir. Zariyat Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
1 Nisan şakaları 2024 | Arkadaşa, sevgiliye, eşe komik ve farklı 1 Nisan şakaları..
1 Nisan şakaları 2024 | Arkadaşa, sevgiliye, eşe komik ve farklı 1 Nisan şakaları.. 1 Nisan Şaka Günü geldi ve birbirinden komik espriler araştırılıyor. Bugünde unutulmaz şakalar yapmak ve 1 Nisan gününü hafızalara kazımak için yaratıcı şaka fikirleri merak konusu. Her yıl 1 Nisan'da şakaların ardından 'Nisan 1' ifadesini duymamak mümkün değil. İşte, 2024 farklı ve en komik seçenekleri ile 1 Nisan şakaları...
1.04.2024 Gündem
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü
Sevgilisinin eski eşine yakalandı, iple inmeye çalışırken balkondan çocuğun üzerine düştü Bahçelievler'de sevgilisinin eski eşi kapıyı çalınca panikleyen Vahdet T. çamaşır ipi sarkıtarak kaçmaya çalıştığı sırada 4. kattan 6 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. İşte haberin ayrıntıları...
23.03.2024 Gündem
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı
Pilates eğitmeni anne sevgilisinin kızını taciz etmesine göz yumdu! Ses kaydı ve notlar mide bulandırdı Kartal’da Yılmaz P. hakkında pilates hocası sevgilisinin 16 yaşındaki kızını taciz ettiği iddiasıyla 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. 16 yaşındaki çocuğun yaşadıklarını not kağıtlarına yazdığı ortaya çıktı.
23.03.2024 Gündem
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı
Sapık sucudan iğrenç itiraf! Gizli odadaki notlar ortaya çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. Şenay mağdur M.Y. yönünden itirafta bulundu. Hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edilen sanık önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.
22.03.2024 Gündem
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı
Eşini öldüren kadın: Beni de kendini de yaktı Kayseri’den, eşi Ahmet Uluyol'u (31) kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla öldüren Mervenur Uluyol'un (27), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sürekli şiddet gördüğünü öne süren Uluyol, "Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var Bağcılar’da sucu olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları yıllarca istismar etti, kayıt altına aldı. Tutuklu Şenay’ın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu
Bağcılar'da ses yalıtımlı odada sapık sucu dehşeti! Yıllarca çocuklara istismarda bulundu Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntülerin şifreli bir hard diskte olduğu öne sürüldü. Öte yandna Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş. konuştu.
21.03.2024 Gündem
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı!
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı! Bursa’da, garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldüren Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31) ‘kasten öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
21.03.2024 Gündem
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Haberler
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi
5 köpeğin arasında kalan Emir'in annesi: Çocuğum ölebilirdi Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, “Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti. Bu kadar acı olaylar yaşanıyorken, neden tedbir alınmıyor” diye konuştu.
19.03.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin ilkokul öğrencisine saldırdığı anlar kamerada
Sokak köpeklerinin ilkokul öğrencisine saldırdığı anlar kamerada Erzincan'da ilkokul öğrencisi, eve dönüş yolunda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çocuk çevredekiler tarafından kurtarılırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
17.03.2024 Haberler
Dehşet anları! Sokak köpeklerinin ilkokul öğrencisine saldırdı
Dehşet anları! Sokak köpeklerinin ilkokul öğrencisine saldırdı Erzincan’da ilkokul öğrencisi, eve dönüş yolunda sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Çocuk çevredekiler tarafından kurtarıldı.
17.03.2024 Gündem
Ceset torbasından 'canlı' çıktı!
Ceset torbasından 'canlı' çıktı! Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş Depremi'nde 13 saat göçük altında kaldıktan sonra öldü sanılarak ceset torbasına konulan ve son anda yaşadığı fark edilerek kurtarılan 31 yaşındaki Hasan Er, hayata yeniden tutundu.
16.03.2024 Haberler
Ceset torbasından 'canlı' çıktı!
Ceset torbasından 'canlı' çıktı! Asrın felaketi olarak tarihe geçen Kahramanmaraş Depremi'nde 13 saat göçük altında kaldıktan sonra öldü sanılarak ceset torbasına konulan ve son anda yaşadığı fark edilerek kurtarılan 31 yaşındaki Hasan Er, hayata yeniden tutundu.
16.03.2024 Gündem
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında ikinci kez karar verildi.
13.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Duruşmada izdiham... Kedi katilinin cezası belli oldu İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren İbrahim Keloğlan duruşmada savunma yaptı. Onlarca hayvansever duruşmanın olduğu koridorda izdiham oluştururken, kedi katiliyle ilgili karar da verildi.
13.03.2024 Gündem
Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti
Her detayı skandal düğün! Damadın annesi geline saldırdı, para bile teklif etti Zengin kayınvalide, 'fakir' olduğunu öne sürdüğü gelinin oğluyla evlenmemesi için her şeyi yaptı. Akılalmaz düğündeki saldırı ise dünya medyasında gündem oldu.
29.02.2024 Dünya
Denizin yardım çığlığı
Denizin yardım çığlığı Deniz seviyesinin 30 metre altında, karanlığın ve sessizliğin hâkim olduğu kaya tuzu madeninde, küresel ısınma ile deniz kirliliğine karşı bir çığlık yükseliyor!
28.02.2024 Kültür Sanat
Soykırıma sessiz çığlık
Soykırıma sessiz çığlık Yahudi soykırımını alışılmışın dışında, şiddetten uzak şekilde anlatan “The Zone of Interest/İlgi Alanı” pek çok ödül kazandığı gibi Oscar’da da iddialı.
25.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Çığlık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.