En güzel milkshake tarifleri
En güzel milkshake tarifleri Yazın o sıcak günlerinde içimizi serinleten milkshake, kış gelipte havalar soğuyunca ortadan kalktı. Ancak evde birkaç malzemeyle özlediğimiz milkshake tadını yaratabiliriz. İşte birbirinden lezzetli milkshake tarifleri…
6.07.2021 İçecek Tarifleri
Bu bir olimpiyat dalı olsa, altın alırdım!
Bu bir olimpiyat dalı olsa, altın alırdım! Yaşadığı sürece sürekli olarak CIA ve mafya gruplarının hedefinde olan Küba eski lideri Castro, 638 suikast girişiminden kurtulmuş. Onun yorumu ise farklıydı: “Şayet suikastlardan kurtulma, bir olimpiyat dalı olsa, altın madalya kazanırdım.”
27.11.2016 Dünya
Obezite karşıtı first lady hamburgeri götürdü!
Obezite karşıtı first lady hamburgeri götürdü! ABD’de obezite karşıtı kampanyalar yürüten first lady Michelle Obama, bir fast food retoranında 1700 kalorilik bir menü alırken yakalandı
12.07.2011 Gündem
Bil's 2011 yaz koleksiyonu tanıtıldı!
Bil's 2011 yaz koleksiyonu tanıtıldı! Bil’s yeni sezonda Gül Ağış,Emel Kurhan ve Tuğçe Akdoğan tasarımları ile hayat buluyor... Her sezon tasarımlarıyla olduğu kadar, ilham aldığı unsurlarla da çizginin diğer tarafındaki duruşunu pekiştiren Bil’s, yeni sezonda yalın, pratik ve aynı zamanda akıllı detaylarla şekillenen bir koleksiyon yarattı.
24.02.2011 Stil
Kahve Şurubu Nedir, Ne İşe Yarar? Nerelerde Ve Nasıl Kullanılır?
Kahve Şurubu Nedir, Ne İşe Yarar? Nerelerde Ve Nasıl Kullanılır? Yemeklere ve içeceklere farklı aromalar katmak amacıyla kullanılan birtakım malzemeler bulunmaktadır. Bu malzemeler kullanılarak hazırlanan sunumların damaklarda birçok farklı tat bıraktığı belirtilmektedir. Bu malzemelerden biri de kahve şurupları olmaktadır. Kahve şurupları birbirinden farklı aromalarıyla kahve severlerin beğenisine sunulan tatlar olmaktadır. Peki, kahve şurupları nedir, ne işe yarar? Nerelerde ve nasıl kullanılır tüm detayları ile derledik.
15.08.2021 Yemek
Kahvenin kokusunu sofranıza taşıyacak 5 kahveli tatlı tarifi
Kahvenin kokusunu sofranıza taşıyacak 5 kahveli tatlı tarifi Kahvenin muhteşem lezzetini tabaklarınıza taşımaya ne dersiniz? Birbirinden farklı 5 kahveli tatlı tarifini sizinle paylaştık. İster kahvenin yanında ikram edin isterseniz de sade tüketin. İşte kahvenin kokusunu sofranıza taşıyacak 5 kahveli tatlı tarifi...
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
27 Şubat günün menüsü  (Doğum günü yemekleri)
27 Şubat günün menüsü (Doğum günü yemekleri) 27 Şubat günün menüsü ile doğum günü sürprizi hazırlıyoruz. Doğum günü olan arkadaşımız için yapabileceğimiz harika yemeklerin tarifini bulabileceğiniz 27 Şubat günün menüsü sürprizlerle dolu olacak. İşte birbirinden lezzetli yemekler bulabileceğiniz 27 Şubat günün menüsü…
İşte en sağlıksız içecek!
İşte en sağlıksız içecek! Uzmanlar en sağlıksız içeceği keşfettiğini açıkladı. Sandığımızın aksine en sağlıksız içecek aslında göze çok masum görünüyor.
“Kaliteyi bozmak mı? Allah korusun!”
“Kaliteyi bozmak mı? Allah korusun!” Beyoğlu’nda 89 yıl önce kurulan şehrin en eski pastanesi Baylan’ın mimarı Harry Lenas, gençlik yıllarındaki İstanbul’u ve pastacılığa verilen önemi anlattı.
26.10.2012 Cadde
Eşsiz deneyimler mart ayı boyunca MSA'da
Eşsiz deneyimler mart ayı boyunca MSA'da Mart ayında Mutfak tutkunlarının kaçırmak istemeyecekleri eğitim fırsatları MSA Workshop Mutfağında sunuluyor.
Gitar ‘ilahesi’nin İstanbul gecesi
Gitar ‘ilahesi’nin İstanbul gecesi Kaki King Rolling Stone Türkiye’nin yaşgününe geliyor
12.05.2008 Cadde
12 burç için 41 çeşit çikolata
12 burç için 41 çeşit çikolata Passage Markizde 6 Hazirana kadar Astroloji ve Çikolata sergisi var
27.05.2004 Cumartesi