Cilt Çatlağı

Cilt Çatlağı

Son dakika cilt çatlağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cilt çatlağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cilt çatlağı haber sayfamızda...

Cilt Çatlağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27 cilt çatlağı haberi bulunmuştur.
Soru işaretlerine son! Vücut çatlaklarını yok etmek için bu vitaminleri kullanın
Soru işaretlerine son! Vücut çatlaklarını yok etmek için bu vitaminleri kullanın Spor salonunda saatlerce vakit geçirdiniz ve sonunda ideal kilonuza ulaştınız fakat yeni bir sorun var o da çatlaklarınız. Peki onlarla nasıl başa çıkıyorsunuz? Her sorun gibi onların da özüne inmeniz gerekir. Çatlaklar, cilt gerildiğinde dermisin parçalanmasına ve arkasında bir yara izi bırakmasına neden olur. İşte çatlakları gidermek için hızlı ve kullanışlı ipuçları.
17.04.2024 Cilt Bakımı
Ayak mantarına ne iyi gelir? Ayak mantarı nasıl geçer?
Ayak mantarına ne iyi gelir? Ayak mantarı nasıl geçer? Ayak mantarı bir tür deri hastalığıdır. Nemli ve sıcak ortamda daha çok ortaya çıkar. Uzun süre ayakkabı giyimi nedenleri arasında yer alır. Ayak mantarı belirtileri arasında ayak veya parmak arasında kabarcık ve kaşıntı, tırnakların kalınlaşması şeklinde kendini gösterir. Mantar ayakta çıkabildiği gibi el bölgesinde çıkabilir. Ayak mantarını evde doğal ve bitkisel yöntemlerle geçirme mümkün. Ayak mantarına iyi gelen bazı çözümlerle mantardan kurtulmaya yardımcı olur. Ayak mantarına ne iyi gelir? diyorsanız “Ayak mantarı nasıl geçer?” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
14.06.2021 El ve Ayak Bakımı
Çatlaklara ne iyi gelir? Vücutta oluşan çatlaklar nasıl engellenir, nasıl geçer?
Çatlaklara ne iyi gelir? Vücutta oluşan çatlaklar nasıl engellenir, nasıl geçer? Cilt çatlakları, derinin aşırı gerilemesinden dolayı elastik ve kolajen bağlarının bozulması ile meydana gelen cilt görünümü bozukluklarıdır. Cilt çatlakları, genellikle ergenlik döneminde çok hızlı kilo alıp verme sonucunda ve gebelik döneminde hormonal ve genetik etkilerle meydana gelir. Ciltte oluşan çatlaklar nasıl engellenir? Çatlaklara ne iyi gelir sizler için derledik.
12.02.2021 Sağlık
Çatlak belirtileri nelerdir? Çatlak nasıl anlaşılır, tedavisi nasıl yapılır?
Çatlak belirtileri nelerdir? Çatlak nasıl anlaşılır, tedavisi nasıl yapılır? Deride oluşan çatlaklar, kadınları çok mutsuz eden ve estetik görünüm bozukluğu ortaya çıkaran bir hastalıktır. Bu hastalığın pek çok farklı tedavi yöntemi vardır. Halk arasında deri çatlağı olarak da bilinen stria, derinin dermis olarak adlandırılan tabakasında fazla gerilme sonucunda ortaya çıkan bir cilt sorunudur. Çatlak belirtileri nedir? Nasıl anlaşılır? İşte, tüm detaylar.
20.01.2021 Sağlık
Kış aylarında cildinizi nemlendirecek doğal maskeler
Kış aylarında cildinizi nemlendirecek doğal maskeler Kış aylarında soğuk havaların etkisiyle cildinizin nem oranı düşebilir. Cildiniz, nem oranı azaldıkça daha donuk ve cansız görünür. Hem bu görünümü ortadan kaldırmak hem de cildin kaybettiği nemi geri kazandırmak için uygulayabileceğiniz pratik çözümler ise mevcuttur.
14.02.2018 Cilt Bakımı
Çatlaklarınızla başınız belada mı?
Çatlaklarınızla başınız belada mı? Genellikle doğum yapan ya da kilo alıp veren insanlarda oluşan çatlaklar kadınların ortak problemleri arasında yer almaktadır. Çatlak kremleri, nemlendiriciler ya da estetik yolu ile uğraşmadan önce doğal yöntemleri denemeyi düşündünüz mü?
24.01.2018 Cilt Bakımı
Cilt çatlaklarının oluşmaması için  dikkat edilmesi gerenler
Cilt çatlaklarının oluşmaması için dikkat edilmesi gerenler Cilt çatlaklarının oluşmaması için dikkat edilmesi gerenleri biliyor musunuz?
19.10.2017 Cilt Bakımı
Cildinizdeki çatlaklardan kurtulun
Cildinizdeki çatlaklardan kurtulun Kilo alıp verdikçe ortaya çıkan çatlaklar kabusunuz olmasın
21.04.2016 Estetik
Çatlak nasıl geçer?
Çatlak nasıl geçer? Dermatoloji Uzmanı Uzman Dr.Fulya Tezel, çatlak olan bölgenin kaşınmaması gerektiğini söyledi. Peki, çatlak nasıl geçer?
6.10.2015 Cilt Bakımı
Fraksiyonel lazer ile cildiniz %80 daha sıkı!
Fraksiyonel lazer ile cildiniz %80 daha sıkı! Cilt çatlağı sık görülen bir rahatsızlık. Özellikle kadınların korkulu rüyası olan bu rahatsızlık, estetik açıdan da kadınları üzebiliyor.
15.03.2013 Estetik
Topuk çatlaklarına birebir! Gece sürünce sabah yumuşacık yapan sır: Gül-limon
Topuk çatlaklarına birebir! Gece sürünce sabah yumuşacık yapan sır: Gül-limon Kış aylarında ellerimize ve yüzümüze losyonlar, kremler sürüyoruz ama en önemli kısım olan ayaklarımızı atlıyoruz. Bu da topukların çatlamasına neden oluyor. Yaz aylarında açık ayakkabı giyenlerin kabusu olan topuk çatlaklarına ev yapımı basit çözümler bulmak mümkün. İşte onlardan bazıları.
Boğaz ağrısı deyip geçmeyin! 'Birçok hastalığın habercisi olabilir'
Boğaz ağrısı deyip geçmeyin! 'Birçok hastalığın habercisi olabilir' Havaların soğuması ile birlikte birçok kişi de çeşitli hastalıklarla mücadele etmeye başladı. Uzmanlar, böyle bir ortamda basit gibi görünen bazı belirtilerin birçok hastalığın habercisi olabileceğine dikkat çekiyor. Bunlardan biri de boğaz ağrısı.
26.10.2023 Genel Sağlık
Hızlı iyileştiriyor, zindelik veriyor! Bağışıklık sistemini güçlendirmenin 5 faydası
Hızlı iyileştiriyor, zindelik veriyor! Bağışıklık sistemini güçlendirmenin 5 faydası Bağışıklık sisteminin güçlü olmasının genel sağlığı olumlu yönde etkilediğini söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Atak, bağışıklığımızı güçlendirmenin 5 faydasını anlatarak önemli tavsiyelerde bulundu.
17.10.2023 Genel Sağlık
Cilt bakım ürünlerini rafa kaldırın! Siğil, sivilce, topuk çatlağı bırakmıyor
Cilt bakım ürünlerini rafa kaldırın! Siğil, sivilce, topuk çatlağı bırakmıyor İncir gerek lezzeti gerekse insan sağlığına olan yararıyla sonbaharın en sevilen meyveleri arasında yerini alıyor. Dalından çıkarıldığında ortaya çıkan sütünün ise cilt sağlığına faydaları saymakla bitmiyor.
17.10.2023 Genel Sağlık
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti.
29.04.2019 Gündem
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi'ni ziyaret etti.
29.04.2019 Gündem
Dudak kuruması neden olur, nasıl geçer?
Dudak kuruması neden olur, nasıl geçer? Dudak kuruması ve dudak çatlaması nedenleri birçok sebepten meydana gelmektedir. Çatlamış dudaklardan kurtulmak için iyi bir mevsime gerek yok. Dudak kuruması ve dudak çatlaması yaz kış fark etmeksizin her mevsim görülebilir. Yaz mevsiminde güneş, kışın soğuk hava dudak kurumasına ve çatlamasına neden olabilir. Bizde sizler için dudak kuruması ve çatlaması nedenlerini ve dudak kurumasına doğal çözüm yöntemlerini araştırdık.
7.03.2020 Güzellik
Karın çatlaklarına tek çare
Karın çatlaklarına tek çare Op. Dr. Bülent Cihantimur karın çatlakları ve karın çatlağı estetiğiyle ilgili bilgiler verdi.
22.09.2015 Estetik
Kış geldi, topuk çatlaklarına dikkat!
Kış geldi, topuk çatlaklarına dikkat! Özellikle kış aylarında sürekli ayakkabı ve çorapla sıkışan ayakların bakıma daha fazla ihtiyacı var.
“Cildi abartmadan temizlemeli, düzenli olarak nemlendirmeli”
“Cildi abartmadan temizlemeli, düzenli olarak nemlendirmeli” Özellikle yazın çok haşır neşir olduğumuz güneş-su ikilisinin cilde etkilerini Prof. Dr. Erdem Yeşilada ile Prof. Dr. Ertuğrul Aydemir’e sorduk. Aydemir: “Yazın sürekli ıslanıp kuruma hali kişinin cildindeki doğal yağın nemini eritir. Bu nedenle düzenli olarak nemlendirici uygulamakta fayda vardır”
16.08.2013 Cumartesi
Ayaklara kış bakımı
Ayaklara kış bakımı Tüm gün vücudun ağırlığını taşıyan ayaklara, özellikle kış ayında bakım yapmayı ihmal etmemek gerekiyor. İşte yumuşacık ve bakımlı ayaklara sahip olmak isteyen kadınlar için, pratik bakım önerileri:
22.11.2013 Güzellik
TUVALETE GiTMEK, iŞKENCEYE DÖNÜŞEBiLiR
TUVALETE GiTMEK, iŞKENCEYE DÖNÜŞEBiLiR Doktorlar Merkezi’nden Genel Cerrah Prof. Dr. Korhan Taviloğlu, konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı.
17.06.2012 Cadde
Tuvalete gitmek işkence mi?
Tuvalete gitmek işkence mi? Makat çatlağı ya da tıbbi ifadesiyle ‘anal fissür’, anüs bölgesini örten deride ağrı, kanama ve kaşıntıya yol açan küçük yırtık veya çatlağa denir.
18.06.2012 Sağlık
Deri çatlaklarını dert etmeyin!
Deri çatlaklarını dert etmeyin! Neredeyse her 3 kadından birinde görülen deri çatlakları, sık sık kilo alıp verme dönemleri ve hamilelik sırasında ortaya çıkıyor.
27.11.2011 Estetik
Bakımlı ayaklar için şimdiden önlem alın
Bakımlı ayaklar için şimdiden önlem alın Mini etek, tişört ve sandalet giyme zamanı geldi, geliyor... Önünüzde bunun için biraz daha zaman varken, diz, dirsek ve topuk gibi kuru ve sertleşmiş bölgelere savaş açın. İşte yazı yumuşacık topuk, diz ve dirseklerle karşılamak için öneriler
30.04.2008 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cilt Çatlağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.