Çim

Çim

Son dakika çim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çim haber sayfamızda...

Çim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.600 çim haberi bulunmuştur.
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti
Dili boğazına kaçan antrenöre teknik ekip müdahale etti Bursa'da U 17 karşılaşması sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçarken, o anlar cep telefonu ile görüntülendi.
24.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu!
Galatasaray'da Okan Buruk'un imza tarihi belli oldu! Galatasaray’da önceki gün 5 futbolcunun katıldığı ve gövde gösterisine dönen imza töreninin ardından, Teknik Direktör Okan Buruk’un sözleşmesinin uzayıp uzamayacağı merak konusu oldu.
21.04.2024 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye
Galatasaray'da Hakim Ziyech'e 11'de forma! Kerem Aktürkoğlu kulübeye Galatasaray’da form grafiği düşen Kerem Aktürkoğlu yedeğe çekiliyor. Pendik maçında sol kanatta Barış Alper görev yapacak. Alanya’daki performansıyla alkış toplayan Ziyech de 11’de yer alacak.
19.04.2024 Galatasaray
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaz aylarının yaklaşmasıyla artan peyzaj düzenlemelerinde suyun akılcı kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, sadece çim yerine kuraklığa dayanaklı bitkilerin tercih edilmesiyle yüzde 80’lere varan su verimliliği sağlanabileceğini bildirdi.
13.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu Galatasaray’da sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen istenen seviyeye çıkamayan Zaha ve Tete başta olmak üzere birçok oyuncu için kritik haftalara girildi. Son 7 maçta ortaya koydukları performanslar sonucunda takımda kalıp kalmayacakları belirlenecek.
13.04.2024 Galatasaray
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası!
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası! UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle verilen cezaları açıkladı.
12.04.2024 Galatasaray
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz
Bakan Yumaklı: Yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çim alanların bir kısmının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile yüzde 20-50, tamamının kurakçıl peyzaja dönüştürülmesi ile de ortalama yüzde 80'e varan su verimliliği sağlayabiliriz" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok'
ÖZEL | Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa sonrası ilk kez konuştu! 'Sizlik bir şey yok' Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe U19 Kaptanı Emirhan ile yaşadığı diyaloğu anlattı, topu taca atacakları yönünde bir konuşmasının bulunmadığını söyledi. Kerem, "Kardeşimize, 'hoş geldin' diyerek, 'Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok' dedim" ifadelerini kullandı.
10.04.2024 Galatasaray
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası
PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne para cezası PFDK, Beşiktaş'a 620 bin TL, Trabzonspor'a 492 bin TL, Konyaspor'a 293 bin TL, Fenerbahçe'ye ise 160 bin TL para cezası verdi.
9.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası
Galatasaray'da 'Santra' gerçeği! İşte Süper Kupa'daki golün perde arkası Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 50. saniyede attığı gol konuşulmaya devam ediyor. Golle ilgili sürpriz gerçek ortaya çıktı.
9.04.2024 Galatasaray
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum'
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum' Galatasaray’ın Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye gol atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Cim-Bom’un Teknik Direktörü Okan Buruk, bu konuya açıklık getirdi.
9.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferle yollarını ayırmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun alternatifini de belirledi. İşte detaylar...
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım'
Galatasaray'da Süper Kupa hazırlıkları as takıma göre! 'Müzemize bir kupa daha koyalım' Fenerbahçe’nin Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa’ya U-19 Takımı ile çıkacağı yönündeki iddialara karşın Galatasaray, rakibi bu mücadeleye ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor. Futbolcular da maça bu şekilde motive ediliyor.
5.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 2 yıldız kara listede, işte kötü futbolun nedeni Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor karşısında ilk 11’de şans verdiği oyuncularından istediği verimi alamadı. İşte teknik kadronun yeni kararı...
4.04.2024 Galatasaray
Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak
Nihat Kahveci'den Süper Kupa yorumu: 5-0 biterse ne olacak? Tarihte yazacak Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın sahasında Hatayspor'a karşı 1-0'lık kazandığı maçın ardından yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla katılma ihtimaline karşı açıklamaları gündem oldu.
3.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi?
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi? Galatasaray ligin ilk yarısında puan kaybettiği 4 takımdan 3’ü ile son 8 hafta karşılaşacak. Hatayspor’u bugün konuk edecek Cim-Bom, Sivasspor ve Fenerbahçe ile de kendi sahasında oynayacağı rövanş maçlarını kazanarak şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacak.
2.04.2024 Galatasaray
Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor
Süper Lig devinden İlkay Gündoğan bombası! Barcelona'dan ayrılmayı planlıyor İspanya'da Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan için gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi yıldız orta sahanın olası transferi için risk almaya hazırlanıyor.
1.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı
Galatasaray'dan sağ bek için sürpriz hamle! Temaslar başladı Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası Serge Aurier'i kadrosuna katan ancak henüz kullanamayan Galatasaray, sağ bek için yaz aylarında bir hamle daha yapmayı planlıyor. İşte detaylar...
1.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi
Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi 24. şampiyonluğa odaklanan Cim Bom'da transfer operasyonları devam ediyor ancak teknik direktör Okan Buruk'un aklı zaferde... Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden başarılı hoca yoğun mesai harcıyor. Buruk gözlerin üzerinde olduğu Kerem Aktürkoğlu için de kararını verdi.
31.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Çim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.