Çin Ligi

Çin Ligi

Son dakika Çin ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çin ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çin ligi haber sayfamızda...

Çin Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.473 çin ligi haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Davidson Süper Lig'e döndü! Başakşehir transferi açıkladı
Davidson Süper Lig'e döndü! Başakşehir transferi açıkladı Başakşehir, bir dönem Alanyaspor'da boy gösteren Brezilyalı kanat oyuncusu ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
7.02.2024 Basaksehir
İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu!
İtalyan basını yazdı: Fenerbahçe Opet için Melissa Vargas şansı doğdu! Çin ekibi Tianjin'de forma giyen Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye transfer hikayesinde bir gelişme daha yaşandı. İtalyan basının iddiasına göre sarı-lacivertli takımın bir şansı bulunuyor.
31.01.2024 Voleybol
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüşüyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Vargas ile ilgili son durumu aktardı.
29.01.2024 Fenerbahçe
Melissa Vargas'tan olimpiyat ve Ebrar Karakurt cevabı! 'Türkiye benim evim'
Melissa Vargas'tan olimpiyat ve Ebrar Karakurt cevabı! 'Türkiye benim evim' Fenerbahçe Opet sonrası Çin ekibi Tianjin'e transfer olan Melissa Vargas, Filenin Sultanları ve Ebrar Karakurt ile ilgili sorulara cevap verdi.
17.01.2024 Voleybol
Josef de Souza resmen Başakşehir'de! 1.5 yıllık sözleşme
Josef de Souza resmen Başakşehir'de! 1.5 yıllık sözleşme Son olarak Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da oynayan Brezilyalı futbolcu Josef de Souza Süper Lig'e geri döndü.
1.01.2024 Basaksehir
Fenerbahçe'de Ali Koç, Vargas'ın menajeriyle buluştu!
Fenerbahçe'de Ali Koç, Vargas'ın menajeriyle buluştu! Sezon başında Çin kulübü Tianjin'e transfer olan Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüp dönemeyeceği merak konusu olurken Başkan Ali Koç, milli yıldızın menajeri ile bir araya geldi.
26.11.2023 Voleybol
Josef de Souza'dan Beijing Guoan'a veda! 'Yeni bir mücadeleye hazırlanıyorum'
Josef de Souza'dan Beijing Guoan'a veda! 'Yeni bir mücadeleye hazırlanıyorum' Ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen Brezilyalı orta saha Josef de Souza, Çin ekibi Beijing Guoan ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından duyurdu.
8.11.2023 Dünyadan Futbol
Tianjin Başantrenörü, Vargas'ın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil
Tianjin Başantrenörü, Vargas'ın sakatlığını açıkladı: Ne zaman döneceği net değil Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melissa Vargas, takımının Henan maçında forma giyememişti. Tianjin Başantrenörü Wang'dan konu hakkında açıklama geldi.
8.11.2023 Voleybol
Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e rakip olacak!
Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e rakip olacak! Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda gruplar ve maçların oynanacağı tarihler netlik kazandı. Tianjin Bohai Bank forması giyen Melissa Vargas, Eczacıbaşı Dynavit'e karşı sahne alacak.
6.11.2023 Voleybol
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı!
Melissa Vargas Çin'de ilk maçında şov yaptı! Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına Çin'de sahaya çıkarken galibiyette önemli rol oynadı.
4.11.2023 Voleybol
Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak
Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak Fenerbahçe Opet'te sezonu tamamlayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile sezonu açacak. Vargas'ın hocası, yıldız ismin eksik olduğunu yönleri açıkladı. Öte yandan Vargas, Türk ekipleriyle karşılaşacak.
31.10.2023 Voleybol
Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı! 'Melissa Vargas'a teklifimizi yapacağız'
Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik diyaloğunu anlattı! 'Melissa Vargas'a teklifimizi yapacağız' Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yaşayan ve sezon başında Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile anlaşan Melissa Vargas ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Eski voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu, Pelin Çelik ile konuşmasını anlattı.
24.10.2023 Voleybol
Josef'ten Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım! Taraftarlar çıldırdı
Josef'ten Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası olay paylaşım! Taraftarlar çıldırdı Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-kırmızılı ekip 2-1'lik skorla kazandı. Maçın ardından eski Beşiktaş oyuncusu olan Josef de Souza, sosyal medyadan olay bir yorumda bulundu. Bu yorumu gören Galatasaray taraftarı, Brezilyalı futbolcuya sert bir tepki gösterdi.
22.10.2023 Galatasaray
Melissa Vargas'tan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma!
Melissa Vargas'tan Çin ekibiyle 3 yıllık anlaşma! Sezonu Fenerbahçe Opet'te tamamlayan ve Filenin Sultanları ile tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas için menajerlik şirketinden açıklama geldi.
20.10.2023 Voleybol
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas krizi! Geri dönemeyebilir
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas krizi! Geri dönemeyebilir Fenerbahçe Opet'in yıldızı Melissa Vargas'ın bu sezon sarı-lacivertlilerde forma giyemeyebileceği ortaya çıktı. Milli voleybolcunun forma giydiği Çin'de sezonun şubat ayında bitmesi nedeniyle Fenerbahçe Opet'e geri dönemeyebileceği belirtildi.
15.10.2023 Voleybol
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu Filenin Sultanları ile bu sezon ilk kez mücadeleden ve 3 kupa kazanan Melissa Vargas, 'Malatya' sözünü tuttu. TVF Başkanı Mehmet Üstündağ ile Malatya'ya giden Vargas'tan ilk görüntüler geldi.
10.10.2023 Voleybol
Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem
Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem Filenin Sultanları ile bu yaz başarıdan başarıya koşan ve 3 kupa kazanan takımın kaptanlığını yapan Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Opet'te sezonu açtı. Sarı-lacivertli kulüp sosyal medyada trend olan uygulama için kaptanını tercih etti.
4.10.2023 Voleybol
Melissa Vargas'ın Malatya'ya gideceği tarih netleşti!
Melissa Vargas'ın Malatya'ya gideceği tarih netleşti! VNL ve Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas'ın Malatya'ya gideceği tarih netleşti.
4.10.2023 Voleybol
Fenerbahçe'nin yeni transferi Stysiak İstanbul’da! 'Eda abla seni çok özledim'
Fenerbahçe'nin yeni transferi Stysiak İstanbul’da! 'Eda abla seni çok özledim' Yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşan Fenerbahçe, Polonyalı pasör çaprazı Magdalena Stysiak'ı da renklerine bağlamıştı. Yıldız voleybolcu İstanbul'a geldi ve Eda Erdem'e mesaj gönderdi. İşte detaylar...
2.10.2023 Voleybol
Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu!
Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu! Filenin Sultanları ile başarıdan başarıya koşan Melissa Vargas, milli sezon sonrası kulüp sezonuna Çin'de başlayacak. Vargas'ın Fenerbahçe'ye dönüş tarihi belli oldu.
16.09.2023 Voleybol
Tescilli 'Orta oyuncu' Zehra Güneş! Sezona damga vurdu
Tescilli 'Orta oyuncu' Zehra Güneş! Sezona damga vurdu Avrupa Şampiyonu apoeletini takan Filenin Sultanları, Tokyo'da olimpiyat elemeleri için mücadele verecek. Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş damga vurmaya devam ediyor.
13.09.2023 Voleybol
Balotelli'nin Süper Lig sözleri şaşırttı! Ronaldo'yu hedef aldı
Balotelli'nin Süper Lig sözleri şaşırttı! Ronaldo'yu hedef aldı Süper Lig'de Adana Demirspor formasıyla fırtınalar estirdikten sonra takımdan ayrılan Mario Balotelli, İtalya ve Türkiye'yi karşılaştırdı. Öte yandan Ronaldo'nun Suudi Arabistan'a gitmesiyle ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.
9.09.2023 Futbol
İspanyol basını duyurdu! Anderson Talisca, Barcelona'ya önerildi
İspanyol basını duyurdu! Anderson Talisca, Barcelona'ya önerildi Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Talisca, Barcelona'ya önerildi. İspanyol basını Talisca'nın Al-Nassr'dan ayrılmak üzere olduğunu iddia etti.
15.08.2023 İspanya La Liga
Çin Ligi’nde Şov Yaptı, Son Dakika Golleriyle Kazandı!
Çin Ligi’nde Şov Yaptı, Son Dakika Golleriyle Kazandı! Çin Ligi’nde oynanan maçlara yüksek oranlı tahminler yaptı, tam 187 katı kazandı. 90+3 ve 90+5’te gelen gollerle kazanan müthiş kupon…
9.07.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Çin Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.