Çınar Ağacı

Çınar Ağacı

Son dakika çınar ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çınar ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çınar ağacı haber sayfamızda...

Çınar Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 471 çınar ağacı haberi bulunmuştur.
Özgür Özel parti genel merkezinin bahçesine ağaç dikti
Özgür Özel parti genel merkezinin bahçesine ağaç dikti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Cumhuriyeti ve CHP'nin kuruluşunun 100'üncü yılı dolayısıyla Selanik ve KKTC'den getirilen topraklarla birlikte CHP Genel Merkezi bahçesine çınar ağacı dikti.
29.12.2023 Gündem
BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ 30 KASIM? Bursa Valiliği son dakika: Bursa'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ 30 KASIM? Bursa Valiliği son dakika: Bursa'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi? Bursa'da okulların tatil olup olmadığı araştırılıyordu. Bursa'da etkili olan şiddetli lodos vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Lodos nedeniyle baz istasyonu, çınar ağacı devrildi; çatılar uçtu. Peki, Bursa'da okullar tatil mi edildi? Bursa Valiliği Bursa'da okulların tatil olması ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu.
30.11.2023 Bilgi Rehberi
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu Fırtına ve sağanak, İstanbul dahil birçok ilde hayatı felç etti. Gemiler karaya oturdu, tekneler alabora oldu, çatılar uçtu, yollar göle döndü. İstanbul, Kağıthane’de fırtınanın yıktığı direk kurye Muhammed Ela’nın ölümüne neden oldu.
30.11.2023 Gündem
Bursa Valisi duyurdu! 5 ilçede okullar tatil edildi
Bursa Valisi duyurdu! 5 ilçede okullar tatil edildi Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.
29.11.2023 Haberler
Bursa Valisi duyurdu! 5 ilçede okullar tatil edildi
Bursa Valisi duyurdu! 5 ilçede okullar tatil edildi Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu.
29.11.2023 Gündem
Anılarını iki çınar yaşatacak
Anılarını iki çınar yaşatacak Bornova Belediyesi, 30 Ekim 2020 İzmir depreminde henüz yaşları 15 iken yaşamlarını yitiren ikizler Sayra ve Çınar Alpgündüz’ün isimlerini parka verdi.
4.11.2023 Ege
İstanbul’un simge ağaçları
İstanbul’un simge ağaçları İstanbul’un güzelliğine güzellik katan çınar ağacı başta olmak üzere pek çok ağaç bulunuyor. İstanbul‘da sayısız semt, cadde ve sokak isimlerinin de ağaç isimlerinden oluşuyor.
29.10.2023 Gündem
İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi! Uyutmayan eklem ağrılarını 1 ayda söküp atan çınar kürü
İbrahim Saraçoğlu tarifi verdi! Uyutmayan eklem ağrılarını 1 ayda söküp atan çınar kürü Çınar ağacı yaprağının bu etkilerini duyunca çok şaşıracaksınız! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kemik ve eklem ağrılarından uyuyamayanlar için birebir olan doğal formülün tarifini açıkladı.
11.08.2023 Genel Sağlık
Asırlık çınar ağacı villanın çatısına devrildi
Asırlık çınar ağacı villanın çatısına devrildi Sakarya’nın Sapanca ilçesinde asırlık çınar ağacı site içerisinde bulunan villanın çatısına devrildi. Ev sahipleri büyük korku yaşarken, villanın çatısı hasar gördü.
5.08.2023 Gündem
Baba mirası ağacı kesmeye kıyamadı
Baba mirası ağacı kesmeye kıyamadı Ordu'da yaşayan emekli öğretmen, evini yapacağı yerde bulunan baba mirası kiraz ağacını kesmek yerine balkonundan geçirdi. 11 yıldır balkonunda ağaç ile yaşayan Necmettin Usta, ağacın bakımlarını da yapıyor
3.08.2023 Haberler
Baba mirası ağacı kesmeye kıyamadı, Atatürk'ü örnek gösterdi
Baba mirası ağacı kesmeye kıyamadı, Atatürk'ü örnek gösterdi Babasının yaklaşık 40 yıl önce diktiği ağacı kesmek yerine farklı bir yola başvuran emekli öğretmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’da çınar ağacı ile olan anısını hatırlattı.
3.08.2023 Gündem
Tarıhın sessiz tanıkları
Tarıhın sessiz tanıkları İstanbul’da insana ve zamana direnen ağaçlar, geçmişte yaşanan pek çok önemli olaya da şahitlik etti. Bazen de olayın tam ortasında yer alarak tarihin kendisi oldu.
23.07.2023 Arkeoloji
200 yıllık çınar, caddeye devrildi! "Bu bölgede, insan yoğunluğu çok oluyor"
200 yıllık çınar, caddeye devrildi! "Bu bölgede, insan yoğunluğu çok oluyor" Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gövdesi kuruyan 200 yıllık çınar yola devrildi. Agacın bulunduğu cadde, bir süre ulaşıma kapandı.
5.07.2023 Haberler
Paris’te biyo-iklimsel şehir planı
Paris’te biyo-iklimsel şehir planı Yeni biyo-iklimsel şehircilik planı çerçevesinde Paris’e 2026 yılına dek 170 bin sıcağa dayanıklı ağaç dikilecek.
17.06.2023 Pazar
Fatih'te korku dolu anlar! Turist rehberi devrilen ağacın altında kaldı
Fatih'te korku dolu anlar! Turist rehberi devrilen ağacın altında kaldı Fatih Beyazıt Meydanı'nda bir çınar ağacı ikiye bölünerek devrildi. Devrilen ağacın altında kalan turist rehberi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
3.06.2023 Gündem
Kocaeli'nde ilginç hırsızlık! 150 yıllık çınar ağaçlarını çaldılar
Kocaeli'nde ilginç hırsızlık! 150 yıllık çınar ağaçlarını çaldılar Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir vatandaşın tarlasındaki yaklaşık 150 yıllık iki çınar ağacı çalındı. Gördüğü manzara karşısında şoke olan vatandaş şikayetçi oldu.
31.05.2023 Gündem
Arkas’tan çifte müjde
Arkas’tan çifte müjde İzmir’in sanat şehri olması için yatırımlarına devam eden Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, tarihi Mattheys Köşkü’nü restore etti, sanat merkezine çevirdi
29.04.2023 Ege
Kozan'da sağanak ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi
Kozan'da sağanak ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi Adana'nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak, dolu ve şiddetli fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Kozan Belediyesi binası önündeki çınar ağacı yerinden sökülüp, iki otomobilin üzerine devrildi.
24.04.2023 Haberler
Kozan'da sağanak ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi
Kozan'da sağanak ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi Adana'nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak, dolu ve şiddetli fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle Kozan Belediyesi binası önündeki çınar ağacı yerinden sökülüp, iki otomobilin üzerine devrildi.
24.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hiçbir yasa dışı geçişe izin vermeyiz
Bakan Akar: Hiçbir yasa dışı geçişe izin vermeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada hudut güvenliğinin ihlal edildiğine dair gerçeği yansıtmayan görüntü ve fotoğraflar paylaşıldığını belirterek dikkat çeken açıklamalar yaptı.
3.04.2023 Gündem
Deprem bölgesinde görevliyken şehit olan polis, son yolculuğuna uğurlandı
Deprem bölgesinde görevliyken şehit olan polis, son yolculuğuna uğurlandı Hatay’ın Antakya ilçesinde, çınar ağacının üzerine düşüp yıktığı duvarın altında kalarak şehit olan polis memuru Muhammet Tarakçı (29), memleketi Rize’de dualarla toprağa verildi.
5.03.2023 Gündem
‘Hedefimiz, daha yeşil bir Torbalı yaratmak’
‘Hedefimiz, daha yeşil bir Torbalı yaratmak’ Torbalı Belediyesi, ağaçlandırma ve peyzaj düzenlemelerine ara vermeden devam ediyor.
29.12.2022 Ege
Bursa'da 300 yıllık çınar ağacı iş yerinin çatısına devrildi
Bursa'da 300 yıllık çınar ağacı iş yerinin çatısına devrildi Bursa'nın İznik ilçesinde 300 yaşında olduğu tahmin edilen tarihi çınar, kökünden koparak bir iş yerinin çatısına devrildi. Olayda yaralanan olmazken, işyerinin çatısında küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.
19.12.2022 Gündem
40 metrelik çınar ağacı dükkanların üzerine devrildi
40 metrelik çınar ağacı dükkanların üzerine devrildi Bursa’nın İznik ilçesinde 40 metrelik çınar ağacı büyük bir gürültüyle lokanta ve çay ocağının üzerine devrildi.
19.12.2022 Haberler
Korku filmi gibi görüntü: Gökyüzünde karga istilası
Korku filmi gibi görüntü: Gökyüzünde karga istilası Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gökyüzünde toplanan karga sürüsü gökyüzünü istila etti. Korku filmlerini aratmayan görüntülerin ortaya çıktığı kentte vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemeyerek, “Kargalar çıldırmış. Hatta onunla ilgili bir film var” yorumu yaptı.
23.11.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çınar Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.