Çınarcık

Çınarcık

Son dakika Çınarcık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çınarcık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çınarcık haber sayfamızda...

Çınarcık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 889 çınarcık haberi bulunmuştur.
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Haberler
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Gündem
2024 ÇINARCIK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Çınarcık Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ÇINARCIK SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Çınarcık Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Yalova Çınarcık Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Çınarcık ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Yalova Çınarcık Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Haberler
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı
Yunan profesör İstanbul'da 7.8 büyüklüğünde deprem bekliyor: Son bir parça kaldı Yunanistan Jeoloji ve Doğal Afet Yönetimi Profesörü Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depreminin büyüklüğü ve zamanı hakkında açıklamalarda bulundu.
7.03.2024 Dünya
3 MART SON DEPREMLER GÜNCEL TAKİP EKRANI: Bugün deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...
3 MART SON DEPREMLER GÜNCEL TAKİP EKRANI: Bugün deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi... Son depremler listesi gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son olan depremlerle ilgili detayları paylaşıyorlar. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 3 Mart son depremler listesi canlı takip ekranı...
2.03.2024 Bilgi Rehberi
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı'
Bursa merkezli 21 sarsıntının şifresi! 'Depremsellik değil, ölçüm istasyonu arttı' Son 6 gün içinde merkez üssü Bursa olan 12 deprem kaydedildi. Bu depremlere ek olarak Gemlik'te de 9 sarsıntı Kandilli Rasathanesi verilerine yansıdı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da bulunan yeni fayın bu depremlere etkisi olup olamayacağı ise akıllarda yeni soru işaretleri oluşturdu. 2 uzman, konuyu Milliyet.com.tr'ye açıkladı.
28.02.2024 Gündem
DEPREM SON DEPREMLER: Deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD | Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
DEPREM SON DEPREMLER: Deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi/AFAD | Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son Depremler Listesi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölge ve çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem meydana geldiğini görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 26 Şubat 2024 son depremler listesi.
26.02.2024 Bilgi Rehberi
48 saatteki 60 depremle Ganos uyandı mı? 'Büyüğü gelirse bana benzemez, fena yapar'
48 saatteki 60 depremle Ganos uyandı mı? 'Büyüğü gelirse bana benzemez, fena yapar' Ganos Fayı 1912’de kırılmış ve 12 binden fazla binanın yıkılmasına neden olmuştu. Bugünlerde Çanakkale’de Biga merkezli çok sayıda küçük depremin kaydedilmesi de bu fayın aktif olup olmadığını akıllara getirdi. Çanakkale'de deprem olma olasılığı ve İstanbul’un yaşananlardan etkilenme ihtimalini 2 uzman değerlendirdi.
15.02.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde adaylıkları kesinleşen 55 yeni adayın isim listesini yayımladı.
21.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Büyükçekmece'deki bu görüntüye sert tepki: Utanın! Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonu sırasında çıkan olaylarda yaşlı bir kadının boğazının sıkılması ve sözlü hakarete uğramasına Cumhurbaşkanı Erdoğan sert tepki gösterdi.
20.01.2024 Gündem
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı...
Arsa ve tarlaya talep yağıyor: İşte İstanbul'da en çok tercih edilen ilçeler, fiyatlar katlandı... Konut satışları son dönemde azalırken, arsa ve arazi satışlarında ibre tam tersi yönde... Arsa ve arazi satışlar geçen yıla göre artış gösterdi. Peki bu artışın nedeni ne? En çok hangi bölgeler tercih ediliyor? Fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
18.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da dehşet: Baba ve kızı vuruldu
İstanbul'da dehşet: Baba ve kızı vuruldu İstanbul Ataşehir'de, aralarında husumet olan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.
1.01.2024 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu açıkladı.
31.12.2023 Gündem
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat
7 ve üzeri deprem üretecek gerginlikte faylar tespit edildi! İstanbul için kritik 2 hat Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile ekibi, yapay zeka desteği ile fay hatlarındaki gerilimi gözlemledi. Prof. Dr. Kutoğlu, Doğu Anadolu'da 1, Marmara Bölgesi'nde 3 fayın 7 büyüklüğünde ve üzeri deprem üretebilecek gerginlikte olduğunu belirtti.
31.12.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak
Bakan Uraloğlu hedefi açıkladı: 2 milyar dolara ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin deniz ticaretindeki büyüme stratejisi, denizcilik sektöründe uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmayı hedefliyor. Bu strateji, sadece ticari anlamda büyümeyi değil; aynı zamanda denizlerimizin güvenliğini, seyir emniyetini ve çevre koruma standartlarını da en üst seviyede tutmayı amaçlıyor. Yıl sonu itibarıyla sektör ihracatının 2 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyoruz" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Yalova depremi Marmara’daki depremi tetikler mi? Uzmanı açıkladı
Yalova depremi Marmara’daki depremi tetikler mi? Uzmanı açıkladı Kahramanmaraş merkezli depremleri bir hafta öncesinden bilerek uyarılarda bulunan Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, Yalova’da yaşanan 4.1’lik depremin Marmara’da bulunan fayları tetikleyemeyeceğini söyledi.
25.12.2023 Haberler
Yalova depremi Marmara’daki depremi tetikler mi? Uzmanı açıkladı
Yalova depremi Marmara’daki depremi tetikler mi? Uzmanı açıkladı Kahramanmaraş merkezli depremleri bir hafta öncesinden bilerek uyarılarda bulunan Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, Yalova’da yaşanan 4.1’lik depremin Marmara’da bulunan fayları tetikleyemeyeceğini söyledi.
25.12.2023 Gündem
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi...
CHP'de yerel seçim hazırlığı! İşte belirlenen 125 adayın tam listesi... CHP'de adaylar netleşmeye devam ediyor. Aday gösterilen 125 isim daha belli oldu.
21.12.2023 Gündem
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy: Adalar fayı ölü bir fay
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy: Adalar fayı ölü bir fay Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi’nde büyük bir deprem beklemediğini, Adalar fay hattının ölü bir fay hattı olduğunu ve aktif olamayacağını söyledi.
20.12.2023 Haberler
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy: Adalar fayı ölü bir fay
Prof. Dr. Şener Üşümezsoy: Adalar fayı ölü bir fay Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, Marmara Denizi’nde büyük bir deprem beklemediğini, Adalar fay hattının ölü bir fay hattı olduğunu ve aktif olamayacağını söyledi.
20.12.2023 Gündem
Telefondan deprem uyarı sistemi nasıl açılır? 📳 Telefondaki deprem alarmı nasıl çalışır? İşte android - ios hakkında bilinmesi gerekenler
Telefondan deprem uyarı sistemi nasıl açılır? 📳 Telefondaki deprem alarmı nasıl çalışır? İşte android - ios hakkında bilinmesi gerekenler Yalova'nın Çınarcık ilçesi açıklarında Marmara Denizinde Riçhter ölçeğine 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem araştırmaları ise artış gösterdi. Merak edilenler arasında telefondan deprem uyarı sistemi nasıl açılır sorusu da oldu. Peki Telefondaki deprem alarmı nasıl çalışır? İşte android - ios hakkında bilinmesi gerekenler
20.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Çınarcık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.