Cinayet 4.Bölüm İzle

Cinayet 4.Bölüm İzle

Son dakika Cinayet 4.bölüm izle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cinayet 4.bölüm izle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cinayet 4.bölüm izle haber sayfamızda...

Cinayet 4.Bölüm İzle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11 cinayet 4.bölüm izle haberi bulunmuştur.
Son dakika... Çorum'da dehşet! İki çocuğa kurşun yağdırdı
Son dakika... Çorum'da dehşet! İki çocuğa kurşun yağdırdı Gelen son dakika haberine göre, Çorum’un Alaca ilçesinde bir kişi, oğluyla kavga ettikleri iddiasıyla tartıştığı ortaokul 8'inci sınıf öğrencisi 2 çocuğu tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan çocuklar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Jandarma tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Servet Başbuş, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgusu tamamlanan Servet Başbuş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.03.2021 Gündem
6 lira için yaşlı kadını boğarak öldürdü
6 lira için yaşlı kadını boğarak öldürdü Bakırköy'de tek başına yaşayan ve koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan 79 yaşındaki Meral Ahmetoğlu 6 lira için öldüren tutuklu sanık Recep Yaz'ın yargılanmasına başlandı. Yaz: "Maktul, olay günü 6 liralık borcu istemek için gittiğimde 'Kaçıyor muyum, vereceğim.' diyerek anne ve babama küfretti. Sinirlendim, eve girdim. Tezgahın üstünde ip vardı, maktulün boğazını sıkarak öldürdüm" dedi. Cinayetten sonra evdeki değerli eşyaları alan sanık, mağdur kadının yüzüğü ve saatini ise düğün hediyesi olarak bir arkadaşına verdiği ortaya çıktı.
5.02.2021 Gündem
Kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın tutuklandı
Kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın tutuklandı Bursa'da erkek arkadaşını tabancayla vurarak öldüren kadın tutuklandı. Kadının tehdit ve yaralama gibi suçlardan 25 adet kaydının olduğu öğrenildi.
3.12.2020 Gündem
13 yaşındaki Hüseyin vahşice öldürülmüştü! Tüyler ürperten ifade
13 yaşındaki Hüseyin vahşice öldürülmüştü! Tüyler ürperten ifade Adıyaman’da 6 yerinden bıçaklanarak vahşice öldürülen ve cesedi boş araziye atılan 13 yaşındaki Hüseyin Nasrullah Çelik’in davasında cinayet zanlısının mahkemede verdiği ifadeler tüyler ürpertti.
13.08.2020 Gündem
Pınar Gültekin'i öldüren zanlı adliyeye sevk edildi
Pınar Gültekin'i öldüren zanlı adliyeye sevk edildi Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan ve cesedi ormanlı alanda bulunan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren zanlı geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
21.07.2020 Gündem
Minibüste ölü bulundu, ilişki yaşadığı kadın ile kocası gözaltında
Minibüste ölü bulundu, ilişki yaşadığı kadın ile kocası gözaltında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde İbrahim Hışıl'ın, minibüste sırtından bıçaklanmış cansız bedeni bulundu. Jandarma, Hışıl'ın 1 yıl önce kaçırıp, bir süre ilişki yaşadığı kadın ile kocasını gözaltına aldı.
16.03.2020 Gündem
İş adamının öldürülmesiyle ilgili davada şoke eden iddia!
İş adamının öldürülmesiyle ilgili davada şoke eden iddia! Fatih'te bir otele ait kafede otururken silahlı saldırı sonucu öldürülen iş adamı Saimait Aierken cinayetiyle ilgili 3 kişi yakalandı. Saimait Aierken'in adının Kırgızistan'da 700 milyon doların yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada geçtiği öğrenildi.
12.11.2019 Gündem
Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle
Kırgın Çiçekler 7. son bölümü yine nefes kesti - İzle ATV ekranlarında dün akşam Kırgın Çiçekler dizisi fırtınası esti. Kırgın Çiçekler dizisinin nefes kesen son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kemal'i öldürmekle suçlanan kızlar cezaevine girerler. Ancak suçu bir başkası üslenince kızlar tekrar serbest kaldı. İşte 'Kırgın Çiçekler 7. son bölümde kızların suçunu kim üstlendi?' sorusuna şok yanıt...
11.08.2015 Gündem
Filinta 24. bölümde büyük oyunlar-İzle
Filinta 24. bölümde büyük oyunlar-İzle Filinta dizisi 24. bölümüyle izleyenlerine heyecan dozu yüksek bir bölüm izletti. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Filinta'nın dün akşam yayınlanan bölümü de yine heyecan doluydu. İşte Filinta 24. bölüm ve detaylar..
3.06.2015 Gündem
Karadayı 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Karadayı 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Karadayı 109. son bölüm izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı günden beri büyük ilgiyle takip edilen Karadayı dizisi son bölümü gündeme bomba gibi düşerken yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Mahir ve Feride'nin başı yine belada! Peki Karadayı 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde.
7.05.2015 Gündem
Atv canlı izle-Karadayı 56.bölüm fragmanı izle (atv karadayı izle son bölüm)
Atv canlı izle-Karadayı 56.bölüm fragmanı izle (atv karadayı izle son bölüm) Karadayı'nın dün akşam yayınlanan 56.bölümü yine nefesleri kesti. Karadayı 56.bölümünü alttaki linle tıklayarak izleyebilirsiz. Karadayı'nın 56. bölümünde neler yaşandı ve Karadayı'nın 56. bölümünün tamamı haberimizde. Karadayı 56. bölüm son bölüm izle
28.01.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinayet 4.Bölüm İzle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.