Cinayet Anı

Cinayet Anı

Son dakika cinayet anı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinayet anı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinayet anı haber sayfamızda...

Cinayet Anı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 865 cinayet anı haberi bulunmuştur.
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu Ataşehir'de bir apartmanın ikinci katındaki bir dairede bir kadın cesedi bulundu.
8.03.2024 Gündem
Otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı
Otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni gözaltına alındı Adana’da arkadaşına ait lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko (24), gözaltına alındı.
4.03.2024 Gündem
Korkunç olay! Eniştesini önce vurdu sonra otomobille üzerinden geçti
Korkunç olay! Eniştesini önce vurdu sonra otomobille üzerinden geçti Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde kayınbiraderin eniştesini kurşunladığı cinayette yeni görüntüler ortaya çıktı. Eniştesi S.T.’yi tabancayla vuran Y.K., sonra otomobil ile üzerinden geçmiş.
4.03.2024 Gündem
Fırında kanlı çatışma! Cinayet anı ortaya çıktı
Fırında kanlı çatışma! Cinayet anı ortaya çıktı Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, iki esnaf arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybettiği cinayetin görüntüleri ortaya çıktı.
4.03.2024 Haberler
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde rapor çıktı
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde rapor çıktı İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Adana’da vahşet! Önce bıçakladılar sonra üzerine çıkıp zıpladılar
Adana’da vahşet! Önce bıçakladılar sonra üzerine çıkıp zıpladılar Adana’da bir kişi, kadınlı ve erkekli grup tarafından öldüresiye darp edildikten sonra bir kadın tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet anı ise ortaya çıktı.
27.02.2024 Haberler
Taksici Oğuz Erge cinayetinde ilk duruşma! Hakimden sanığa tokat gibi soru
Taksici Oğuz Erge cinayetinde ilk duruşma! Hakimden sanığa tokat gibi soru İzmir'de, geçtiğimiz günlerde taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Delil Aysal (19), bugün hakim karşısına çıktı. Mahkemede kendisine izletilen görüntülerin ardından suçunu itiraf eden sanık ve hakim arasında çarpıcı diyalog dikkat çekti.
16.02.2024 Gündem
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler Denizli'de 5 ay önce tek taraflı trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirilen yaşlı adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Arkadaşı rica etti, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladı: Beraatimi istiyorum
Arkadaşı rica etti, 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaraladı: Beraatimi istiyorum Bursa'da arkadaş ricası üzerine tabanca ile ateş edip, eski polis Murat Kayalı'nın (50) ölümüne, 2 kişinin de yaralanmasına neden olan Şükrü Karakaya (26) için istenen ceza belli oldu. Karakaya'nın mahkemedeki ifadesi de ortaya çıktı.
14.02.2024 Gündem
Müzikholdeki cinayette 'Mami' detayı! En net görüntü ortaya çıktı
Müzikholdeki cinayette 'Mami' detayı! En net görüntü ortaya çıktı Müzikholde taşkınlık çıkaran grubun atıldıktan sonra saldırı düzenlediği anların görüntüleri ortaya çıkarken 'Mami' detayı da dikkat çekti.
25.01.2024 Gündem
Eşini keserle öldüren katil koca için istenen ceza belli oldu
Eşini keserle öldüren katil koca için istenen ceza belli oldu Antalya'da eşi Saibe Akdağ'ı keserle öldüren Ercan Akdağ için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
23.01.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda baltalı dehşet! Arkadaşının başını kesip balkondan attı
Zeytinburnu'nda baltalı dehşet! Arkadaşının başını kesip balkondan attı Zeytinburnu'nda çatı katında çıkan kavgada yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşını baltayla öldürdükten sonra başını keserek aşağı attı. Ardından çatıdan atlayan adam yaralandı. Yaralı adam hastaneye kaldırılıdı.
23.01.2024 Gündem
Defalarca bıçaklayıp öldürdü! Cinayet anı ortaya çıktı
Defalarca bıçaklayıp öldürdü! Cinayet anı ortaya çıktı Eskişehir’de onlarca kez bıçaklanarak öldürülen Fatih Bayar ile arkadaşının yaralandığı kavga anı, bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.
23.01.2024 Haberler
Defalarca bıçaklayıp öldürdü! Cinayet anı ortaya çıktı
Defalarca bıçaklayıp öldürdü! Cinayet anı ortaya çıktı Eskişehir’de onlarca kez bıçaklanarak öldürülen Fatih Bayar ile arkadaşının yaralandığı kavga anı, bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.
23.01.2024 Gündem
Kuş yüzünden kalbinden bıçakladı! Cinayet anı kamerada
Kuş yüzünden kalbinden bıçakladı! Cinayet anı kamerada Gaziantep’te gençler arasında kuş meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 18 yaşındaki Mehmet Şerif Şahin’in kalbinden bıçaklandığı anların güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.
17.01.2024 Gündem
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı
Komşu kavgasında baba ve kızı öldürüldü! Görüntüler ilk kez ortaya çıktı Hakan Yiğit ve annesi Tülay Yiğit'in aynı apartmanda oturan komşuları Ahmet Avcı ve kızı Ebru Avcı’yı defalarca kez bıçaklayarak öldürdüğü olaya ilişkin görüntülere DHA ulaştı.
5.01.2024 Gündem
Kurye gibi geldiler, ev sahibinin ellerini ve ayaklarını bağladılar
Kurye gibi geldiler, ev sahibinin ellerini ve ayaklarını bağladılar Bursa'da yabancı uyruklu iki şahıs, daha önce keşif yaptıkları eve kurye gibi gelip ev sahibine kabusu yaşattı.
31.12.2023 Gündem
Tacizcisini öldüren Azra'ya verilen ceza fazla bulundu
Tacizcisini öldüren Azra'ya verilen ceza fazla bulundu Kendisini taciz eden Birdal Doğan'ı (40) öldüren Azra E.'ye (18) verilen 8 yıl 4 ay hapsi fazla bulan Yargıtay, cezanın 1'inci Ceza Dairesi'nde bozulmasını talep etti.
31.12.2023 Gündem
Babasını öldüren zanlı: Sohbet ettik, konu uzayınca tartışmaya başladık
Babasını öldüren zanlı: Sohbet ettik, konu uzayınca tartışmaya başladık Bursa’da 23 yaşındaki Emre Şentürk, tartıştığı 50 yaşındaki babasını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Polis ekiplerinin yakaladığı katil zanlısının emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.
28.12.2023 Gündem
Kafede kanlı olay! 'Yüksek ses' kavgasında bir kişi öldü
Kafede kanlı olay! 'Yüksek ses' kavgasında bir kişi öldü Kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada bir kişi tabanca ile vurularak öldürüldü.
27.12.2023 Gündem
Öldürüp kayıp ilanı verdi! Arkadaşını öldürdüğünü televizyonda itiraf etti
Öldürüp kayıp ilanı verdi! Arkadaşını öldürdüğünü televizyonda itiraf etti Kayıp olarak aranırken, tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Mustafa Hakkulu (31) cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.Televizyon kanalında cinayeti itiraf eden İsa Dumlu’nun (27), sosyal medya hesabından, öldürdüğü arkadaşı için kayıp ilanı paylaştığı ortaya çıktı.
27.12.2023 Gündem
Üniversiteli genç kıza korkunç saldırı! 'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı
Üniversiteli genç kıza korkunç saldırı! 'Abi korkuttun beni' dediği şahıs bıçakladı Kağıthane’de üniversite öğrencisi 20 yaşındaki genç kız, arkadaşının evine gireceği esnada “Abi korkuttun beni” dediği şahıs tarafından bıçaklandı.
27.12.2023 Gündem
Pendik'teki cinayetin sır perdesi aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı
Pendik'teki cinayetin sır perdesi aralandı, katil zanlısı Samsun'da yakalandı Pendik’te ATM’den para çekerken silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı Emrah Akyıldız’ın katil zanlısı Samsun'da yakalanırken cinayet ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
27.12.2023 Gündem
Balkon cinayeti sanığından itiraf: Kendimi cani gibi hissettim
Balkon cinayeti sanığından itiraf: Kendimi cani gibi hissettim Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık savunmasını yaptı.
26.12.2023 Gündem
Sokak ortasında cinayet! Görüntüler ortaya çıktı
Sokak ortasında cinayet! Görüntüler ortaya çıktı Konya’da oto tamircisi Mehmet Yıldız’ın sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülmesinin ardından olay anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.
24.12.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Cinayet Anı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.