Cinayet Zanlısı

Cinayet Zanlısı

Son dakika cinayet zanlısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinayet zanlısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinayet zanlısı haber sayfamızda...

Cinayet Zanlısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.751 cinayet zanlısı haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı
Interpol devreye girdi! Kardeşini öldüren şüpheli kaçamadan yakalandı İzmir’de öz kardeşini öldürdükten sonra Sırbistan’a kaçmak isteyen şahıs, Interpol’ün devreye girmesiyle Belgrad Nikola Tesla Havalimanı'nda yakalandı.
16.04.2024 Gündem
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı
'Karım sana emanet' diyerek cezaevine girdi, çıktığında can aldı İzmir'in Ödemiş ilçesinde evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet eden 45 yaşındaki Fuat Kök hayatını kaybederken şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
10.04.2024 Gündem
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum!
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum! İzmir'de kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren, firari olarak günlerdir aranan cinayet zanlısı bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan şüphelinin sözleri ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım'
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım' Kayseri'de çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Sedat Daşdemir'i (30) bıçaklayarak öldüren, kardeşi Ramazan Daşdemir'i de yaralayan Resul İbaokurgil'in (30) müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık İbaokurgil, kardeşi S.İ.'nin kendisini aradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, "Arabayı tekmeliyorlardı. Yanlarına gitmek zorunda kaldım. 15- 20 kişi vardı. Maktule bıçak sallamadım. Nasıl yaralandığını görmedim. Ben o sıra baygınlık geçiriyordum. Böyle olsun istemedim. Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım" dedi. Duruşma öncesi sanığa tokat atan maktulün ablası İ.L. hakkında ise mahkeme, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Sinema sanatçısının ağabeyi evinde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı
Sinema sanatçısının ağabeyi evinde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, sinema sanatçısı Ahmet Canbazoğlu'nun ağabeyi 75 yaşındaki Abidin Canbazoğlu'nun evinde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Canbazoğlu'nun başına ve vücuduna aldığı darbeler sonucunda öldüğü ortaya çıktı.
20.03.2024 Gündem
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?'
'Yılın düğünü’ 20 yılın ayıbı! 'Bunu hangi vicdan kabul eder?' İstanbul’da 2004 yılında işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve yurt dışına kaçan Serhat Aslan’ın zaman aşımı dolunca döndüğü Türkiye’de evlendiği ortaya çıktı. Öldürülen Burak Şengöçen’in babası “Bu kişi bir gün olsun bile tutuklanmadı. Bunu hangi vicdan kabul eder?” dedi.
15.03.2024 Gündem
Öldürdü 20 yıl geçince Türkiye’ye döndü
Öldürdü 20 yıl geçince Türkiye’ye döndü İstanbul’da 2004 yılında Burak Şengöçen’in bıçaklanarak öldürüldüğü Hubble Bubble Kafe cinayetinin bir numaralı zanlısı Serhat Aslan’ın 20 yıllık zaman aşımı süresinin dolmasıyla birlikte Türkiye’ye döndüğü iddia ediliyor.
7.03.2024 Gündem
Anneleri, babaları tarafından gözleri önünde öldürüldü! Çocuklar devlet koruması altında
Anneleri, babaları tarafından gözleri önünde öldürüldü! Çocuklar devlet koruması altında Denizli’de babaları tarafından gözlerinin önünde anneleri öldürülen yabancı çocuklar, devlet koruması altına alındı. Katil zanlısı ise sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.
28.02.2024 Gündem
Kayınpederini satırla öldüren damat ile ilgili flaş gelişme!
Kayınpederini satırla öldüren damat ile ilgili flaş gelişme! Konya'nın Ereğli ilçesinde kayınpederini evinde satırla öldüren damat, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.02.2024 Gündem
Alacak-verecek kavgasında kan akmıştı! 2 kişi tutuklandı
Alacak-verecek kavgasında kan akmıştı! 2 kişi tutuklandı İzmir'in Karabağlar ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünde 32 yaşındaki şahsın, sokak ortasında tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
24.02.2024 Gündem
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 yıl önce boşandığı 2 çocuk annesi kadını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının olay günü kahvaltı yaptığı işletmede kasiyere, "Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim, orada ihtiyacım olmayacak" dediği öğrenildi.
20.02.2024 Haberler
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim
Vahşetin detayları: Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 yıl önce boşandığı 2 çocuk annesi kadını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının olay günü kahvaltı yaptığı işletmede kasiyere, "Paranın üzeri sizde kalsın, ben buradan cezaevine gideceğim, orada ihtiyacım olmayacak" dediği öğrenildi.
20.02.2024 Gündem
Kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu
Kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu Denizli’de komşuları Şahin Demirten’i kaza süsü vererek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan aile üyelerinden 1’i tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Araları bozulmadan önce sıkça görüşen komşulardan geriye ise hayatı kaybeden yaşlı adam ile katilinin 20 yıl önce bebekken çekilmiş fotoğrafı kaldı.
17.02.2024 Haberler
İyilik yaptığı kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu!
İyilik yaptığı kucağındaki bebek 20 yıl sonra katili oldu! Denizli’de komşuları Şahin Demirten’i kaza süsü vererek öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan aile üyelerinden 1’i tutuklandı, 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Araları bozulmadan önce sıkça görüşen komşulardan geriye ise hayatı kaybeden yaşlı adam ile katilinin 20 yıl önce bebekken çekilmiş fotoğrafı kaldı.
17.02.2024 Gündem
Masaj salonlarına fuhuş baskını! 25’i kadın 37 kişi yakalandı
Masaj salonlarına fuhuş baskını! 25’i kadın 37 kişi yakalandı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde masaj salonlarına yönelik düzenlenen fuhuş operasyonunda 25’i kadın toplam 37 kişi yakalandı.
16.02.2024 Gündem
30 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! Cinayet zanlısı kardeşinin kimliği ile yakalandı
30 yıl hapis cezasıyla aranıyordu! Cinayet zanlısı kardeşinin kimliği ile yakalandı Adana’da "kasten adam öldürmek" suçundan 30 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari, kardeşinin kimlik numarasını verince yakalandı.
16.02.2024 Gündem
Kırıkkale'de 'yasak aşk' cinayeti! 4 kişi tutuklandı
Kırıkkale'de 'yasak aşk' cinayeti! 4 kişi tutuklandı Kırıkkale'de karısıyla birlikte "yasak aşk" yaşadığını öne sürdüğü 25 yaşındaki genci bıçakla öldüren zanlı ile cinayetle ilgisi olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.
16.02.2024 Gündem
Bayramiç’te iki kişinin cesedi bulunmuştu! Katil cinayeti itiraf etti
Bayramiç’te iki kişinin cesedi bulunmuştu! Katil cinayeti itiraf etti Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde 4 gün önce öldürülen Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı (26) cinayetinde gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı A.K. jandarmadaki ilk ifadesinde cinayeti itiraf etti. Öte yandan cinayetin sebebi ise ortaya çıktı.
12.02.2024 Gündem
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Haberler
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada!
Dehşete düşüren baltalı cinayet kamerada! Konya’da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ait kan donduran güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Afganistan uyruklu cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
9.02.2024 Gündem
Apartman dairesinin önünde kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını öldürdü
Apartman dairesinin önünde kanlı pusu! Eski sevgilisinin nişanlısını öldürdü Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir şahıs, iddiaya göre girdiği apartman dairesinin önünde bekleyip evden çıkan eski sevgilisinin nişanlısını öldürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
5.02.2024 Gündem
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi
'Palalı Sabri' cinayetine ilişkin şüpheliler adliyeye sevk edildi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içinde yapılan silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Çelebi'ye silahla ateş açan Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
5.02.2024 Gündem
Eski sevgilisini başka erkeklerle görünce dehşet saçtı! Müzikhol cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisini başka erkeklerle görünce dehşet saçtı! Müzikhol cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı Sarıyer’de 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı müzikhol saldırısının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet zanlısı ise olayın yaşanmasından saatler sonra yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Haberler
Eski sevgilisini başka erkeklerle görünce dehşet saçtı! Müzikhol cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisini başka erkeklerle görünce dehşet saçtı! Müzikhol cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı Sarıyer’de 1 kişinin öldüğü ve 1 kişinin yaralandığı müzikhol saldırısının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Cinayet zanlısı ise olayın yaşanmasından saatler sonra yakalanarak gözaltına alındı.
31.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinayet Zanlısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.