Cindy Crawford

Cindy Crawford

Son dakika Cindy Crawford haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cindy Crawford gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cindy Crawford haber sayfamızda...

Cindy Crawford

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 503 cindy crawford haberi bulunmuştur.
Ünlü model artık ilişki yaşamakla ilgilenmiyor! 'Birinin nefes alışını duymak istemiyorum'
Ünlü model artık ilişki yaşamakla ilgilenmiyor! 'Birinin nefes alışını duymak istemiyorum' Bir döneme damga vuran ünlü model Linda Evangelista, samimi bir röportaj vererek artık kimseyle duygusal veya cinsel ilişki yaşamak istemediğini açıkladı. Daha önce bir kez evlenen bir çocuk annesinin söyledikleri, magazin gündemine oturdu.
28.11.2023 Cadde
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’
90’ların zamansız ‘podyum büyüsü’ Süper modeller Cindy Crawford, Naomi Campbell, Linda Evangelista ile Christy Turlington’ın 30 yıl sonra bile Vogue’un kapağında yer alabilme sırları, zamana meydan okumaları ve 90’ların büyüsü. İşte kaybolan ama ışıltısı geçmeyen yıllar!
24.09.2023 Dünya
Ünlü model yıllar sonra anlattı: 16 yaşındayken fotoğraf çekiminde soyunmaya zorlandım!
Ünlü model yıllar sonra anlattı: 16 yaşındayken fotoğraf çekiminde soyunmaya zorlandım! Bir döneme damga vuran ünlü model Linda Evangelista, henüz 16 yaşındayken modellik sözleşmesiyle gittiği Japonya'da yaşadığı korkunç bir olayı anlattı. Fotoğraf çekimi için soyunmasının istendiğini anlatan Evangelista, bu talep karşısında 'çıldırdığını' açıkladı.
22.09.2023 Cadde
Linda Evangelista: 5 yılda iki kez kanserle mücadele ettim
Linda Evangelista: 5 yılda iki kez kanserle mücadele ettim 90'lara damga vuran ünlü model Linda Evangelista, son beş yılda iki kez meme kanseriyle mücadele ettiğini açıkladı. Evangelista, ikinci teşhis sonrası doktoruna "Bu hastalık yüzünden ölmeyeceğim" dediğini anlattı.
6.09.2023 Cadde
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Markaya ruhunu katan bir ikon
Markaya ruhunu katan bir ikon 2019’da hayatını kaybeden efsanevi modacı Karl Lagerfeld’in destansı yaratıcılığının arkasındaki sırlar, hakkında yayımlanan yeni kitapla gündemde.
12.03.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Eğitim ve sanat el ele Dolmabahçe Sanat Galerisi, ‘Eğitim ve Sanat’ adlı karma sergiyle sanatseverleri buluşturdu...
28.01.2023 Cadde
Süpermodel meme kanserine yenildi
Süpermodel meme kanserine yenildi 90’lı yıllara damgasını vuran 5 ‘süpermodel’den birisi olan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında meme kanserine yenildi.
13.01.2023 Dünya
Cindy Crawford'un kızı sevgilisiyle aile tatilinde
Cindy Crawford'un kızı sevgilisiyle aile tatilinde 15 yaşında podyumlara adım atan 90'ların süper modeli Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber da annesinin izinden gitti ve model oldu. Cindy Crawford ve eşi Rande Gerber, Noel tatili için Meksika Cabo San Lucas'ı seçti. Genellikle tercih ettikleri bu tatil beldesinde Crawford ve Gerber'e çocukları ve onların sevgilileri de eşlik etti.
2.01.2023 Cadde
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor?
Brad Pitt ile Ines de Ramon aşk mı yaşıyor? Altı çocuğunun annesi Angelina Jolie ile olaylı ayrılığının ardından adı Emily Ratajkowski ile anılan aktör Brad Pitt, geçtiğimiz gün meslektaşı Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon ile birlikte konserde görüntülendi. Samimi anları kameralara yansıyan ikiliden Ramon'un, Pitt'in korumasıyla konser alanından ayrılması ise dikkat çekti.
17.11.2022 Cadde
Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya gönderme
Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya gönderme Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ilginç bir göndermede bulundu. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'nın tuvalette fotoğraf çekenlere dair sözlerinden sonra Erbil tuvalette poz verip, "Pardon Müge Anlı" dedi.
7.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Aleyna’nın rekoru! Aleyna Tilki, yeni parçası ‘Tanırım İntiharı’ ile 24 saatte YouTube’da 1 milyon izleme alırken, YouTube Trendlerdeki Müzik Listesi’nde ilk 10’a girdi...
31.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kadınlar zirvede! Spotify müzik platformunda Sertab Erener ve Sıla rüzgârı...
6.09.2022 Cadde
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum!
Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson: Baba olmak istiyorum! Dört çocuk annesi Kim Kardashian ile aşk yaşayan ABD’li komedyen ve oyuncu Pete Davidson, baba olmak istediğini itiraf etti. "Tam bir aile insanıyım" diyen ünlü komedyen, "Hayatta en sevdiğim ve henüz başaramadığım şey, çocuk sahibi olmak. Bu benim hayalim" ifadelerini kullandı.
14.07.2022 Cadde
Dünden bugüne süper modeller
Dünden bugüne süper modeller Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen, reklam kampanyalarında yer alan süper modellerin yıllar içinda inişli çıkışlı hayatları oldu. Bazıları ticari başarı kazandı, mutlu bir aileye sahip oldu, bazıları ise aradığı aşkı bulamadı. İşte bir zaman yolculuğu.
13.03.2022 Dünya
Virgil abloh anısına...
Virgil abloh anısına... Off-White 2022-23 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, Paris Moda Haftası kapsamında beğeniye sunuldu. Nadir bir kanser türüyle verdiği iki yıllık mücadeleyi geçtiğimiz yıl genç yaşta kaybeden moda tasarımcısı Virgil Abloh’un anısına düzenlenen defilede yıldızlar geçidi yaşandı.
2.03.2022 Cadde
Anne-kız podyumda
Anne-kız podyumda Bir dönemin fırtınalar estiren modeli Cindy Crawford ile annesinin yolunda ilerleyen kızı Kaia Gerber, Paris Moda Haftası’ndaki defilede yürüdü.
2.03.2022 Cadde
150'nci yıl dönümü için özel seçimler
150'nci yıl dönümü için özel seçimler Pirelli markası 150'nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında, dünyaca ünlü Pirelli takvimindeyer alan süper model ve oyuncuların geçmiş yıllara ait fotoğraflarını yayımladı.
30.01.2022 Dünya
Yılın kırık kalpleri
Yılın kırık kalpleri Hollywood dünyasının ünlü çiftlerinden bazılarına 2021 yaramadı. Yollarını ayıran yıldızlar kimi zaman bu durumu sessiz sedasız karşılarken kimi zaman da çeşitli skandallara imza attı. 2021’in kırık kalplerini sizler için derledik...
30.12.2021 Cadde
Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber plajda tüm dikkatleri üzerine çekti
Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber plajda tüm dikkatleri üzerine çekti 15 yaşında podyumlara adım atan 90'ların süper modeli Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber da annesinin izinden gitti ve model oldu. Gerber, şu sıralar Meksika'da tatil yapıyor. Genç model plajda keyif yaparken görüntülendi.
29.12.2021 Cadde
Kaia’nın yeni aşkı
Kaia’nın yeni aşkı Cindy Crawford’ın kendisi gibi model kızı Kaia Gerber, Austin Butler ile yeni bir aşka yelken açtı.
24.12.2021 Cadde
Onlar gibisi bir daha gelmedi
Onlar gibisi bir daha gelmedi Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss, Christy Turlington, Carla Bruni... 90’ların süper modelleri hâlâ tahtlarında oturuyor. Shiffer’in küratörlüğünü yaptığı sergiyle de hayranlarını selamlıyorlar
31.10.2021 Dünya
Bond’un yerine geçti
Bond’un yerine geçti Cindy Crawford’un kendisi gibi manken olan kızı Kaia Gerber, İngiliz aktör Daniel Craig’in canlandırdığı efsane film karakteri “James Bond” ile yıllarca temsil ettiği lüks saat markası Omega’nın yeni yüzü oldu.
28.10.2021 Dünya
Moda dünyasından Linda’ya destek
Moda dünyasından Linda’ya destek 1990’lı yılların ünlü mankeni Linda Evangelista’nın yağ aldırdıktan sonra vücudu deforme olduğu için insan içine çıkamadığını açıklamasının ardından, kendisine eski meslektaşlarından destek geldi. Moda dünyası, Evangelista’yı teselli etmeye çalıştı
25.09.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cindy Crawford ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.