Çinekop

Çinekop

Son dakika Çinekop haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çinekop gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çinekop haber sayfamızda...

Çinekop

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478 çinekop haberi bulunmuştur.
Kar yağışıyla birlikte balık fiyatlarının düşmesi bekleniyor
Kar yağışıyla birlikte balık fiyatlarının düşmesi bekleniyor İstanbul’da geçtiğimiz hafta fırtınadan dolayı yükselen balık fiyatları düşüşe geçti. Tezgahlardaki en ucuz balık 150 TL ile hamsi, istavrit ve çinekop oldu. Balıkçılar, önümüzdeki günlerde beklenen kar yağışıyla birlikte fiyatların düşeceğini ve balıkların lezzetli hale geleceğini söyledi.
27.01.2024 Ekonomi
Fırtına, balık fiyatını uçurdu!
Fırtına, balık fiyatını uçurdu! Marmara Bölgesi’nde etkisini artıran soğuk hava balık tezgahlarını da vurdu.
12.01.2024 Ekonomi
Karadeniz hamsisinde de bolluk yaşanıyor
Karadeniz hamsisinde de bolluk yaşanıyor Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali’nde Karadeniz hamsisinin kilosu 50 liraya kadar düştü.
2.12.2023 Ekonomi
Balık fiyatları düştü
Balık fiyatları düştü Zonguldak’ta balık fiyatlarının düşüşe geçmesiyle vatandaşlar tezgahlara yoğun ilgi gösterdi.
30.11.2023 Ekonomi
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab Avrupa müziğinde, yaşam tarzında, modada, saç stillerinde, mobilyalarda ve hatta sofra düzenlerinde devrim yarattı.
26.11.2023 Gündem
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota'
Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda! Kurtarmanın tek yolu 'kota' Türkiye'de denizlerde av yasağının 1 Eylül itibarıyla sona ermesinin ardından gemiler denize açılmıştı. Ancak şu günlerde balık tezgahlarına gidenlerin balık boylarından şikayet etmesi, gözleri aşırı avlanmaya çevirdi. "Palamut çingene palamadu, lüfer çinekop boyunda. Hamsi sayısında bile azalma var" diyen uzmanlara göre ise tek kurtuluş kota uygulamasında.
26.11.2023 Gündem
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum'
Korku filmi gibi! Eve giren bebek ortalığı karıştırdı: 'Yan yana oturamıyorum' Uzun yıllar hayalet avcılığı yaparak paranormal olayları araştıran Yvonne Hydes, ava giderken avlanınca olanlar oldu. Kendisine hediye edilen bebek yüzünden akıl sağlığını kaybetme noktasına varan genç kadının başına gelenler korku filmlerini aratmadı.
26.11.2023 Yaşam
'Turkish dizi' dalgası
'Turkish dizi' dalgası Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Dizi Ödülü’ne layık görülen “Yargı” bir kez daha Türk dizilerinin dünyada yarattığı etkiye dönüp bakmamız gerektiğini hatırlattı. İşte seyahat rotalarından yemek tariflerine, çocuklarına Türk isimleri verenlerden İstanbul tutkunlarına Türk dizilerinin rüzgârı.
26.11.2023 Pazar
Bırakalım hamsi seneye de kalsın
Bırakalım hamsi seneye de kalsın Karadeniz’de geçen yıl sınırlı miktarda avlanabilen hamside bolluk yaşanıyor. Prof. Dr. Mehmet Kocabaş, hamsi üzerindeki av baskısına dikkati çekip, “Hamsiyi bu yıl fazla avlarsak, seneye hamsi bulamayacağız” dedi.
16.11.2023 Ekonomi
Hamsi lezzetlendi lüferde akın var
Hamsi lezzetlendi lüferde akın var Son 10 gündür boğazda lüfer akını olduğunu belirten balıkçılar, ‘Boğaz’ın prensi’ denen bu balığı tanesi 200 liradan satıyor. Kilosu 80 TL olan Marmara hamsisinin ise aşırı lezzetli olduğuna dikkat çekiliyor.
31.10.2023 Ekonomi
150 liraya kadar çıkan hamsi, 50 liraya düştü
150 liraya kadar çıkan hamsi, 50 liraya düştü Geçen hafta 150 liraya kadar çıkan hamsi bu haftaya 50 liraya kadar düştü.
2.10.2023 Ekonomi
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya Kilosu 50 TL’den balık satılamayacağını söyleyerek denize açılmayan İstanbullu balıkçılar sonunda “vira bismillah” dese de halde gerilim sürüyor...
23.09.2023 Ekonomi
Tezgahlar coştu, palamut 80 liradan yerini aldı
Tezgahlar coştu, palamut 80 liradan yerini aldı Çanakkale’de av sezonunun açılmasıyla birlikte balık tezgahları adeta şenlendi. Sezonun ilk palamutları tanesi 80 liradan tezgaha çıktı.
22.09.2023 Haberler
Sezonun ilk palamutları fiyatıyla yüzleri güldürdü
Sezonun ilk palamutları fiyatıyla yüzleri güldürdü Çanakkale’de av sezonunun açılmasıyla birlikte balık tezgahları adeta şenlendi. Sezonun ilk palamutları tanesi 80 liradan tezgaha çıktı.
22.09.2023 Ekonomi
Marmara'da hamsi bereketi! 2 kat arttı
Marmara'da hamsi bereketi! 2 kat arttı Balıkta av sezonunun başlaması ile birlikte Marmara Denizi'nde hamsi bolluğu yaşandı. Palamutta ise beklenti karşılanamadı.
10.09.2023 Ekonomi
Balık sezonu açıldı! "Vatandaş bu sene balığa doyacak"
Balık sezonu açıldı! "Vatandaş bu sene balığa doyacak" Av yasağının kalkmasıyla birlikte vatandaşların özlediği balıklar Eskişehir'de ki tezgâhlarda yerini alırken, esnaf Cengizhan Şen, bu yıl balığın bol olacağını tahmin ettiklerini söyledi.
5.09.2023 Ekonomi
Hamsi tezgahlara 150 TL’den çıktı
Hamsi tezgahlara 150 TL’den çıktı Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
Gürpınar Balık Hali'nde ilk mezatlar gerçekleşti
Gürpınar Balık Hali'nde ilk mezatlar gerçekleşti Denizlerde 15 Nisan'da başlayan av yasağı 1 Eylül itibarıyla sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı av sezonu açılış programı sonrası balıkçılar 'Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. 4 buçuk ay süren av yasağı sonrasında atılan ilk ağlar balıkla doldu. Balıkçıların avdan dönüşüyle Gürpınar Balık Hali'nde hareketlilik yaşandı. Kasalara alınan balıklar mezat usulü satışa çıkarıldı.
1.09.2023 Ekonomi
Av yasağı kalkıyor 1 Eylül'de kalkıyor
Av yasağı kalkıyor 1 Eylül'de kalkıyor Denizlerde av yasağının bitmesine son 1 gün kala tayfaları tatlı bir telaş sardı. Balıkçılar hazırlıklarını tamamlayarak yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti.
29.08.2023 Ekonomi
Balıkçılar 1 Eylül'e hazır!
Balıkçılar 1 Eylül'e hazır! Balıkçılar, 1 Eylül’de başlayacak balık av sezonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. Karadeniz’de bu sezon hamsi bolluğu bekleniyor.
28.08.2023 Ekonomi
Avlanma yasağı başladı ama tezgahlardaki çeşitlilik bitmeyecek
Avlanma yasağı başladı ama tezgahlardaki çeşitlilik bitmeyecek Karadeniz'de profesyonel tekneler ile avlanma yasağı 15 Nisan'da başladı. Balıkçılar, yasaktan sonra da tezgahlarda taze balıkların satılacağını söyledi.
17.04.2023 Ekonomi
Denizlerde av yasağı 15 Nisan’da başlıyor: ‘Hamsiyi katlettiler’
Denizlerde av yasağı 15 Nisan’da başlıyor: ‘Hamsiyi katlettiler’ Denizlerde 1 Eylül’e kadar sürecek av yasağı 15 Nisan’da başlıyor. Hamsinin bu yıl adeta katledildiğini belirten balıkçılar, ağları dolduran palamutlara sevinse de ısınan denizlerin balık türlerini korkutucu boyutta azalttığını söylüyor.
13.04.2023 Gündem
Ramazan’da mezgit ve somon rağbet görüyor
Ramazan’da mezgit ve somon rağbet görüyor Ramazan ayının balık sezonunun son günlerine denk gelmesiyle tezgâhlarda satışlar azaldı. İftarda balık tercih edenler ise mezgit ve somona rağbet gösteriyor.
3.04.2023 Ekonomi
Hamsiden sonra tezgahların yeni gözdesi: Tirsi
Hamsiden sonra tezgahların yeni gözdesi: Tirsi Düzce'de hamsi sezonunun sona ermesinin ardından vatandaşların en çok tercih ettiği balık türü kilosu 40 liradan alıcı bulan tirsi oldu.
9.03.2023 Haberler
Balık sezonunda sona yaklaşıldı, tezgahlar mezgit ve istavrite kaldı
Balık sezonunda sona yaklaşıldı, tezgahlar mezgit ve istavrite kaldı Karadeniz'de bereketli başlayan av sezonunun sonuna yaklaşıldı. Hamsinin ince olması nedeniyle yasaklanmasının ardından tezgahlar istavrit, mezgit ve kafes balıklarına kaldı.
8.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çinekop ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.