Cinsel İçerikli Mesaj

Cinsel İçerikli Mesaj

Son dakika Cinsel içerikli mesaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cinsel içerikli mesaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cinsel içerikli mesaj haber sayfamızda...

Cinsel İçerikli Mesaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 cinsel içerikli mesaj haberi bulunmuştur.
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Öğrencisini evine çağırıp cinsel istismarda bulundu! Öğretmenin cezası belli oldu
Öğrencisini evine çağırıp cinsel istismarda bulundu! Öğretmenin cezası belli oldu Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38)’nin cezası belli oldu.
11.01.2024 Gündem
Çocuk sporculara istismar iddiası! Sanık öğretmen: Cinsel mesaj suç mu?
Çocuk sporculara istismar iddiası! Sanık öğretmen: Cinsel mesaj suç mu? Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili ve Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan K., çocuk sporculara istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
25.12.2023 Gündem
Öğrencisini eve çağırıp cinsel istismarda bulundu! 'Mesajların suç olduğunu bilsem silerdim'
Öğrencisini eve çağırıp cinsel istismarda bulundu! 'Mesajların suç olduğunu bilsem silerdim' Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan, 25 yıla kadar hapsini istenen S.Y., öğrencisinin kendisine gönderdiğini iddia ettiği cinsel içerikli mesaj, fotoğraf ve görüntülerin suç olduğunu bilmediğini söyledi.
24.12.2023 Gündem
'Ödüllendireceğim' deyip öğrencisini istismar etti! Öğretmenden mide bulandıran savunma
'Ödüllendireceğim' deyip öğrencisini istismar etti! Öğretmenden mide bulandıran savunma Bursa'da özel bir okulda yabancı dil öğretmeni olarak görev yapan S.Y.'nin.(38), sınavdan 100 puan aldığı için ödüllendireceğini söylediği kız öğrencisi Ö.K.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla açılan davada, 22 yıla kadar hapsi istendi. Tutuklu öğretmen S.Y., duruşmada,  "Öğrencimin 15 yaşından büyük olduğunu düşünmüştüm, pişmanım" dedi.
13.12.2023 Gündem
Mesajı gördü, sabaha kadar uyumadı: İntihar etmeyi bile düşündüm
Mesajı gördü, sabaha kadar uyumadı: İntihar etmeyi bile düşündüm Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Gündem
Karısına atılan 'mesaj' katil etti! Yolda tesadüfen karşılaştılar
Karısına atılan 'mesaj' katil etti! Yolda tesadüfen karşılaştılar Denizli'nin Çivril ilçesinde, Gökhan S. yolda karşılaştığı ve eşine cep telefonundan cinsel içerikli mesaj attığını iddia ettiği Hüseyin Ş.'yi taşla başına vurup, av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.
25.06.2023 Gündem
Eşine cinsel içerikli mesaj atan arkadaşa korkunç tuzak!
Eşine cinsel içerikli mesaj atan arkadaşa korkunç tuzak! Kocaeli'de eşine cinsel içerikli mesajlar attığı ileri sürülen arkadaşından intikam almak için plan kuran sanık, yaptıklarını mahkeme salonunda anlattı.
22.06.2023 Gündem
İlayda Şeker'in Müge Anlı'daki Sinan isyanı!
İlayda Şeker'in Müge Anlı'daki Sinan isyanı! 64 yaşındaki beş çocuk annesi Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı, 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında üç haftadır işleniyor. Şüpheli kayıpla ilgili oklar Arife Gökçe'nin köylüsü Sinan Sardoğan'a çevrilmiş durumda. Taciz iddialarıyla gündeme gelen Sinan Sardoğan'ı izleyen Survivor'ın eski yarışmacısı İlayda Şeker, paylaşımında tepki gösterdi.
5.01.2023 Cadde
Şantajcı Gaga Bulut tutuklandı!
Şantajcı Gaga Bulut tutuklandı! Kamuoyunda ’Gaga Bulut’ olarak bilinen ve Telegram adlı sosyal medya uygulamasında kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, videolardaki kişilere de görsellerin kaldırılması için para karşılığı şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Altuğ’un cinsel içerikli videoları gönderenlerden de, videodaki kişilerden de para istediği ve şantajcılığı meslek haline getirdiği ortaya çıktı.
30.12.2022 Gündem
Setlerde ya sus ya işsiz kal ikilemi! 'Rahat kadın' yaftası
Setlerde ya sus ya işsiz kal ikilemi! 'Rahat kadın' yaftası Sinema Televizyon Sendikası ve Eyka Eğitim Merkezi tarafından yapılan ve 265 sektör çalışanın katıldığı ‘Setlerde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Şiddet Araştırması’na göre, set çalışanlarının dörtte biri şiddetin bir türünü yaşıyor ama şiddete çözüm bulunmuyor.
6.12.2022 Gündem
Dijital zorbalıkla mücadele kılavuzu
Dijital zorbalıkla mücadele kılavuzu UNICEF tarafından hazırlanan 'Çevrim içi zorbalık nedir ve nasıl önlenir' başlıkla raporda, maruz kalanın ölümüne dahi yol açabilen çevrim içi zorbalığa karşı gençlerin bilmeleri gereken 10 noktanın altı çizildi...
20.02.2022 Gündem
Cinsel içerikli cinayet davasının sanıkları yeniden yargılanacak
Cinsel içerikli cinayet davasının sanıkları yeniden yargılanacak Bursa'da sevgilisi Ayşe Güreşçi'ye cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini öne sürdüğü İrfan Aksoy'u sevgilisinin evine çağırıp, döverek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Alaattin Oruç’un ömür boyu ve 8 yıl, Ayşe Güreşçi’nin ise 24 yıl hapse çarptırıldığı karar, sanık avukatlarının itirazı üzerine Bursa Bölge Adliyesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından bozuldu. Ceza Dairesi, sanıkların 'kasten öldürmek' suçundan yargılanması, Güreşçi'nin ise akli dengesinin yerinde olup olmadığının araştırılması gerektiğini gerekçe gösterdi. Oruç ile Güreşçi tekrar yargılanacak.
12.11.2021 Gündem
260 kadına cinsel içerikli mesaj gönderdi! 'Pandemide sıkılmıştım'
260 kadına cinsel içerikli mesaj gönderdi! 'Pandemide sıkılmıştım' İstanbul'da 260 kadına cinsel içerikli mesaj gönderen evli ve 4 çocuk babası N.T. yakalanınca, "Pandemi döneminde yalnızdım. Sıkıldığım için böyle bir şey yaptım" diyerek kendisini savundu. N.T., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
1.10.2021 Gündem
Oğlunun cebinde fark ettiği 10 lira cinsel tacizi ortaya çıkardı
Oğlunun cebinde fark ettiği 10 lira cinsel tacizi ortaya çıkardı Maltepe'de Resul S., sokakta yanına gittiği 13 yaşındaki G.A.'nın sosyal medya hesabını öğrenerek takibe aldı, ardından da 10 lira verdi. Eve giden G.A.'nın cebindeki 10 lirayı fark eden ve yaşananları öğrenen anne Özlem Karaman, oğlunun adına sosyal medyadan şüpheli Resul S. ile konuşmaya başladı. Şüphelinin cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflar göndermesi üzerine anne Karaman karakola giderek şikayetçi oldu.
22.08.2021 Gündem
Oğullarını öldüren anne ve babaya haksız tahrik indirimi
Oğullarını öldüren anne ve babaya haksız tahrik indirimi Bursa’da oğulları Şenol Rençber'i (34) başına levye ile vurduktan sonra bıçaklayan, ardından da iple boğup cesedini yol kenarına bırakan Telat (59) ve Ayşe Rençber (54) çifti, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırıldı. Mahkeme heyeti, Şenol Rençber'in annesine zarar verdiği ve tecavüze kalkıştığı gerekçeleriyle sanıklar hakkında ‘haksız tahrik indirimi’ uygulayarak Telat Rençber’in cezasını 15 yıla, olayda eşine yardım ettiği gerekçesiyle Ayşe Rençber’in cezasını ise 6 yıl 3 aya indirdi.
17.06.2021 Gündem
Siber şiddete karşı sessiz kalmayın! 'Hukuk sizin yanınızda'
Siber şiddete karşı sessiz kalmayın! 'Hukuk sizin yanınızda' Bahçeşehir Üniversitesi Siber Suçlar Yüksek Lisans Programı misafir öğretim görevlisi avukat Ceren Küpeli, siber suçların giderek arttığına dikkat çekerken, ‘Siber şiddete karşı sessiz kalmayın’ çağrısında bulundu. Siber şiddete uğrayan mağdurların bu eylem karşısında korkunun etkisiyle ve olayı unutma gayesiyle mesajı ya da yazıyı sildiğine dikkat çeken Küpeli, ‘Siber şiddet mağduru her birey karşılaştığı eylemin ekran görüntüsünü alarak saklasın’ dedi.
30.11.2020 Gündem
Oğlunu öldüren baba: Başkasına zarar vermesin diye yaptım
Oğlunu öldüren baba: Başkasına zarar vermesin diye yaptım Bursa'da oğulları Şenol Rençber'i başına levye ile vurduktan sonra bıçaklayan ardından da iple boğup, cesedini yol kenarına bırakan baba Telat Rençber ile anne Ayşe Rençber'in yargılanmasına başlandı. Baba Telat Rençber, "Oğlumu öldürme kastım yoktu. Yaralı halde yol kenarına bıraktım. Oradan biri alır görür de hastaneye götürür diye düşündüm. Çok pişmanım" diye konuştu.
15.10.2020 Gündem
Tanık gösterdiği kadın sevgilisi çıktı! Adliye binası bir anda karıştı…
Tanık gösterdiği kadın sevgilisi çıktı! Adliye binası bir anda karıştı… Kayseri Barosu’na üye bir avukatın duruşma öncesi darbedildiği boşanma davasında ilginç ayrıntıların yer aldığı ortaya çıktı. Ercan T. (44), eşinin açtığı davada, B. A. isimli bir kadını tanık olarak gösterdi. Sibel T. (34) ise, B. A.’nın otobüs şoförü eşi M. A.’yı tanık olarak gösterdi. Avukata yönelik darp da tam da bu yüzden çıktı. M. A., adliye içinde, “Benim eşimin Ercan ile ilişkisi var” deyince olanlar oldu.
14.10.2020 Gündem
Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın açıklamalarından ne anlamalıyız?
Cem Özer'in eşi Pınar Dura'nın açıklamalarından ne anlamalıyız? Cem Özer, birkaç gündür özel hayatındaki 'ifşa'larla gündemde. Almanya'da yaşayan bir kadının iddiasından sonra eşinden özür dileyen ama taciz iddiasını kabul etmeyen Özer birçoğumuzu şaşırtmıştı. Ancak asıl bomba Özer'in eşi Pınar Dura'dan geldi. Peki Pınar Dura'nın açıklamalarından ne anlamalıyız?
7.10.2020 İlişkiler
Cem Özer'in fotoğrafları ifşa olmuştu! Eşinden flaş açıklama...
Cem Özer'in fotoğrafları ifşa olmuştu! Eşinden flaş açıklama... Oyuncu ve şovmen Cem Özer (61), cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflarını sosyal medyada ifşa eden kadını suçladı: Bana kumpas kurdular, para yüzünden yaptılar... Bu açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Pınar Dura'dan eşine destek geldi: Karın olmaktan gurur duyuyorum...
6.10.2020 Cadde
Cinsel içerikli mesaj cinayetinin sanığı: Ellerim kırılsaydı da vurmasaydım
Cinsel içerikli mesaj cinayetinin sanığı: Ellerim kırılsaydı da vurmasaydım Bursa’da kendisine cinsel içerikli görüntü ve mesajlar attığı gerekçesiyle eve çağırdıkları İrfan Aksoy'u (48) döverek öldüren Ayşe Güreşçi (43) ile sevgilisi Alaattin Oruç'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Alaattin Oruç, “Cezaevinde 8 aydır vicdan azabı çekiyorum. Keşke ellerim kırılsaydı da vurmasaydım” dedi.
27.07.2020 Gündem
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde sevgililerin tahliye talebine ret!
Cinsel içerikli mesaj cinayetinde sevgililerin tahliye talebine ret! Gelen bir son dakikja haberine göre, Bursa’da kendisine cinsel içerikli görüntü ve mesajlar attığı gerekçesiyle evlerine çağırdıkları İrfan Aksoy'u (48) darp ederek öldüren Ayşe Güreşçi (43) ile sevgilisi Alaattin Oruç'un yargılanmasına devam edildi. Tutuklu bulundukları cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile bağlanan Aksoy ve Güreşçi'nin ev hapsi şartıyla tahliye talepleri mahkemece reddedildi.
26.05.2020 Gündem
Soba kapağı ile işlenen cinayete, ağırlaştırılmış müebbet!
Soba kapağı ile işlenen cinayete, ağırlaştırılmış müebbet! Bursa’da sobasını satmak için eve çağırdığı hurdacı Erdem Dalhan'ı (37), tartışma sonrası başına soba kapağıyla vurarak öldürüp, kamyonetini telefonunu ve parasını gasbettiği iddiasıyla yargılanan İmam Alp (50), ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
16.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İçerikli Mesaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.