Cinsel Yaşam

Cinsel Yaşam

Son dakika Cinsel yaşam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cinsel yaşam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cinsel yaşam haber sayfamızda...

Cinsel Yaşam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.385 cinsel yaşam haberi bulunmuştur.
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
Erkek çocukların aşılanması gerekli
Erkek çocukların aşılanması gerekli Rahim ağzı kanserinin önlenebilir bir hastalık olduğunu ve HPV aşısının devlet politikası haline getirilerek aşılama programına girmesi gerektiğini söyleyen Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Ünal, HPV aşısının hem erkek hem de kız çocuklarına erken yaşta yapılması gerektiğini ifade etti.
27.01.2024 Gündem
Hormon tedavisi kanser sebebi! İşte menopoz hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgi
Hormon tedavisi kanser sebebi! İşte menopoz hakkında doğru sanılan 10 hatalı bilgi Ülkemizde kadınların ortalama 47-49 yaşları arasında menopoza girdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Şafak Yılmaz Baran, menopozla ilgili toplumda doğru sanılan hatalı bilgilerin kadınların menopoz dönemini sağlıklı ve mutlu yaşamalarını önleyebileceğine dikkat çekti.
5.10.2023 Genel Sağlık
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış Anne adaylarının hamilelik ile ilgili merak ettikleri her konuyu hekimlerine danışmalarını öneren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Aysel Nalçakan, toplumda hamilelikle ilgili doğru sanılan 10 hatalı bilgiyi de açıkladı.
25.08.2023 Genel Sağlık
Gebelikte sağlıklı bir cinsel yaşam mümkün mü? İşte bu konuda bilinmesi gerekenler
Gebelikte sağlıklı bir cinsel yaşam mümkün mü? İşte bu konuda bilinmesi gerekenler Bebek bekleyen çiftlerin bazen tek ya da çift taraflı şekilde psikolojik olarak cinsellikten uzaklaşabildiğini söyleyen Op. Dr. Nihal Çetin, gebelikte cinsellik konusunda dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli bilgiler verdi.
27.07.2023 Sağlık
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti'
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti' ABD'li bir kadın babasını kaybettikten sonra cinsel hayatında yaşadığı değişimlerle ilgili kısa bir demeç verdi. Söz konusu açıklamalar sonrası uzmanlar da konuyla ilgili yorumda bulundu.
12.06.2023 Dünya
Haydar Dümen öldü mü, neden öldü? Haydar Dümen kaç yaşındaydı, evli miydi? İşte hayatı...
Haydar Dümen öldü mü, neden öldü? Haydar Dümen kaç yaşındaydı, evli miydi? İşte hayatı... Haydar Dümen hayatını kaybetti. Köşe yazarı olan Haydar Dümen'den vefat haberi geldi. Dümen'in ölümünün ardından hayatı ile ilgili ayrıntılar araştırılmaya başlandı. Peki, Haydar Dümen kaç yaşındaydı, hastalığı neydi?
12.02.2022 Cadde
Haydar Dümen Kovid-19’a yenildi
Haydar Dümen Kovid-19’a yenildi 11 gündür özel bir hastanede kovid tedavisi gören psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen hayatını kaybetti. Dümen'in cenazesi dün 12.00'de kovid önlemleri çerçevesinde Ulus'taki Arnavutköy Mezarlığı'na defnedildi.
12.02.2022 Gündem
Haydar Dümen hayatını kaybetti!
Haydar Dümen hayatını kaybetti! Gelen son dakika haberine göre psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Posta Gazetesi yazarı 92 yaşındaki Dümen'in dün defnedildiği öğrenildi.
11.02.2022 Haberler
Son dakika... Haydar Dümen hayatını kaybetti!
Son dakika... Haydar Dümen hayatını kaybetti! Gelen son dakika haberine göre psikiyatrist ve yazar Haydar Dümen koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Posta Gazetesi yazarı 92 yaşındaki Dümen'in dün defnedildiği öğrenildi.
11.02.2022 Gündem
2022'de sağlıklı bir kalbe sahip olmak için yapmanız gerekenler
2022'de sağlıklı bir kalbe sahip olmak için yapmanız gerekenler Siz kalbinizi terk edemezsiniz ama maalesef o sizi terk edebilir. Kendiniz için, kalbiniz ve tüm sağlığınız için stresi yönetmenin zamanı geldi! 2022’de spora başlayın, olumlu düşünün ve âşık olun! Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak, 2022’ye sağlıklı bir kalp ile girmek için tüyolar verdi…
29.12.2021 Genel Sağlık
Koronavirüs ilişkileri de vurdu! Cinsel yaşamda dikkat çeken değişim
Koronavirüs ilişkileri de vurdu! Cinsel yaşamda dikkat çeken değişim Konoravirüs pandemisi yaşamımızın her alanında farklı etkilere sebep olduğu gibi, ikili ilişkilerimizde de köklü değişimler yarattı. Pandeminin ilk başlarında, evde eskiden olduğundan daha fazla vakit geçirme, partnerlerin birbirini daha iyi tanıması için bir fırsat gibi görünürken, evde kaldığımız süre uzadıkça olumsuz yönler daha fazla göze batmaya başladı. İşte dünyayı sarsan salgının özel hayatımıza etkisi...
24.10.2021 Gündem
Beyin sağlığını korumak için neler yapmalıyız?
Beyin sağlığını korumak için neler yapmalıyız? Beyin hareket, algı, yargı, yürütme ve duygu organı olduğundan beyin sağlı beden ve akıl sağlığı anlamına geliyor. "Beyin sağlığının korunması için düzenli hareket, düzenli beslenme, yeni şeyleri öğrenmek ve değişen durumlara kendimizi adapte etmek önemli" diyen Prof.Dr. Oğuz Tanrıdağ, beyin sağlığı korumada nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.
21.07.2021 Genel Sağlık
Yetersiz ve düzensiz uyku, Kovid-19 aşısının etkinliğini bile azaltıyor
Yetersiz ve düzensiz uyku, Kovid-19 aşısının etkinliğini bile azaltıyor Sağlıklı bir bir vücut ve ruh sağlığı için olmazsa olmazlarda olan uyku, özellikle pandemi döneminde çok daha önemli hale geldi. Anksiyete ve kaygının koronavirüse bağlı olarak artması sonucu pek çok kişi, uykusuzluk için çareler aramaya, uyku kalitesini artıracak öneriler almak için uzmanların kapısını çalar oldu. Peki, yetersiz uyku ile koronavirüs arasında nasıl bir ilişki var? Uyku apnesi hastaları Kovid-19 açısından risk altında mı? Uykusuz kalmak, aşının etkinliğinde nasıl bir rol oynuyor? Uyku sorunu yaşayanlar nelere başvurmalı? Uyku Hastalıkları Uzmanı Prof.Dr. Sadık Ardıç, çok önemli bilgiler paylaştı
19.03.2021 Genel Sağlık
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Nelerdir? Korunma Ve Tedavi Yöntemleri
Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Nelerdir? Korunma Ve Tedavi Yöntemleri Son zamanlarda teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi, cinsel ilişkiye başlama yaşının düşmesi, nüfusun artması gibi pek çok durumun dünya çapında cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğalmasına neden olduğunu belirtmek kesin olacaktır. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar için pek çok korunma yöntemi geliştirilmiş olsa da bu yöntemlere rağmen yalnızca temasla bile bulaşan birçok hastalık vardır. Peki, cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir? Korunma ve tedavi yöntemleri nedir? İşte, tüm detaylar.
10.03.2021 Sağlık
Herpes Nedir, Neden Olur? Herpes Simpleks (Uçuk Hastalığı) Virüsü Tedavisi Nasıl Yapılır?
Herpes Nedir, Neden Olur? Herpes Simpleks (Uçuk Hastalığı) Virüsü Tedavisi Nasıl Yapılır? Herpes nedir, neden olur? Herpes simpleks (uçuk hastalığı) virüsü tedavisi nasıl yapılır? Herpes ne gibi hastalıklara zenim hazırlar? Herpes kimlerde görülür, görülme sıklığı nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
24.02.2021 Sağlık
Endorfin Hormonu Nedir, Ne İşe Yarar? Endorfin Hormonunun Vücuttaki Görevleri Nelerdir?
Endorfin Hormonu Nedir, Ne İşe Yarar? Endorfin Hormonunun Vücuttaki Görevleri Nelerdir? Endorfin nedir? Endorfin hormonu ne işe yarar? Endorfin hormonu kişiye nasıl hissettirir? Endorfin hormonu ne zaman salgılanır? Endorfin hormonu kimler tarafından salgılanır? Endorfin salgılamak için neler yapılır? Endorfin vücuda hangi organ tarafından salgılanmaktadır? Endorfin hormonunun vücuda olan etkileri nelerdir? Endorfin hormonu hakkında bilinen ve bilinmeyen her şeyi derledik.
22.02.2021 Sağlık
Genital estetik hakkında bilinmesi gerekenler
Genital estetik hakkında bilinmesi gerekenler Kadın Hastalıkları ve Doğum, Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, genital estetik hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.
24.11.2020 Estetik
Gençlerin cinsellik ile ilgili en sık yaşadığı 10 sorun
Gençlerin cinsellik ile ilgili en sık yaşadığı 10 sorun Ergenlikle birlikte gençlerde cinsel istek yani uyarılma ortaya çıkar. Gençlerin cinsel istek ve arayışları yetişkinlikten farklı değildir ancak gençler, cinsellikte deneyimli ve yeterince bilgi sahibi olmadıklarında çeşitli sorunlar yaşanır. Psikiyatrist/Psikoterapist Dr. Öğretim Üyesi Rıdvan Üney gençlerin sık yaşadığı 10 cinsel sorunu, nedenlerini ve çözüm önerilerini sıraladı
21.09.2020 Cinsel Sağlık
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar?
Cinsel uyarılma bozukluğu nedir? Cinsel uyarılma bozukluğunu kimler yaşar? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney cinsel uyarılma konusu hakkında bilgiler verdi.
28.07.2020 Cinsellik
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam
Uzmanlar uyardı: Koronavirüs ve cinsel yaşam Prof.Dr. Ateş Kadıoğlu, Dr. Taha Uçar COVID-19 nasıl bulaşır? Yeni nesil Koronavirüsün damlacık yolu ile bulaştığı bilinmektedir. Virüsten korunmak için öksüren, hapşıran ya da konuşan hastalıklı kişiden en az 2 metre uzakta olmak gerekmektedir. Bu mesafenin altındaki yakın temas hastalığın bulaştırıcılığı açısından büyük risk taşımaktadır. (Leonardo Setti et al., 2020)
27.06.2020 Advertorial
Kronik depresyon Alzheimer riskini iki kat artırıyor
Kronik depresyon Alzheimer riskini iki kat artırıyor Günümüzün en önemli sağlık sorunlarının başında gelen Alzheimer konusunda uyarıda bulunan uzmanlar, bireylerin unuttuklarını unutmaları veya unutmalarını kabul etmemelerinin Alzheimer işareti olabileceğine dikkat çekiyor. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, Alzheimer hastalığına yol açan etkenleri ve dikkat çekici korunma yöntemleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
17.06.2020 Ruh Sağlığı
40 yaş ve üzerinde cinsel yaşam nasıl olmalı?
40 yaş ve üzerinde cinsel yaşam nasıl olmalı? Psikiyatrist/Psikoterapist Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Üney, 40 yaş ve üzeri cinsel yaşamı hakkında bilgiler verdi.
12.06.2020 Yaşam
Farkındalık cinsel hayat için önemli mi?
Farkındalık cinsel hayat için önemli mi? Farkındalık meditasyonunun faydalarını duydunuz mu? İlişki terapistleri, bunun cinsel yaşamınız için bir oyun değiştirici olduğunu söylüyor. İşte detaylar...
27.05.2020 Cinsellik
Kadınlar seks hakkında en çok neyden endişe ediyor?
Kadınlar seks hakkında en çok neyden endişe ediyor? Söz konusu ilişkiler ve cinsellik olduğunda işler çok daha karmaşık hale gelebilir. Seks için doğru zaman, doğru his ya da doğru adım çoğu kişi için zorlayıcı başlıklar halinde. İşte kadınların bu anlarda yaşadığı tedirginlikler...
18.03.2020 Cinsellik

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Yaşam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.