Cinsiyet Değiştirme

Cinsiyet Değiştirme

Son dakika cinsiyet değiştirme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsiyet değiştirme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsiyet değiştirme haber sayfamızda...

Cinsiyet Değiştirme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 384 cinsiyet değiştirme haberi bulunmuştur.
Arabeskin altın yılları
Arabeskin altın yılları Siyasal, sosyal alanda değişimin yaşandığı 12 Eylül darbesi döneminde müzik endüstrisi de evrim geçirdi. Pop ve arabeskin birleşimiyle fantezi müzik doğdu ve arabesk altın yıllarını yaşadı…
26.10.2023 Gündem
‘Asla müsaade etmeyiz inceleme devam ediyor’
‘Asla müsaade etmeyiz inceleme devam ediyor’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çapa Tıp Fakültesi’nde henüz reşit olmamış çocuklara “kanunsuzca” cinsiyet değiştirme ameliyatı ve hormon tedavisi yapıldığı iddialarına yanıt verdi.
23.08.2023 Gündem
GATA'da eksik malzeme iddiasına Bakan Koca'dan yanıt: Tamamen asılsızdır
GATA'da eksik malzeme iddiasına Bakan Koca'dan yanıt: Tamamen asılsızdır GATA'dan “Malzeme krizi, kopan parmağı dikmeyi engelledi!" balığıyla yer alan habere yanıt verdi.
22.08.2023 Gündem
‘Ergenlik geciktirme’ ameliyatı tartışması
‘Ergenlik geciktirme’ ameliyatı tartışması İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi’nde, 18 yaş altındaki 22 çocuğun hormon tedavisi uygulanarak cinsiyetlerinin değiştirildiği iddia edildi.
15.08.2023 Eğitim
Cinsiyet değişikliği ameliyatına onay verdikleri iddiasıyla etik kurulu görevlileri hakkında suç duyurusu
Cinsiyet değişikliği ameliyatına onay verdikleri iddiasıyla etik kurulu görevlileri hakkında suç duyurusu Reşit olmayan çocuklara cinsiyet değişikliği ameliyatı yapılmasına onay verdikleri iddiasıyla İstanbul Üniversitesi Tıp Etik Kurulu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
14.08.2023 Gündem
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı! 'Evlilikler geçersiz sayılacak'
Rusya’da cinsiyet değiştirmek yasaklandı! 'Evlilikler geçersiz sayılacak' Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da cinsiyet değişikliği için ameliyat uygulamalarını yasaklayan kararnameyi onayladı.
24.07.2023 Dünya
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu!
Elon Musk'ın babası Errol Musk'ın üvey kızından çocuğu oldu! Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk, bu kez de babasıyla gündeme geldi. 76 yaşındaki baba Musk'ın, üvey kızından çocuğu olduğu ortaya çıktı.
15.07.2022 Dünya
Cerrahpaşa’dan 'cinsiyet değiştirme sırası' iddialarına ilişkin açıklama!
Cerrahpaşa’dan 'cinsiyet değiştirme sırası' iddialarına ilişkin açıklama! Çok sayıda kişinin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde cinsiyet değiştirme operasyonu için sıra beklediği iddialarına ilişkin üniversiteden açıklama geldi.
16.06.2022 Gündem
Melodifestivalen 2022'nin gerçek kazananı kim?
Melodifestivalen 2022'nin gerçek kazananı kim? Dünya pop müzik sahnesine başta ABBA olmak üzere pek çok yıldız kazandıran İsveç'in en önemli müzik ve televizyon şovlarından 'Melodifestivalen' 6 haftanın sonunda bitti. Cornelia Jakobs'un şampiyonluğuyla sona eren Melodifestivalen 2022'de neler oldu, gelin Molatik olalım...
14.03.2022 Müzik
‘Danimarkalı Kız’ rekor kırdı
‘Danimarkalı Kız’ rekor kırdı Bir asır önce dünyanın ilk cinsiyet değiştirme operasyonlarından birini geçirdiği bilinen Danimarkalı transseksüel Lili Elbe'nin, uluslararası üne sahip sanatçı eşi Gerda Wegener tarafından resmedildiği “Yazın Sıcağında” adlı yapıt, rekor bir fiyata satıldı.
10.03.2022 Kültür Sanat
Popüler kültür imparatorluğu!
Popüler kültür imparatorluğu! TV'de ünlü olduktan sonra sosyal medya, kozmetik ve moda sektöründe faaliyet gösteren ABD'li Kardashian-Jenner ailesi yapım şirketi kuruyor. 2 milyar dolarlık servete sahip aile, popüler kültür ürünlerini bu şirketle pazarlayacak.
15.02.2022 Dünya
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! Ona yakın olmak için cinsiyetini bile değiştirdi
Ceylan Ertem'in takıntılı hayran kabusu! Ona yakın olmak için cinsiyetini bile değiştirdi Ünlü müzisyen Ceylan Ertem, beş yıldır attığı her adımını takip eden saplantılı kadın hayranının, gittiği her şehirde, her tatilde ve her konserde takip ettiğini açıkladı. Twitter'dan korkusunu dile getiren Ertem, şahsın kendisine yakın olmak için cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiğini ve son olarak taşındığı evin adresini öğrenip, yemek yolladığını açıklayarak savcılığa şikayette bulunacağını söyledi.
2.02.2022 Cadde
Sevgili Neo, aramıza dönmesen de olurdu
Sevgili Neo, aramıza dönmesen de olurdu 22 sene önce vizyona giren “The Matrix” geleceği gören bir bilim kurguydu. “The Matrix Resurrections” ise bugüne yetişmeye çalışan zorlama bir aksiyon
24.12.2021 Kültür Sanat
Melanur Balığı Nedir? Nerelerde Yaşar Ve Kısaca Özellikleri Nelerdir?
Melanur Balığı Nedir? Nerelerde Yaşar Ve Kısaca Özellikleri Nelerdir? Melanur balığı, mercan (sparidae) familyasına ait olan bir balık türüdür. Yöresel olarak melanur, melanurya, melenur gibi isimler de alır. Melanur balıkları, yumuşakçalar, deniz yosunları ve küçük kabuklular ile beslenir. Melanur balığının, gövdesi ise oval, yanlardan sıkıştırılmış görünümü olan uzun bir yapısı vardır. Melanur balığı nedir tüm detayları ile derledik.
23.09.2021 Evcil Hayvan
Rüzgar Erkoçlar: Bu söyleyeceklerimi çoğu insan bilmiyor
Rüzgar Erkoçlar: Bu söyleyeceklerimi çoğu insan bilmiyor Sekiz yıl önce gerçekleştirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuyla aylarca konuşulan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yaşadığı zor süreci anlatan Erkoçlar, programda ilk kez ameliyat sürecini anlattı.
14.08.2021 Cadde
Macaristan'da eşcinsellik konusunda referandum düzenlenecek
Macaristan'da eşcinsellik konusunda referandum düzenlenecek Macaristan Başbakanı Viktor Orban, 18 yaşından küçükleri eşcinselliğe ve cinsiyet değişikliğine "teşvik etmeyi" yasaklayan yasal düzenlemeye yönelik eleştiriler nedeniyle konunun halk oylamasına götürüleceğini belirtti.
21.07.2021 Dünya
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Bülent Ersoy zaman zaman magazin dünyasının gündemine oturuyor. Bu vesileyle de hakkındaki bilgiler merak konusu oluyor. İşte "Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusunun cevabı...
24.06.2021 Cadde
Son dakika! Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu
Son dakika! Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonu oldu İstanbul Kadıköy'de özel bir hastanede cinsiyet değiştirme ameliyatı olan 28 yaşındaki B.Y., ameliyat sonrası fenalaştı ve yoğun bakımda hayatını kaybetti. Doktor ve ekibi yargılanıyor.
18.06.2021 Gündem
Kylie Jenner babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptı
Kylie Jenner babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptı ABD'li magazin yıldızı Kylie Jenner'ın, altı yıl önce cinsiyet değiştiren babası Caitlyn Jenner'a makyaj yaptığı video dikkat çekti. Kylie, Caitlyn'a 'baba' demeye devam etmesi hakkında düşüncelerini sordu.
12.02.2021 Cadde
Cinsiyet değiştiren Elliot Page boşanma davası açtı
Cinsiyet değiştiren Elliot Page boşanma davası açtı Kanadalı oyuncu Ellen Page, trans birey olduğunu açıklayarak ismini Elliot Page olarak değiştirmişti. Geçtiğimiz yıl aralık ayında cinsiyet değiştirerek erkek olduğunu duyuran oyuncu, şimdi de iki yıllık eşine boşanma davası açtı.
27.01.2021 Cadde
Son dakika! Cinsiyet değiştirmek için doktora gitti! Şoke eden gerçeği öğrendi
Son dakika! Cinsiyet değiştirmek için doktora gitti! Şoke eden gerçeği öğrendi İskoçya’nın Airdrie kentinde yaşayan bir kadın cinsiyet değiştirme ameliyatı olmak için doktora gitti ama çok kötü bir haber aldı. 260 kilo ağırlığındaki AJ adlı kadın kilo vermemesi durumunda 5-10 yıl içinde ölebileceğini öğrendi.
22.01.2021 Gündem
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında? Türkiye'nin divası Bülent Ersoy aslen nereli? İşte biyografisi
Bülent Ersoy kimdir, kaç yaşında? Türkiye'nin divası Bülent Ersoy aslen nereli? İşte biyografisi Bülent Ersoy kimdir sorusu merak içerisinde araştırma konusu olmaya devam ediyor. İbo Show Yılbaşı programının konuğu olan Bülent Ersoy seslendireceği şarkılar ile adından söz ettirecek. 9 Haziran 1952 yılında dünyaya gelen Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği şarkıcısıdır. Türkiye'de 'Diva' lakabı ile anılmaktadır. Sanat hayatına özel müzik dersleri alarak başlayan Bülent Ersoy sahneye ilk adımını ise 1970 yılında atmıştır. Peki Bülent Ersoy kimdir, aslen nerelidir?
31.12.2020 Cadde
Ayta Sözeri kimdir, kaç yaşında? Ayta Sözeri şarkıları - filmleri neler? İşte hayatı...
Ayta Sözeri kimdir, kaç yaşında? Ayta Sözeri şarkıları - filmleri neler? İşte hayatı... 31 Aralık yılbaşı gecesi televizyona gelecek programlardan biri de Güldür Güldür Show. Yeni yıla özel ünlü isimleri konuk alan Güldür Güldür Show'a gelecek isimlerden biri de Ayta Sözeri. Eğlenceli kişiliğiyle ve başarılı kariyeriyle izleyici tarafından merak konusu olan Ayta Sözeri kimdir, kaç yaşında? Ayta Sözeri'nin filmleri ve şarkıları neler? İşte Ayta Sözeri hayatı...
31.12.2020 Cadde
Berk Oktay hakkında şoke eden iddia!
Berk Oktay hakkında şoke eden iddia! Eski eşi Merve Şarapçıoğlu tarafından müstehcen görüntüleri ifşalanan Berk Oktay'ın 4 yıl önce bir trans birey ile ilişkiye girdiği iddia edildi. Oktay ile 3-4 kez ilişkiye girdiğini söyleyen Birsu Hanım, "Cinsiyet değiştirme operasyonu olmamda Berk'in etkisi büyük" dedi. Berk Oktay ise iddiaları kesin bir dille yalanlayarak dava açacağını belirtti.
26.12.2020 Cadde
Cinsiyet değişiminden sonraki ilk fotoğraf
Cinsiyet değişiminden sonraki ilk fotoğraf Kanadalı oyuncu Ellen Page (33) bu ayın başında ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkek olduğunu ve adını Elliot olarak değiştirdiğini açıklamıştı.
22.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cinsiyet Değiştirme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.