Çıplaklık

Çıplaklık

Son dakika çıplaklık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çıplaklık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çıplaklık haber sayfamızda...

Çıplaklık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 456 çıplaklık haberi bulunmuştur.
Çıplaklar festivaline kadınlar da katıldı! Japonya'da 1200 yıl sonra tarihi görüntüler
Çıplaklar festivaline kadınlar da katıldı! Japonya'da 1200 yıl sonra tarihi görüntüler Japonya'da yüzlerce yıldır düzenlenen çıplak festivale 1200 yıl sonra kadınlar da katıldı. Tarihi görüntüler dünyada ses getirdi.
25.02.2024 Dünya
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil'
Emre Altuğ nüfus cüzdanını bile göstermiş! 'Şevket Altuğ babam değil' Niğde kökenli diş hekimi bir baba ve ev hanımı bir annenin ikinci çocuğu olarak 14 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Altuğ, hakkındaki bir şehir efsanesini anlattı. "Babamdan memnunum" diyen şarkıcı, radyocu bir arkadaşıyla arasında geçen diyaloğu da paylaştı.
17.02.2024 Cadde
'How I Met Your Mother'ın Ted Mosby'si Josh Radnor evlendi!
'How I Met Your Mother'ın Ted Mosby'si Josh Radnor evlendi! Bir döneme damgasını vuran 'How I Met Your Mother' dizisinin başrol oyuncularından Josh Radnor, evlendiğini açıkladı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran ABD'li aktör, eşi için övgü dolu satırlar yazdı.
20.01.2024 Cadde
Çıplaklıkla yüzleşmeye davet
Çıplaklıkla yüzleşmeye davet Marina Abramovic ve Ulay tarafından ilk kez 1977’de gerçekleştirilen, iki çıplak modelin sanatseverleri karşıladığı performans tekrar sahneleniyor.
23.09.2023 Kültür Sanat
Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok!
Emilia Clarke: Bana çıplaklık hakkında soru sormadıkları sürece sorun yok! Emilia Clarke, 2011-2019 yılları arasında yayınlanan dünyaca ünlü 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde 'Daenerys Targaryen' karakterine hayat vermesiyle hafızalara kazınmıştı. Tam adı Emilia Isobel Euphemia Rose olan Clarke, diziyle ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu.
10.07.2023 Cadde
Feshane’deki sergi protesto edildi
Feshane’deki sergi protesto edildi Uzun süredir devam eden restorasyon çalışmalarının ardından Artistanbul Feshane olarak ziyarete açılan Feshane, önceki gün protesto gösterisine sahne oldu.
29.06.2023 Kültür Sanat
Derecesini aldı
Derecesini aldı Christopher Nolan’ın merakla beklenen filmi “Oppenheimer” temmuzda vizyona girecek.
3.06.2023 Kültür Sanat
Ebru Şallı'dan TikTok uyarısı! 'Annelere çok iş düşüyor'
Ebru Şallı'dan TikTok uyarısı! 'Annelere çok iş düşüyor' 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen model Ebru Şallı, geçtiğimiz gün bir davette kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, son dönemde dünyanın pek çok ülkesinde yasaklanan, ülkemizde ise gençleri olumsuz etkilediği gerekçesiyle eleştirilen Tiktok konusunda anneleri uyardı.
1.06.2023 Cadde
Dizisi çıplaklık içerdiği için eleştirilmişti! 'Cinselliğin ön plana çıkarıldığı bir dünyada yaşıyoruz'
Dizisi çıplaklık içerdiği için eleştirilmişti! 'Cinselliğin ön plana çıkarıldığı bir dünyada yaşıyoruz' Şarkıcı The Weeknd'in ilk kez oyunculuk yaptığı ve başrolü Lily-Rose Depp ile paylaştığı 'The Idol' dizisi, Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yaptı. Dizinin yönetmeni Sam Levinson ile Lily-Rose Depp, katıldıkları bir basın toplantısında içerdiği cinsellik ve çıplaklık sahneleriyle eleştirilen 'The Idol'ı savundu.
25.05.2023 Cadde
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve
Zamansız zarafet: Catherine Deneuve Fransız sinemasının yıldızı Catherine Deneuve yıllardır zarafetin, güzelliğin, başarının sembolü. Bu yıl Cannes Film Festivali’nin afişinde fotoğrafı yer alınca cesareti ve sınırları zorlaması tekrar gündeme geldi.
23.04.2023 Kültür Sanat
Çocuk istismarının hesabını soruyor
Çocuk istismarının hesabını soruyor Çocukken çalıştığı Hollywood’da istismar edilmesini konu alan belgeselle gündemde olan 57 yaşındaki Brooke Shields, geçmişle hesaplaşırken “Bir topluluğun veya sektörün kurbanı olmanıza asla izin vermeyin” diyor.
5.02.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yorumları kapattı Adı bir süredir Çağatay Ulusoy ile anılan İlkin Tüfekçi, paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti...
18.01.2023 Cadde
'Tamamen çıplak bir şekilde setteydim, benden ne beklendiğini bilmiyordum!'
'Tamamen çıplak bir şekilde setteydim, benden ne beklendiğini bilmiyordum!' Emilia Clarke, 2011-2019 yılları arasında yayınlanan dünyaca ünlü 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde 'Daenerys Targaryen' karakterine hayat vermesiyle hafızalara kazınmıştı. Tam adı Emilia Isobel Euphemia Rose olan Clarke, söz konusu yapımdaki cinsellik ve çıplaklık içeren sahnelerle ilgili itiraflarıyla bir kez daha gündeme geldi.
7.01.2023 Cadde
Romeo ve Juliet’in istismar davası
Romeo ve Juliet’in istismar davası Yönetmen Franco Zeffirelli’nin 1968’de çektiği “Romeo ve Juliet” filminin yıldızları Olivia Hussey ile Leonard Whiting, yapım şirketi Paramount Pictures’a 55 yıl sonra “cinsel istismar” davası açtı.
5.01.2023 Dünya
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti!
Brooke Sheilds: 'Mavi Göl' ekibi birbirimize aşık olmamızı istemişti! Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, yıllar önce rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile podcast programı için bir araya geldi. Filmdeki çıplaklık içeren sahnelerle ilgili konuşan ikiliden Shields, prodüksiyon ekibinin rol arkadaşına aşık olmasını istediğini itiraf ederek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Cadde
Pişmanlık duymamış!
Pişmanlık duymamış! ‘Grinin 50 Tonu’ serisiyle bir döneme damgasını vuran Dakota Johnson, erotik rollerde olmaktan pişman olmadığını açıkladı.
30.06.2022 Cadde
Sansürün belgeli tarihi
Sansürün belgeli tarihi Doç. Dr. Ali Karadoğan ve Prof. Dr. Semire Ruken Öztürk’ün iki yıl süren çalışmasıyla ortaya çıkan üç ciltlik “Türkiye'de Sinema Sansürünün Tarihi”, 1988’e kadar sinemamızda uygulanmış sansür gerekçelerini detaylıca ortaya koyuyor.
5.04.2022 Kültür Sanat
Adnan Oktar suç örgütü tutuklarının dilekçesine kitapçıkla karşılık
Adnan Oktar suç örgütü tutuklarının dilekçesine kitapçıkla karşılık Yerel mahkemece Adnan Oktar Organize Suç Örgütü üyelerine 9 bin 803'er yıla kadar değişen oranlarda verilen hapis cezası İstinaf Mahkemesi'nce incelenirken sanıkların 'Biz dindar insanlarız' şeklinde dilekçe sunduğu öğrenildi. Buna karşılık şikayetçilerin avukatı Andaç Maraşlıoğlu, kitapçık şeklinde hazırladığı dilekçeyi mahkemeye sundu. Fotoğrafların yer aldığı kitapçıkta Maraşlıoğlu, örgüt üyelerinin çıplaklık ile ayetleri aynı anda paylaşarak halkı kışkırttığını ve tazminat davaları açarak örgüte milyonlarca lira gelir sağladığını vurguladı.
22.02.2022 Gündem
Aşk dolu sahneler!
Aşk dolu sahneler! Türkiye’nin yıldız isimleri önceki gün kutlanan Sevgililer Günü’ne özel repertuvarlarıyla sahnelerdeki yerini aldı
16.02.2022 Cadde
Mavi’den  yeni şarkı
Mavi’den yeni şarkı Mavi, 2022’yi yeni şarkısı ‘Odalardan’ ile karşılıyor.
6.01.2022 Cadde
Kelly LeBrock'tan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi!
Kelly LeBrock'tan Steven Seagal açıklaması: O bir Hollywood trajedisi! ABD'li aktris Kelly LeBrock, hakkında birçok cinsel taciz iddiası bulunan eski eşi Steven Seagal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seagal'a acıdığını söyleyen LeBrock, üç çocuğunun babası için "O bir Hollywood trajedisi!" ifadelerini kullandı
28.12.2021 Cadde
Jamie Dornan: 'Grinin Elli Tonu' serisinde oynamaktan pişman değilim
Jamie Dornan: 'Grinin Elli Tonu' serisinde oynamaktan pişman değilim ‘Grinin 50 Tonu’ (Fifty Shades of Grey) filmindeki 'Christian Grey' rolüyle tanınan oyuncu Jamie Dornan, kendisine yöneltilen eleştirilere rağmen bu seride oynama kararından pişman olmadığını açıkladı.
17.11.2021 Cadde
Kadının güvenliği için sanal kuşatma
Kadının güvenliği için sanal kuşatma TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda sunum yapan Facebook yetkilisi, sosyal medyada kadınlara yönelik şiddetin nasıl önleneceğine ilişkin bilgiler verdi
9.11.2021 Gündem
Son dakika: Bakanlar afet bölgesinde! İşte son durum
Son dakika: Bakanlar afet bölgesinde! İşte son durum Son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu Bozkurt’taki incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Kastamonu'da 48, Sinop'ta 9, Bartın'da 1 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu'da 62, Sinop'ta 14 kayıp ihbarı var." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum "Bir hafta sonra inşallah esnafımızın yaralarını saracak yapısal adımları da TOKİ başkanlığımız başlatacak" dedi.
14.08.2021 Gündem
Şimdi de Hawaii’yi ‘gizlice’ fethediyor
Şimdi de Hawaii’yi ‘gizlice’ fethediyor Facebook’un patronu Mark Zuckerberg aleyhinde daha önce Hawaii’de yerlileri topraklarından zorla uzaklaştırdığı gerekçesiyle kampanya başlatılmıştı. Ama Zuckerberg’in Hawaii’deki arazi imparatorluğunu iki katına yükselttiği ortaya çıktı
2.05.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çıplaklık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.