Çipli Kimlik Kartı

Çipli Kimlik Kartı

Son dakika çipli kimlik kartı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çipli kimlik kartı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çipli kimlik kartı haber sayfamızda...

Çipli Kimlik Kartı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207 çipli kimlik kartı haberi bulunmuştur.
Ehliyet ve kimlikte ‘son tarih’ karmaşası
Ehliyet ve kimlikte ‘son tarih’ karmaşası “Ehliyet ve kimlik kartlarının yenilenmesi için son tarih 31 Aralık 2023”, “yenilemeyenlere ceza kesilecek” iddiası, nüfus müdürlüklerinde hareketliliğe neden oldu.
24.12.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! 'E- devlet şifresi yeterli olmayacak'
Tapuda yeni dönem! 'E- devlet şifresi yeterli olmayacak' Tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirildi. Peki bu yeni sistem nasıl işleyecek? Yapılan değişiklikler neyi içeriyor? Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı detaylarını anlattı.
3.11.2023 Ekonomi
Noterde sahtecilik tarih oluyor
Noterde sahtecilik tarih oluyor Türkiye’de noter sayısı 2 binin üzerine çıkarken noterlerde rastlanan sahteciliğin önüne geçilmesine yönelik çalışmalar da gündeme geldi.
10.03.2023 Ekonomi
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'Mernis' yanıtı!
İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na 'Mernis' yanıtı! İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nce Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi'nde (MERNİS) bugüne kadar herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtilerek, "Kurumumuzun, sorumluluk sahibi olması gereken Ana Muhalefet Partisi tarafından hedef alınması ve gerçeğe aykırı beyanlarla gündem oluşturulmaya çalışılması üzüntüyle karşılanmıştır" açıklaması yapıldı.
12.08.2022 Gündem
Son dakika: Nüfus Genel Müdürlüğü'nden 'e-devlet verileri sızdı' iddiasıyla ilgili resmi açıklama
Son dakika: Nüfus Genel Müdürlüğü'nden 'e-devlet verileri sızdı' iddiasıyla ilgili resmi açıklama Son dakika haberine göre; sosyal medyada yer alan 'e-devlet verilerinin sızmış olduğu' iddiasıyla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Verilerin sızdırılmasına yönelik herhangi bir zafiyetin olmadığı tespit edilmiştir. Veri tabanlarında çipli kimlik kartı görselleri de yer almamaktadır." ifadelerine yer verildi.
12.04.2022 Gündem
Yavaş internete cezasız iptal
Yavaş internete cezasız iptal Telefon ve internet sözleşmelerinde yeni düzenlemeler yürürlüğe girdi. Buna göre, aboneye taahhüt edilen internet hızının sağlanamaması halinde sözleşme ceza ödemeden feshedilebilecek. Abone onayı gerektiren işlemler için ayrı ayrı onay alınacak, taahhütname süreleri 24 ay ile sınırlandırılacak. Tüketicinin şikayeti üzerine işletmecilerle yapılan sözleşmeler değiştirilebilecek.
19.01.2022 Ekonomi
Kimliklerde yeni dönem! Evlerinden çıkmalarına bile gerek yok
Kimliklerde yeni dönem! Evlerinden çıkmalarına bile gerek yok İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan uygulama ile Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Projesi kapsamında, çipli kimlik kartı dağıtımı yapılıyor.
12.12.2021 Ekonomi
Bankada yeni dönem müşteriye yarayacak
Bankada yeni dönem müşteriye yarayacak Artık şubeye uğramadan, ıslak imza atmadan banka müşterisi olmak mümkün. Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Özdeniz uzaktan müşteri edinimine imkân sağlayan yeni dönemin müşteriye büyük avantaj sağlayacağını anlattı.
21.05.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Yeni kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme
Bakan duyurdu! Yeni kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Dijital Arşiv Projesi Tanıtımı'nda konuştu. Yeni kimlik kartlarıyla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Notere gideceksiniz, daha sonra bankalar, daha sonra başka kurumlar, isminizi soyadınızı söyleyeceksiniz, noterdeki görevli, 'parmağınızı şu cihaza basar mısınız' diyecek... Bastıktan sonra resminiz, kimlik bilgileriniz oraya çıkacak." dedi.
1.12.2020 Haberler
Yeni çipli kimlik kartı nasıl alınır, ücret ne kadar? Kimlik yenileme son gün ne zaman?
Yeni çipli kimlik kartı nasıl alınır, ücret ne kadar? Kimlik yenileme son gün ne zaman? 2020'nin sonuna geldik. Yeni yıla sadece 1 ay kaldı. Yıl biterken yeni kimlik kartları gündem olmuş durumda... Hala eski nüfus cüzdanını kullananlar Yeni kimlik kartı nasıl alınır? Kimlik yenileme son gün ne zaman? sorusunu soruyor.
1.12.2020 Gündem
Son dakika! Bakan duyurdu! Yeni kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme
Son dakika! Bakan duyurdu! Yeni kimlik kartlarıyla ilgili flaş gelişme Gelen bir son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara'da Dijital Arşiv Projesi Tanıtımı'nda konuştu. Yeni kimlik kartlarıyla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Notere gideceksiniz, daha sonra bankalar, daha sonra başka kurumlar, isminizi soyadınızı söyleyeceksiniz, noterdeki görevli, 'parmağınızı şu cihaza basar mısınız' diyecek... Bastıktan sonra resminiz, kimlik bilgileriniz oraya çıkacak." dedi.
1.12.2020 Siyaset
Çipli kimlik kartlarında yeni dönem başlıyor
Çipli kimlik kartlarında yeni dönem başlıyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ehliyet bilgilerinin çipli kimlik kartları ile birleştirilmesi projesinin cuma gününden itibaren başlayacağını bildirdi.
16.09.2020 Ekonomi
Çipli sahte kimlikle telefoncuları dolandıran kadın yakalandı
Çipli sahte kimlikle telefoncuları dolandıran kadın yakalandı Kocaeli ve Sakarya’da üzerinde taşıdığı çipli sahte ehliyet ve kimliklerle telefon bayilerini dolandıran S.C. adlı kadın, polis ekiplerince yakalandı.
30.08.2020 Haberler
Batum'a Nasıl Gidilir? Türkiye'den Gürcistan Batum'a Gidiş İçin Pasaport Gerekli Mi?
Batum'a Nasıl Gidilir? Türkiye'den Gürcistan Batum'a Gidiş İçin Pasaport Gerekli Mi? Gezmek görmek insanlar için istek ancak bunun yanında aynı zamanda bir ihtiyaçtır. Bu sebeple kişiler gezip görerek, deneyimlerine deneyim katarak kendilerini geliştirmek ister. Kendilerini geliştirmek isteyen, deneyimlenmek isteyen kişiler ülkeleri dışında da farklı yerleri görme eğilimindedir. Ülkemize komşu olan ülkelerden biri de Gürcistan’dır. Özellikle Türkiye'den birçok kişi Gürcistan'a geçiş yapar. Gürcistan'a nasıl giderilir ile ilgili detaylara yer verdik.
21.07.2020 Tatil
Son dakika... Jandarma’dan şok baskın! 4 bin sahte pasaport ele geçirildi
Son dakika... Jandarma’dan şok baskın! 4 bin sahte pasaport ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, hakkındaki yakalama kararına rağmen sahte kimlik ve pasaport düzenlemeye devam eden şahsı düzenlediği operasyonla yakaladı. Operasyonda basıma hazıra 250 adet yeni tip çipli kimlik ile 4 bin pasaport ele geçirildi.
11.06.2020 Gündem
Kalite Mühendisliği/Yöneticiliği hayatınızı nasıl değiştirecek?
Kalite Mühendisliği/Yöneticiliği hayatınızı nasıl değiştirecek? Değişen ve gelişen dünyamızda her yeni teknoloji ya da yeni bir fikir, toplumun beklenti düzeyini biraz daha yükseltiyor. Dolayısıyla toplumun işletmelerden beklediği kalite de artıyor. Bu nedenle işletmelerin sundukları ürün ve hizmetin kalitesini sürekli güncel tutabilmesi gerekiyor. Bu ihtiyaçtan doğan kalite mühendisliği mesleği ise daha şimdiden popüler meslekler arasında üst sıralarda yer alıyor ve sertifikalı eğitim programları arasında da en çok tercih edilen programların başında geliyor. Peki, kalite mühendisliği/yöneticiliği nedir ve neden önemlidir? Kalite mühendisi olmak için hangi eğitimleri almak gerekir? Gelin, geleceğin mesleğini yakından inceleyelim…
9.08.2020 Uzaktan Eğitim
Her 7 dolandırıcıdan sadece 1’i tutuklandı
Her 7 dolandırıcıdan sadece 1’i tutuklandı İstanbul’da son bir yıl içerisinde düzenlenen 945 operasyonda 3 bin 220 kişi dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına alındı. Yakalan her 7 şüpheliden 1’i birinin tutuklandığı operasyonlarda, 450 milyon liralık bir vurgunun önüne geçildi. Operasyonlarda sahte para ve sahte çipli kimlik kartı çetelerine yönelik olanlar ön plana çıktı.
15.01.2020 Gündem
Yeni kimlik için neler gerekli? Yeni kimlik ücreti ne kadar?
Yeni kimlik için neler gerekli? Yeni kimlik ücreti ne kadar? Yeni kimlik kartı çıkarma için neler gerekli? Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını yenilemek isteyen vatandaşlar yeni kimlik kartı randevusu nasıl alınır ve başvuru nasıl yapılır merak ediyor? İşte yeni kimlik ile ilgili merak edilenler...
31.10.2019 Gündem
Yeni kimlik için hangi evraklar gerekli? Başvuru ücreti ne kadar?
Yeni kimlik için hangi evraklar gerekli? Başvuru ücreti ne kadar? Yeni kimlik kartı başvuruları alınmaya devam ediyor. Nüfus müdürlükleri tarafından alınan Yenş kimlik kartı başvurusu için vatandaşların randevu almadan önce bazı belgeleri hazırlaması ve başvuru ücretini bankaya yatırması gerekiyor. Peki Yeni kimlik için hangi evraklar gerekiyor? Çipli kimlik kartı başvuru ücreti ne kadar?
30.09.2019 Gündem
Yeni kimlik kartını almayanlar dikkat!
Yeni kimlik kartını almayanlar dikkat! İstanbul polisi, sahipleri tarafından teslim alınmayan 101 yeni çipli kimlik kartını terörist, çeteci ve aranan suçluların üzerine düzenleyen bir şebekeyi ortaya çıkardı. Polis sayının artmasından endişe ediyor.
27.07.2019 Gündem
Yeni kimlik kartı ve ehliyet başvurusu nasıl yapılır? 2019 kimlik kartı ve ehliyet başvuru ücreti
Yeni kimlik kartı ve ehliyet başvurusu nasıl yapılır? 2019 kimlik kartı ve ehliyet başvuru ücreti Yeni kimlik kartı ve ehliyet ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Henüz yeni kimlik kartları ve ehliyetleri için başvuru yapmayan binlerce vatandaşımız için başvuru nasıl yapılır ve başvuru ücreti ne kadardır sorularının cevaplarını derledik...
8.07.2019 Gündem
Son dakika: Kimlik, ehliyet, pasaport randevularında yeni dönem
Son dakika: Kimlik, ehliyet, pasaport randevularında yeni dönem İçişleri Bakanlığı'nca geçen yıl nisan ayında başlatılan, “3’ü Bir Yerde” uygulaması kapsamında bugüne kadar 19 milyon 95 bin 662 yeni kimlik, 4 milyon 402 bin 703 sürücü belgesi, 2 milyon 251 bin 214 adet pasaport basıldı. Nüfüs müdürlüklerinde artırılan kapasite ve personel sayısı randevu alma sürelerini kısalttı. Daha önce yoğunluktan dolayı 61 güne kadar uzayan randevu süreleri bir güne düşürüldü. Yeni dönemde kimlik, ehliyet, pasaport almak için başvuranlar, başvurduğu günde randevu alabilecek.
6.05.2019 Gündem
Sahte MOSSAD kimliği hazırlayan çete çökertildi
Sahte MOSSAD kimliği hazırlayan çete çökertildi İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda, aranan terör örgütü üyelerini ve kaçak göçmenleri sahte pasaportlarla yurt dışına kaçıran 43 kişilik şebeke çökertildi.
7.12.2018 Gündem
Son dakika: Uluslararası göçmen kaçakçılık çetesi çökertildi!
Son dakika: Uluslararası göçmen kaçakçılık çetesi çökertildi! Göçmen kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin terör örgütleri FETÖ/PDY ve DHKP-C'li kişilerin de arasında bulunduğu çok sayıda aranan kişiyi yurtdışına kaçırdıkları öğrenildi. Öte yandan bir şüpheliden polis, MİT ve MOSSAD'a ait kimlik belgelerinin sahtesi ele geçirildi.
6.12.2018 Gündem
Son dakika: Uluslararası göçmen kaçakçılık çetesi çökertildi!
Son dakika: Uluslararası göçmen kaçakçılık çetesi çökertildi! Göçmen kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonda 43 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin terör örgütleri FETÖ/PDY ve DHKP-C'li kişilerin de arasında bulunduğu çok sayıda aranan kişiyi yurtdışına kaçırdıkları öğrenildi. Öte yandan bir şüpheliden polis, MİT ve MOSSAD'a ait kimlik belgelerinin sahtesi ele geçirildi.
6.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çipli Kimlik Kartı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.