Citi

Citi

Son dakika citi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan citi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan citi haber sayfamızda...

Citi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 590 citi haberi bulunmuştur.
'Bakır fiyatında ralli devam edecek'
'Bakır fiyatında ralli devam edecek' Citi bakır fiyatında rallinin devam etmesini bekliyor.
19.04.2024 Uzmanpara
Citi'den altın tahmini
Citi'den altın tahmini Citi, ons altın için gelecek 6-18 aya yönelik beklentisini 3000 dolar olarak ortaya koydu.
16.04.2024 Uzmanpara
Ölümden döndü, şoka girdi: Burası neresi, benim eşim kim?
Ölümden döndü, şoka girdi: Burası neresi, benim eşim kim? Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaldırıma çıkan hafif ticari aracın park halindeki motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmazken, kazanın ardından araçtan çıkan sürücü, kaza anı dahil hiçbir şey hatırlamazken, kim kaza yaptı, ben neredeyim, benim eşim kim? gibi sorular sordu.
30.03.2024 Gündem
Citi, Çin için büyüme tahminini yükseltti
Citi, Çin için büyüme tahminini yükseltti Citi, Çin'in GSYH büyüme tahminini son dönemde iyileşen politika uygulamalarına ve iyimser tüketim, yatırım verilerine atıfta bulunarak %4,6'dan %5'e yükseltti.
28.03.2024 Uzmanpara
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citigroup analistleri brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar/varil olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar/varil seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.
19.03.2024 Uzmanpara
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citi, brent petrolün 2024 yılında ortalama 75 dolar/varilden işlem görmesini bekliyor.
8.03.2024 Uzmanpara
Citi nikel fiyat beklentisini düşürdü
Citi nikel fiyat beklentisini düşürdü Citi, 2024 için ortalama nikel fiyat beklentisini 15.625 dolar/tona düşürdü.
27.02.2024 Uzmanpara
BoE’den faiz indirimi beklentisi ötelendi
BoE’den faiz indirimi beklentisi ötelendi Goldman Sachs, İngiltere Merkez Bankası’ndan (BoE) faiz indirimi beklentisini hazirana öteledi.
20.02.2024 Uzmanpara
Citi'den altın ve petrol tahmini
Citi'den altın ve petrol tahmini Citi'ye göre üç olası katalizörden herhangi birine bağlı olarak önümüzdeki 12 ile 18 ay içinde ons altın 3.000 dolara, petrol ise varil başına 100 dolara yükselebilir.
20.02.2024 Uzmanpara
3 milyar dolarlık tahvil ihracı
3 milyar dolarlık tahvil ihracı Hazine 3 milyar dolarlık tahvil ihracı yaptı. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, bu yılın dış finansman programı çerçevesinde, dolar cinsinden tahvil ihracı için BBVA, Citi, Goldman Sachs ve Morgan Stanley’e 8 Şubat’ta yetki verildi.
10.02.2024 Ekonomi
'Çin zorunlu karşılık oranını indirebilir'
'Çin zorunlu karşılık oranını indirebilir' Citi China Economics analistleri bir araştırma notunda Çin'in muhtemelen bu yıl zorunlu karşılık oranında daha fazla indirim göreceğini ve ilk indirimin şubat ayı başlarında olabileceğini belirtti.
31.01.2024 Uzmanpara
'ABD borsası düzeltme yaşayabilir'
'ABD borsası düzeltme yaşayabilir' Deutsche Bank AG'ye göre ekonomi yavaşladıkça ABD borsası önümüzdeki aylarda bir düzeltme yaşayabilir.
25.01.2024 Uzmanpara
Fenerbahçe'de 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköy'de şov yaptı!
Fenerbahçe'de 10 ay sonra sahalara dönen Lincoln Henrique Kadıköy'de şov yaptı! Fenerbahçe'de talihsiz bir sakatlık süreci yaşayan Lincoln Henrique 10 ay sonra döndüğü ilk maçta şov yaptı.
17.01.2024 Fenerbahçe
Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Adanaspor'a gol yağdırdı: 6-0
Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, Adanaspor'a gol yağdırdı: 6-0 Ziraat Türkiye Kupası'nın 5. Turu'nda Fenerbahçe ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Batshuayi'nin 4 gol attığı mücadeleyi Fenerbahçe 6-0 kazandı.
18.01.2024 Fenerbahçe
Citigroup 20 bin kişiyi işten çıkaracak
Citigroup 20 bin kişiyi işten çıkaracak ABD’li Citigroup 2026 sonuna kadar 20 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı.
14.01.2024 Ekonomi
Toplam ciro endeksi arttı
Toplam ciro endeksi arttı 2023 yılı Kasım ayında toplam ciro yıllık %66,1 arttı.
12.01.2024 Uzmanpara
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citi Research arz fazlası endişesiyle 2024 ve 2025 için brent petrol fiyat görünümünü düşürdü.
12.01.2024 Uzmanpara
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş
Çin'in 10 yıllık tahvil getirilerinde sert düşüş Çin'in 10 yıl vadeli tahvillerinde getiriler 2020'den bu yana görülen en düşük seviyeye geriledi.
5.01.2024 Uzmanpara
Vali olmak isterken dümene geçti! Fenerle baktı, güvertedeki kaçakları yakaladı
Vali olmak isterken dümene geçti! Fenerle baktı, güvertedeki kaçakları yakaladı Üniversiteyi bitirdikten sonra 7 sene boyunca İzmir'in en bilindik, Türkiye’nin de en büyük firmalarından birinde çalışarak ikinci kaptanlığa kadar yükseldi. Çocukluğunda vali olmak isterken Türkiye’deki ilk kadın kurtarma gemisi kaptanı olan Gizem Turan, güvertede başına gelenleri anlattı.
4.01.2024 Yaşam
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri
En Zor Tekerlemeler – Söylemesi En Zor, Kısa ve Uzun Tekerlemeler ve Örnekleri Halk edebiyatına özgü bir tür olan tekerlemeler, “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Çocukların hem eğlenmesine hem de gelişimine katkı sağlayan tekerlemeler bir çeşit laf cambazlığıdır. Söylenmesi zor olan tekerlemelerin genellikle gerçek yaşamla ilgisi yoktur. Hayal ve kurmacadırlar. Bazı kelimeler anlamlı iken bazen de anlamı olmaz. Çocukların yanı sıra yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Söylemesi zor, kısa ve uzun tekerleme örnekleri için “En Zor Tekerlemeler” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedef aynı!
Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedef aynı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda yerel seçimlere ilişkin 'Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur. Kaldı ki AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele de olmayacaktır. Bize düşen görev çok çalışmaktır' dedi.
16.12.2023 Gündem
Citi, çinko fiyat tahminini yükseltti
Citi, çinko fiyat tahminini yükseltti Citi Research, 0-3 aylık çinko fiyatı tahminini 2.300 dolar/tondan 2.500 dolar/tona yükseltti.
21.11.2023 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Citi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.