Civciv

Civciv

Son dakika civciv haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan civciv gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan civciv haber sayfamızda...

Civciv

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 588 civciv haberi bulunmuştur.
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Yumurtanın sarısı civciv sanılıyordu! Aslında gerçek bambaşka
Yumurtanın sarısı civciv sanılıyordu! Aslında gerçek bambaşka Kahvaltıda yaygın olarak tüketilen yumurta hakkında doğru bilinen bazı yanlışlar var. Yumurtanın sarısını neredeyse herkes civciv sanıyor. Ancak aslında gerçek bambaşka. İşte detaylar.
28.11.2023 Yaşam
Amasya'da vahşet! Ağzı bağlı çuvallarda 600 ölü civciv çıktı
Amasya'da vahşet! Ağzı bağlı çuvallarda 600 ölü civciv çıktı Amasya’da ağzı bağlı 4 çuvalda yaklaşık 600 ölü civciv bulundu. Canlı kalan civcivler kurtarılıken, ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.
24.10.2023 Gündem
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı Ordu'nun Fatsa ilçesinde marketten yumurta alan bir kadın, yumurtayı kırdığında gözlerine inanamadı.
24.10.2023 Haberler
Marketten aldığı yumurtadan civciv embriyosu çıktı
Marketten aldığı yumurtadan civciv embriyosu çıktı Ordu'da bir kadın, marketten satın aldığı yumurtanın içinden civciv embriyosu çıktığını görünce şaşırdı.
24.10.2023 Gündem
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı
Kek yapmak isterken şoke oldu! Marketten aldığı yumurtadan çıktı Ordu'nun Fatsa ilçesinde marketten yumurta alan bir kadın, yumurtayı kırdığında gözlerine inanamadı.
24.10.2023 Gündem
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti
Down sendromlu doğdu, 4 yaşında okudu! Sırrını annesi keşfetti Her 750-1000 doğumda bir görülen Down Sendromu'yla dünyaya geldi. Ancak 'Okuyamaz, öğrenemez, konuşamaz, matematik yetenekleri gelişemez, kendisini ifade edemez ve yardıma muhtaç olur' sözlerinin hiçbiri Elif’in annesini etkilemedi. Cesaretini kırmadığı gibi aksine perçinledi. Başarılarıyla gurur kaynağı olan Elif Güler, “İyilerin ve kötülerin dünyasında kendimi ifade etme yolum her zaman yazmak oldu. Çünkü ne yaparsam yapayım herkesin gözünde farklı biriyim” diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.
21.10.2023 Yaşam
Dönercide biten 'yatırım' hikayesi! 18 yaşındaki Gökhan günler sonra böyle bulundu
Dönercide biten 'yatırım' hikayesi! 18 yaşındaki Gökhan günler sonra böyle bulundu Antalya'dan Diyarbakır'a sınava girmek için geldikten sonra ortadan kaybolan 18 yaşındaki Gökhan'ın nerede olduğu ortaya çıktı.
2.10.2023 Gündem
18 yaşındaki genç kız sevgilisiyle şakalaşırken katil oldu!
18 yaşındaki genç kız sevgilisiyle şakalaşırken katil oldu! İzmir'in Karabağlar ilçesinde Meryem Özcan (18), şakalaştığı sırada kazara ateş alan tabanca ile erkek arkadaşı Miraç Bulat'ı (22) öldürdü. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Özcan, tutuklandı.
2.10.2023 Gündem
Güzellik salonuna kurşun yağmuru! Dilan Polat iddiası: Tetikçi tuttu
Güzellik salonuna kurşun yağmuru! Dilan Polat iddiası: Tetikçi tuttu Lüks yaşantısıyla gündemde olan Dilan ve Engin Polat’ın kendisini vurmaları için tetikçi tuttuklarını öne süren şarkıcı Banu Parlak’ın güzellik merkezi kurşunlandı.
2.10.2023 Gündem
11 il için yeni uyarı! Yağışlar ne kadar sürecek?
11 il için yeni uyarı! Yağışlar ne kadar sürecek? İstanbul'da dün su baskınlarına neden olan yağış, gece boyunca etkisini sürdürdü. MGM'nin son rapora göre de, 11 kent için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi.
2.10.2023 Gündem
Üfürük şarlatanlığı! 'Gelinliğimden 11 iğne çıkardım'
Üfürük şarlatanlığı! 'Gelinliğimden 11 iğne çıkardım' Araştırmaya göre, sahte hocalara başvuranlardan kimisi kocası aldatmasın diye köpeğe dualı kağıdı yedirdi, kimisi kaynanasına ayın tek günlerinde gitmedi...
2.10.2023 Gündem
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı'
İntikamı acı değil tatlı ve temiz oldu! 'Civciv ezip ezmediğimizi soranlar çıktı' Kendi adını taşıyan ilk ve tek albümünü 17 Ekim 1998'de yayınladığında başına geleceklerden habersizdi. "İntikamım çok acı olacak" sözleriyle bugün dahi hatırlanan Ayşe'nin 'Gör Bak' şarkısı kısa zaman içinde ortalığı sallamıştı. Albümü yayınlandığında Milliyet'e verdiği röportajda "İntikam almak doğru değil" demişti. Ancak yıllar içinde yaşadığı şeyler, şarkısındaki intikamı kendiliğinden ve tesadüfi bir şekilde gerçek kıldı. Üstelik intikamı acı değil, tatlı ve temiz oldu.
2.10.2023 Yaşam
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır
Einstein'ın beynini çaldı, 240 dilime böldü! Böylesi ancak filmlerde yaşanır Dünyaca ünlü bilim insanı hayatını kaybettiğinde ondan geriye sadece küllerinin kalmasını istemişti. Ancak öyle olmadı. İzni bile olmadan yıllarca bir kavanoz içinde seyahat eden Albert Einstein'ın beyninin hikâyesi, filmleri aratmayacak cinsten.
2.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Pet shop katliamı! Başını kesip dükkanın önüne bıraktılar
Pet shop katliamı! Başını kesip dükkanın önüne bıraktılar Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Öldürülen tavşanın başı da iş yerinin önüne bırakıldı.
3.08.2023 Gündem
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
8 civcivle işe başlayan 4 öğretmen bin 200 tavuklu çiftlik kurdu
8 civcivle işe başlayan 4 öğretmen bin 200 tavuklu çiftlik kurdu Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bir araya gelen 4 öğretmen hobi olarak baktıkları 8 civcivi çoğaltarak, şimdi 5 bin dönümlük alanda bin 200 tavuğa bakıyor.
20.07.2023 Yaşam
Gece saat 03.30 da elektrikleri kesip, tüm köye dehşeti yaşattılar
Gece saat 03.30 da elektrikleri kesip, tüm köye dehşeti yaşattılar Sivas'ta merkeze bağlı Karalar köyünde dün yaşanan ve 15 büyükbaşın öldüğü, ev ve ahırların zarar gördüğü yangında yapılan incelemede, önce köyün elektriklerinin kesildiği, ardından ahırların ateşe verildiği belirlendi.
6.06.2023 Haberler
Gece saat 03.30 da elektrikleri kesip, tüm köye dehşeti yaşattılar
Gece saat 03.30 da elektrikleri kesip, tüm köye dehşeti yaşattılar Sivas'ta merkeze bağlı Karalar köyünde dün yaşanan ve 15 büyükbaşın öldüğü, ev ve ahırların zarar gördüğü yangında yapılan incelemede, önce köyün elektriklerinin kesildiği, ardından ahırların ateşe verildiği belirlendi.
6.06.2023 Gündem
Hakkari'de sokak köpekleri 80 tavuğu öldürdü
Hakkari'de sokak köpekleri 80 tavuğu öldürdü Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde aç kalan sokak köpekleri Mülkiye Özeken'e (38) ait kümese girerek 80 tavuğu öldürdü.
13.05.2023 Gündem
Apartman bahçesindeki ördek hırsızlığı kameralara yansıdı
Apartman bahçesindeki ördek hırsızlığı kameralara yansıdı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, apartman bahçesindeki kümesten 2 ördeği çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.
12.05.2023 Haberler
Apartman bahçesindeki ördek hırsızlığı kameralara yansıdı
Apartman bahçesindeki ördek hırsızlığı kameralara yansıdı Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, apartman bahçesindeki kümesten 2 ördeği çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.
12.05.2023 Gündem
Legoların arasında kaç civciv var? Dikkat: Renkler sizi yanıltmasın
Legoların arasında kaç civciv var? Dikkat: Renkler sizi yanıltmasın İnternet üzerinde sevilen oyunlar arasında yer alan dikkat oyunlarına bir yenisini daha ekledik. Legoların arasındaki civcivleri sayarak gözlerinizi deneyin. Paylaştığımız lego resminde kaç tane civciv var? Dikkat! Legoların rengi ve civcivlerin rengi sizi yanıltmasın...
30.04.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Civciv ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.