Civic

Civic

Son dakika Civic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Civic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Civic haber sayfamızda...

Civic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 394 civic haberi bulunmuştur.
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem
İkinci el araçlarda ibre terse döndü! Tarih verildi: İşte en avantajlı dönem Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru düşüş gösteren ikinci el araç fiyatlarında yeni yılın ilk ayı itibarıyla ibre terse döndü. Peki ikinci el araçlardaki artışın sebebi ne, araç almak için en avantajlı dönem ne zaman? İşte detaylar...
20.02.2024 Ekonomi
Honda, 750 bin aracı geri çağırdı
Honda, 750 bin aracı geri çağırdı Honda Motor, hava yastığı sorunu nedeniyle 750 bin aracı servislere geri çağırdı.
6.02.2024 Uzmanpara
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model
İkinci el araçlar yüzde 50'den fazla kazandırdı! İşte en çok talep gören 5 model Geçtiğimiz yıl ikinci el araç fiyatları yüzde 56 oranında değer kazandı. Bu 12 aylık enflasyon ortalamasının da üzerinde gerçekleşti. Yani ikinci el araç piyasası geçtiğimiz yıl enflasyonun üzerinde kazanç sağladı.
30.01.2024 Ekonomi
Son dakika...Soruşturmada ilk itiraf! Dilan ve Engin Polat'a 66 sayfalık soru
Son dakika...Soruşturmada ilk itiraf! Dilan ve Engin Polat'a 66 sayfalık soru Kurdukları paravan şirketler üzerinden kara para aklamakla suçlanan Engin-Dilan Polat çiftine yönelik soruşturma sürüyor. Polat çifti emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, yeni bilgiler de ortaya çıkıyor.
4.11.2023 Gündem
Tayland’da 26 kaçak lüks araca el konuldu
Tayland’da 26 kaçak lüks araca el konuldu Tayland'da illegal yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 35 lüks araçtan 26'sına el konuldu. Diğer 9 aracın sahiplerine araçları iade etmeleri talimatı verildi.
22.09.2022 Dünya
UEFA'daki sonuçların ardından ülke sıralaması değişti! Türkiye'nin yeni yeri...
UEFA'daki sonuçların ardından ülke sıralaması değişti! Türkiye'nin yeni yeri... Türk takımları dün gece Avrupa kupalarında sahne aldı. Geceyi iki galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle tamamladığımız gecenin ardından UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerimiz de değişti. İşte Avrupa kupaları için son derece kritik olan o değişim...
9.09.2022 Süper Lig
Ferencvaros - Trabzonspor: 3-2
Ferencvaros - Trabzonspor: 3-2 UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun birinci haftasında Ferencvaros'a konuk olan temsilcimiz Trabzonspor, rakibine 3-2 mağlup oldu. Ferencvaros'ta Civic 16. dakikada kırmızı kart gördü. Öte yandan Yusuf Yazıcı'nın 87. dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İşte detaylar..
9.09.2022 UEFA Avrupa Ligi
WAF ve INSIDE Ödülleri’nin Finalistleri Açıklandı
WAF ve INSIDE Ödülleri’nin Finalistleri Açıklandı Dünyanın en önemli mimarlık buluşmalarından biri olan World Architecture Festival ve INSIDE Festival kapsamında gerçekleşen ödüllerin kısa listeleri açıklandı...
1.08.2022 Mimarlık
İkisini de başından vurdu... Cezası idam!
İkisini de başından vurdu... Cezası idam! Beş yıl önce bir hapishane nakil otobüsünden kaçarken iki gardiyanı gözünü kırpmadan öldüren mahkuma ölüm cezası verildi. Avukatının "zihinsel engelli" olduğunu iddia ettiği mahkumun sabıka kaydı ise bir hayli kabarık.
21.06.2022 Dünya
Sektör temsilcileri konuştu! İkinci el araçlarda rüzgar tersine döndü
Sektör temsilcileri konuştu! İkinci el araçlarda rüzgar tersine döndü Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte üretimde yaşanan maliyet artışları, otomobil fiyatlarında yükselişe neden oluyor. Araç alacak vatandaşlara önemli uyarılarda bulunan sektör temsilcileri, ikinci el araç araç satışında rüzgarın tersine döndüğü belirtti. Peki ikinci el ve sıfır otomobil piyasasında son durum ne? İşte detaylar...
20.05.2022 Ekonomi
Markalar yeni modellerini tanıtmaya başladı! Yenilenen Honda Civic'in Türkiye fiyatı belli oldu
Markalar yeni modellerini tanıtmaya başladı! Yenilenen Honda Civic'in Türkiye fiyatı belli oldu Yeni Civic Sedan'ın 11'inci neslinde güç aktarma organları geliştirilirken, yakıt verimliliği ve hızlanma performansı gibi önceki neslin güçlü yönleri korundu. Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil talebini karşılama noktasında hemen hemen tüm markalarda sorunların devam ettiğini belirterek, "Daha fazla adet sunabilsek daha fazla satış yapabileceğimizi biliyoruz. Bu son dönemde pazara sunduğumuz City, Accord, Civic gibi tüm modellerimiz için geçerli. Şu anda bayilerimizle konuştuğumda 13 Kasım'da satışa sunacağımız yeni Civic araçlarımızın yarısından fazlasının da ön satışının tamamlandığını söyleyebilirim." dedi.
8.11.2021 Ekonomi
Pjanic, Sehic ve Hadziahmetovic'e milli davet
Pjanic, Sehic ve Hadziahmetovic'e milli davet Süper Lig'de forma giyen 3 futbolcu Bosna Hersek'ten milli davet aldı.
29.10.2021 Dünyadan Futbol
HABAŞ hazırlıklara başladı! Honda'nın fabrikasında yerli hibrit otomobil üretecek
HABAŞ hazırlıklara başladı! Honda'nın fabrikasında yerli hibrit otomobil üretecek Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Honda'nın kapattığı fabrikayı satın alan HABAŞ, fabrikada yerli hibrit otomobil üretimine başlayacak.
4.10.2021 Ekonomi
HABAŞ hazırlıklara başladı! Honda'nın fabrikasında yerli hibrit otomobil üretecek
HABAŞ hazırlıklara başladı! Honda'nın fabrikasında yerli hibrit otomobil üretecek Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Honda'nın kapattığı fabrikayı satın alan HABAŞ, fabrikada yerli hibrit otomobil üretimine başlayacak.
4.10.2021 Haberler
2021'in sonunda satışa sunulacak
2021'in sonunda satışa sunulacak Honda’nın hibrit ürün gamındaki yeni HR-V modeli, standart olarak e:HEV hibrit teknolojisi ile 2021 yılının sonunda Avrupa’da satışa sunulacak.
29.07.2021 Otomobil
CultureCIVIC’ten sanata can suyu
CultureCIVIC’ten sanata can suyu Türkiye’de faaliyet gösteren Avrupa Birliği’nin kültür kurumlarının iş birliğiyle hazırlanan “CultureCIVIC” 30 Haziran’da başlıyor. Dört yıl boyunca 200 projeye destek verilecek
25.06.2021 Kültür Sanat
Honda Civic Hatchback hibrit olarak gelecek
Honda Civic Hatchback hibrit olarak gelecek Honda, sınıfının önde gelen modeli Civic Hatchback'in yeni neslinin dünya tanıtımını gerçekleştirdi. Honda'nın en yeni hibrit modeli olan Civic Hatchback, e:HEV logosuyla Avrupa’da 2022 yılının sonbaharında satışı sunulacak. Civic Hatchback e:HEV ile birlikte marka, 2022 yılına kadar Avrupa’daki tüm ana akım modellerinin hibrit güç aktarma teknolojisine sahip olma hedefine ulaşmış olacak.
24.06.2021 Otomobil
Red Dot’tan Honda’ya üç ödül
Red Dot’tan Honda’ya üç ödül Honda, Red Dot Tasarım Ödülleri 2021’de bu yıl da 3 ödülün sahibi oldu. Honda’nın yeni hibrit modelleri olan Jazz ve Jazz Crosstar ile Honda’nın scooter segmentinde öne çıkan modeli Forza 750, Red Dot Tasarım Ödülleri kapsamında “Ürün Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görüldü.
31.03.2021 Otomobil
Süper Lig'de forma giyen 5 isme Bosna Hersek'ten milli davet
Süper Lig'de forma giyen 5 isme Bosna Hersek'ten milli davet Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Ivaylo Petev, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Finlandiya ve Fransa ile oynayacakları maçların aday kadrosunu açıkladı.
11.03.2021 Dünyadan Futbol
Honda 1 milyon aracını geri çağırdı
Honda 1 milyon aracını geri çağırdı Honda; aralarında Acura, Civic ve Jade modellerinin de olduğu 1 milyon 90 bin aracını geri çağırdı.
5.01.2021 Otomobil
Honda yüz binlerce aracı geri çağırdı
Honda yüz binlerce aracı geri çağırdı Honda, Çin'de 1,09 milyon aracı servislere geri çağırdı.
4.01.2021 Uzmanpara
Honda Motor İngiltere'deki üretimini geçici olarak durdurdu
Honda Motor İngiltere'deki üretimini geçici olarak durdurdu Honda Motor, parça tedariğinde yaşanan sıkıntı nedeniyle İngiltere'deki fabrikasında üretimi geçici olarak durdurdu.
9.12.2020 Uzmanpara
Avrupa’da dizel sona eriyor
Avrupa’da dizel sona eriyor Dizeldeki kan kaybı 2020’de de devam ediyor. Yılın ilk 9 ayında dizel otomobillerin payı yüzde 40.7’e indi. Bunun en önemli nedeni birçok markanın dizel otomobil satışını durdurması
5.10.2020 Otomobil
6 isme Bosna Hersek'ten milli davet
6 isme Bosna Hersek'ten milli davet Bosna Hersek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dusan Bajevic, UEFA Uluslar A Ligi'nde Hollanda ve Polonya, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) play-off yarı finalinde ise Kuzey İrlanda ile oynayacakları maçların aday kadrosunu açıkladı.
28.09.2020 Milli Takım

Benzer Haber Etiketleri

Civic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.