Sokağa park ettiği arabasını korumak için ilginç yöntem
Sokağa park ettiği arabasını korumak için ilginç yöntem Kağıthane'de bir araç kiralama şirketi yetkilisi, sokakta park halindeki araçlarının çizilmesini önlemek için tekerlerine zincirle lastik bağladı. Başka çare kalmadığını belirten İsmail Efe, "Aracıma sürtmesinler diye böyle bir şey yaptım" dedi.
22.02.2022 Haberler
Zonguldak'ta anahtarla 20 otomobili çizen şüpheli yakalandı
Zonguldak'ta anahtarla 20 otomobili çizen şüpheli yakalandı ZONGULDAK'ta park halindeki 20 otomobili anahtarla çizen ve güvenlik kameralarınca tespit edilen N.Ö., daha önce otomobilleri çizdiği otoparka tekrar gelince gözaltına alındı.
24.08.2021 Haberler
Çizik şiiri - Özdemir Asaf
Çizik şiiri - Özdemir Asaf Özdemir Asaf, Türk edebiyatının en önemli şairlerinden birisidir. Şair genellikle aşk ve sevgi temalı şiirler yazmıştır. Birçok şiirinde melankolik havayı kullanan şair Özlem şiirinde de aynı yola başvurmuştur.
3.11.2023 Şiirler
iPhone 11 serisinden ilk şikayetler gelmeye başladı
iPhone 11 serisinden ilk şikayetler gelmeye başladı 10 Eylül'de özel bir etkinlikle tanıtılan iPhone 11 serisi, teknoloji severler tarafından fazlasıyla beğenildi ve çoğu kişi tarafından yılın telefonu seçildi. Tanıtılmasından bu yana bir ay geçen yeni akıllı telefonla ilgili ilk şikayetler gelmeye başladı.
10.10.2019 Apple
Lamborghini'yi boydan boya çizdi!
Lamborghini'yi boydan boya çizdi! Bir evin bahçesinde gördüğü Lamborghini'yi boydan boya çizen şahıs kameradan kaçamadı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri