Çks

Çks

Son dakika ÇKS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ÇKS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ÇKS haber sayfamızda...

Çks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 253 çks haberi bulunmuştur.
Çiftçilere gübre desteği
Çiftçilere gübre desteği Kocaeli'de meyve ve sebze yetiştiricilerine yüzde 50 hibeli organomineral gübre desteği verilecek.
14.03.2024 Ekonomi
Kadın çiftçiler 300 bini geçti! Tarladan sofraya kadar kadın emeği var
Kadın çiftçiler 300 bini geçti! Tarladan sofraya kadar kadın emeği var Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı 300 bin 509 kadın çiftçi bulunurken kadın girişimciler bitkisel üretimde yoğunlaşıyor.
6.03.2024 Ekonomi
Dijital tarımla çiftçi kazandı
Dijital tarımla çiftçi kazandı Nurdağı ve İslahiye’de depremzede çiftçinin yüzü, dijital tarımla güldü. 6 bin 500 çiftçiye ulaşan sistemle maliyetler yüzde 40 düştü, verimlilik yüzde 30, gelirler ise yüzde 80 arttı.
13.02.2024 Ekonomi
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak"
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yusufeli Barajı’nda son testlerin yapıldığını, elektrik üretim kısmının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına devredilmek üzere olduğunu belirterek, "5 Ocak 2024 tarihi itibariyle doluk oranı yüzde 73'e ulaştı. 191 metre ve 1,5 milyar metreküplük su depolandı. Bugün itibariyle enerji üretimi için 3 adet türbinden ikisini faal hale getirdik. 3 üniteden son ünitenin de ocak ayı içinde faal hale getirmeyi hedefliyoruz. Enerji üretimine tam kapasite geçmiş olacak" dedi.
22.01.2024 Ekonomi
Domates serasında çalışacak eleman bulunamıyor
Domates serasında çalışacak eleman bulunamıyor Antalya’da son 10 yılda 20 bin üye sayısının 40 bine çıktığını ifade eden Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, tarımda yaşanan iş gücü sorununa değinerek, “Kendi çocuklarımızı tarıma kazandırmamız gerekir. Bu olmadan nereye kadar gideriz? Yevmiye fiyatları 666 TL oldu. Buna rağmen işçi bulmakta zorlanıyoruz, çalışmak istemiyorlar. İşini yaptırmak için 750 TL dahi verenler var” dedi.
5.01.2024 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar'dan SGK primleri ile ilgili açıklama
TZOB Başkanı Bayraktar'dan SGK primleri ile ilgili açıklama Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “SGK primleri daha makul ve ödenebilir seviyeye çekilmeli, prim ödeme gün sayısı 15 güne indirilmelidir. Diğer sigortalılar 7 bin 200 gün, yani 20 yıl prim ödemesi yaparak emekli olabiliyorken, üreticilerimiz 9 bin gün yani 25 yıl prim ödeyerek emekli olabiliyor. Bu hakkaniyetsizlik bir an önce giderilmelidir” dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Çalışan emekliler dikkat! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu
Çalışan emekliler dikkat! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır." dedi.
28.12.2023 Haberler
Çalışan emekliler dikkat! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu
Çalışan emekliler dikkat! İkramiyelerin yatacağı tarih belli oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışan emeklilerimizin 5 bin Türk Lirası tutarındaki ödemeleri 29 Aralık Cuma günü banka hesaplarına yatırılacaktır." dedi.
28.12.2023 Ekonomi
Çiftçilere yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıldı
Çiftçilere yüzde 50 hibeli meyve fidanı dağıtımı yapıldı Kocaeli'de "Meyveciliği Geliştirme Projesi" kapsamında üreticilere yüzde 50 hibeli Trabzon hurması, kivi, ahududu ve böğürtlen fidanları dağıtımı başladı.
22.12.2023 Ekonomi
Çalışan emekliler merakla bekliyor! İkramiye ödemeleri ne zaman yapılacak?
Çalışan emekliler merakla bekliyor! İkramiye ödemeleri ne zaman yapılacak? Çalışan emeklilere de 5 bin TL ikramiye düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçerek Meclis’e sevk edilmişti. Geçtiğimiz hafta torba yasa içerisinde yer alan ikramiye düzenlemesi Genel Kurul’da görüşülmeye başlandı. Ancak bu hafta Meclis’te bütçe görüşmelerinin başlaması neticesinde ikramiye düzenlemesine ilişkin görüşmeler yarıda kaldı. Meclis’te bütçe görüşmeler 2 hafta sürecek. Peki bu süreçte emeklilere ikramiye düzenlemesi ne zaman yasalaşır, emekliler ikramiye ödemelerini ne zaman alırlar?
12.12.2023 Ekonomi
EN SON Kİ AÇIKLAMA: 5000 TL Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5 Bin TL emekli ikramiyesi bu ayın kaçında yatırılır?
EN SON Kİ AÇIKLAMA: 5000 TL Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5 Bin TL emekli ikramiyesi bu ayın kaçında yatırılır? 5000 TL emekli ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu yıl ilk kez ve tek seferliğine 3. kez verilen emekli ikramiyesi bu kez gelir, aylık ödenen sigortalı hak sahiplerine ödenecek. Geçtiğimiz ay çalışmayan emeklilerin yararlandığı 5 bin TL emekli ikramiyesinden çalışan ve çiftçi emekliler de yararlanabilecek. Peki 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme takvimi açıklandı mı? İşte Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklama...
1.12.2023 Bilgi Rehberi
EMEKLİ İKRAMİYESİ (5 BİN TL) yattı mı, ne zaman yatar? Çalışan emekliye EMEKLİ İKRAMİYESİ ödeme tarihleri belirlendi mi?
EMEKLİ İKRAMİYESİ (5 BİN TL) yattı mı, ne zaman yatar? Çalışan emekliye EMEKLİ İKRAMİYESİ ödeme tarihleri belirlendi mi? Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika haberleri yakından takip ediliyor. 100. Yıl Cumhuriyeti için geçen ay ödenmiş olan 5000 TL emekli ikramiyesi çalışmayan emekli vatandaşların maaş hesabına ödendi. Yeni müjde ile birlikte Çalışan ve Çiftçi emeklilere de 5000 TL emekli ikramiyesi ödeneceği duyuruldu. Bugün ise konuya ilişkin son açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi.
30.11.2023 Bilgi Rehberi
Mazot ve gübre desteği için uygulama esasları belli oldu
Mazot ve gübre desteği için uygulama esasları belli oldu Türkiye'de bitkisel üretimi artırmak ve üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla çiftçilere sağlanacak desteklere ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
28.11.2023 Ekonomi
ÇALIŞAN VE ÇİFTÇİYE 5000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ banka hesaplarına yattı mı? 📌 Çalışan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydı olan emekliler 5.000 TL ikramiye ödemesini ne zaman alacak?
ÇALIŞAN VE ÇİFTÇİYE 5000 TL İKRAMİYE ÖDEMESİ banka hesaplarına yattı mı? 📌 Çalışan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydı olan emekliler 5.000 TL ikramiye ödemesini ne zaman alacak? Cumhuriyetin 100. yılına özel bir defaya mahsus emekliye verilen 5 bin TL ikramiye ödemeleri geçtiğimiz günlerde hesaplara yatırılmıştı. Çalışan emekliler ve Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan emekliler kapsam dışında tutulurken, ilk düzenlemeden yararlanamayan emekliler için müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Peki çalışan emeklilere ve Çiftçiye ne kadar emekli ödemesi yapılacak?
28.11.2023 Bilgi Rehberi
MÜJDE! ÇALIŞAN EMEKLİ VE ÇİFTÇİ EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 📍 Çalışan emekli ve Çiftçi 5000 TL ikramiye ödemesi ne zaman hesaplara yatacak?
MÜJDE! ÇALIŞAN EMEKLİ VE ÇİFTÇİ EMEKLİ İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 📍 Çalışan emekli ve Çiftçi 5000 TL ikramiye ödemesi ne zaman hesaplara yatacak? Geçtiğimi günlerde SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus 5.000 TL ikramiye ödemesi yapılmış, çalışan emekli ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydı olan emekliler kapsam dışında tutulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan durum sonrasında devreye girmiş ve gerekli düzenlemenin yapılması için talimat vermişti. Peki Çalışan emekli ve Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kaydı olan emeklilerin 5.000 TL ikramiye ödemesi hesaplara yattı mı, ne zaman ödenecek?
28.11.2023 Bilgi Rehberi
Tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Ödemeler ne zaman başlar?
Tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Ödemeler ne zaman başlar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta çalışan, çalışmayan emekli ayrımı olmaksızın tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini müjdeledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ise konuyla ilgili çalışmalara başlandığını bildirdi. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yasalaşır, çalışan emeklilere daha önce alamadıkları ikramiyeyi ne zaman alırlar? İşte detaylar...
27.11.2023 Haberler
Tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Ödemeler ne zaman başlar?
Tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Ödemeler ne zaman başlar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta çalışan, çalışmayan emekli ayrımı olmaksızın tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini müjdeledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ise konuyla ilgili çalışmalara başlandığını bildirdi. Peki emekliye 5 bin TL ikramiye ne zaman yasalaşır, çalışan emeklilere daha önce alamadıkları ikramiyeyi ne zaman alırlar? İşte detaylar...
27.11.2023 Ekonomi
5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ SORGULAMA SON DAKİKA | Çalışan emeklilere 5.000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Erdoğan'dan talimat!
5000 TL EMEKLİ İKRAMİYESİ SORGULAMA SON DAKİKA | Çalışan emeklilere 5.000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Erdoğan'dan talimat! Emekli ikramiyesi son dakika gelişmeleri, milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyetin 100. yılına özel çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 TL emekli ikramiyesi verilmişti. Ancak bu ikramiyeden çalışan ve ÇKS kaydı olan emekliler yararlanamamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise çalışan emeklilere ek ödeme yapılması için talimat verdi. Bunun üzerine "Çalışan emeklilere 5.000 TL emekli ikramiyesi hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak?" sorgulamaları hız kazandı. İşte emekli ikramiyesi sorgulama ekranı…
25.11.2023 Bilgi Rehberi
ÇİFTÇİLERE EMEKLİ İKRAMİYESİ verilecek mi 2023? 📍 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlara 5000 TL emekli ikramiyesi yatacak mı, son durum nedir?
ÇİFTÇİLERE EMEKLİ İKRAMİYESİ verilecek mi 2023? 📍 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlara 5000 TL emekli ikramiyesi yatacak mı, son durum nedir? Çiftçilere 5 bin TL emekli ikramiyesi detayları gündemde çiftçi emeklileri tarafından araştırılıyor. 5000 TL emekli ikramiyesi çalışmayan emeklilere verilmişti.Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlara ise 5 bin TL ikramiye verilmedi. Peki çiftçi emeklilerine 5 bin TL emekli ikramiyesi yatacak mı?
23.11.2023 Bilgi Rehberi
ÇİFTÇİLERE EMEKLİ İKRAMİYESİ verilecek mi 2023? 📌5 bin TL ikramiye çiftçi emeklilerine yatacak mı? Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlar 5000 TL emekli ikramiyesi alacak mı?
ÇİFTÇİLERE EMEKLİ İKRAMİYESİ verilecek mi 2023? 📌5 bin TL ikramiye çiftçi emeklilerine yatacak mı? Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlar 5000 TL emekli ikramiyesi alacak mı? Çiftçilere emekli ikramiyesi verilip verilmeyeceği çiftçi emeklisi olanların gündeminde bulunuyor. Çalışmayan emeklilere 5 bin TL emekli ikramiyesi verildi. Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olanlar ise 5000 TL emekli ikramiyesi almadı. Kabine toplantısı gerçekleştirildi. Kabine toplantısında Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) üye vatandaşların emekli ikramiyesi konusunun görüşülmesi bekleniyordu. Peki çiftçi emeklileri 5 bin TL emekli ikramiyesi alacak mı 2023?
22.11.2023 Bilgi Rehberi
3 milyon hektar geleceğe ‘miras’
3 milyon hektar geleceğe ‘miras’ Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, tarımsal faaliyet yapılan ancak mülkiyet ve mirasçılık sorunu nedeniyle kayıt yapılamayan araziler “taahhütname” belgesi ile kayıt altına alınabilecek.
21.11.2023 Ekonomi
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede
Kabine toplandı! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler var.
20.11.2023 Haberler
Kabine toplantısı sona erdi! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede
Kabine toplantısı sona erdi! Emeklilerin gözü maaş zammı ve ikramiyede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Toplantının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler var.
20.11.2023 Gündem
EMEKLİ İKRAMİYESİ SORGULAMA 2023 | Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 5000 TL emekli ikramiyesini kimler alacak, çiftçiler alacak mı?
EMEKLİ İKRAMİYESİ SORGULAMA 2023 | Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 5000 TL emekli ikramiyesini kimler alacak, çiftçiler alacak mı? Çalışmayan emeklilere tek seferlik 5 bin TL bayram ikramiyesi yatırılmıştı. Ancak söz konusu emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye ödemesi Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi sahibi olan emeklilere verilmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik 5 bin TL bayram ikramiyesi yatırılacağını açıkladı. Bunun üzerine "Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) belgesi olan emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek mi? 5000 TL emekli ikramiyesi kimler alacak?" sorgulamaları hız kazandı. İşte emekli ikramiyesi sorgulama ve tüm merak edilen detaylar…
20.11.2023 Bilgi Rehberi
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşte asgari ücrette psikolojik sınır
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İşte asgari ücrette psikolojik sınır Milyonlarca çalışan 2024 yılında asgari ücretin ne olacağını merakla bekliyor. Peki yeni yılda asgari ücrette psikolojik sınır ne? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilenleri cevapladı.
20.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.