Sivasspor'da Claudemir, 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak
Sivasspor'da Claudemir, 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak Demir Grup Sivasspor'da adalesinde yırtık tespit edilen orta saha oyuncusu Claudemir’in, en az 2 hafta yeşil sahalardan uzak olacağı bildirildi.
4.03.2021 Sivasspor
Sivassporlu Ziya Erdal ve Claudemir Türkiye Kupası'nı Sivas'a getirmek istiyor
Sivassporlu Ziya Erdal ve Claudemir Türkiye Kupası'nı Sivas'a getirmek istiyor Demir Grup Sivasspor'un takım kaptanı Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Claudemir De Souza, Ziraat Türkiye Kupası'nda kırmızı-beyazlı ekibin final oynayacağına inandıklarını ve kupayı Sivas'a getirmek istediklerini söyledi.
10.02.2021 Türkiye Kupası
Sivasspor'un yeni transferi Claudemir: "Lider olmak büyük bir  başarı"
Sivasspor'un yeni transferi Claudemir: "Lider olmak büyük bir başarı" Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Claudemir Domingues de Souza, "Demir Grup Sivasspor, şu ana kadar lider kalmayı başarmış. Bu, büyük bir başarı. Üstüme düşen rol neyse ben de bu rolün gerekliliklerini yerine getirmek için elimden geleni yapacağım." değerlendirmesinde bulundu. 
Takım arkadaşını küçük düşürdü!
Takım arkadaşını küçük düşürdü! Danimarka ekibi Copenhagen'in antrenmanında orta saha oyuncusu Claudemir takım arkadaşına attığı bacak arası ile antrenmana damga vurdu.
2.08.2014 Futbol