Clint Eastwood

Clint Eastwood

Son dakika Clint Eastwood haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Clint Eastwood gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Clint Eastwood haber sayfamızda...

Clint Eastwood

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 294 clint eastwood haberi bulunmuştur.
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı
Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne Tamer Karadağlı atandı Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlarda oyuncu Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atandı.
10.08.2023 Gündem
Sesleri gören deha
Sesleri gören deha Sinema tarihinin unutulmaz film müziği bestecisi Ennio Morricone’yi kaybedeli üç sene oldu. “Ennio” onun hayatına ve eserlerine ışık tutan, etkileyici bir belgesel.
25.06.2023 Kültür Sanat
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi!
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi! 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından Noor Alfallah (29), Al Pacino'ya (83) bir yasak koydu.
4.06.2023 Cadde
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından, Hollywood yıldızının 'sevgilisini hamile bırakabileceğine inanmadığı' için Alfallah'tan babalık testi istediği ve genç kadının da bu talebi yerine getirdiği iddia edildi.
3.06.2023 Cadde
Al Pacino 83’ünde 4. kez baba oluyor
Al Pacino 83’ünde 4. kez baba oluyor 79 yaşında 7. kez baba olan ABD’li aktör Robert De Niro’nun ardından 83 yaşındaki efsanevi oyuncu Al Pacino’nun da yeniden çocuk sahibi olacağı açıklandı.
1.06.2023 Dünya
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıktı. Bu, ünlü ismin dördüncü çocuğu olacak.
2.06.2023 Cadde
Zodyak Katili maskesiz! 'DNA örneği var'
Zodyak Katili maskesiz! 'DNA örneği var' Şifreli mesajlarıyla dünyayı alt üst eden seri katilin eski ABD Hava Kuvvetleri askeri Gary Francis Poste olduğunu belirten dedektif grubuna göre, FBI bilgisayarlarındaki listede isim var!
18.05.2023 Dünya
Ay'dan parsel parsel arazi satarak köşeyi döndü! Yöntemi çok basit, kimse karşı çıkamıyor
Ay'dan parsel parsel arazi satarak köşeyi döndü! Yöntemi çok basit, kimse karşı çıkamıyor Astronot Neil Armstrong 1969'da ayda yürüyen ilk insan oldu ve ardında da ayak izini bıraktı. Uzay yarışının günümüzde tekrar hızlanmaya başlaması ve Ay’a olan ilginin artmasının ardından birçok kişi Ay’ın Dünya üzerindeki bir milli park gibi korunması gerektiğini savunuyor. Tüm bu tartışmaların dışında ise aslında Ay’ın bir 'sahibi' var! En azından kağıt üzerinde durum bu şekilde, peki ama nasıl?
12.04.2023 Dünya
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Saf cennetten paylaşıyorum'
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Saf cennetten paylaşıyorum' 1999 yapımı 'Erkekler Ağlamaz' filmi (Brandon Teena karakteri) ve Clint Eastwood'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2005 yapımı 'Milyon Dolarlık Bebek' (Maggie Fitzgerald karakteri) ile iki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Hilary Swank, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 48 yaşındaki oyuncu, bir kız ve bir erkek annesi oldu.
10.04.2023 Cadde
Clint Eastwood sinemaya veda ediyor
Clint Eastwood sinemaya veda ediyor 93 yaşındaki usta sinemacı Clint Eastwood kariyerinin son filmini çekmeye hazırlanıyor. Oyuncu olarak 70’i aşkın, yönetmen olarak da 50’ye yakın filme imza atan, iki Oscar Ödüllü sinemacı, “Juror #2/2 Numaralı Jüri” adını taşıyacağı söylenen son filmini, 2008’den beri birlikte çalıştığı Warner Bros. için çekecek.
4.04.2023 Kültür Sanat
Silahını en hızlı çekenler
Silahını en hızlı çekenler Çocukluğu kovboy filmlerindeki iyi ile kötünün savaşını izleyerek geçen nesiller, büyüyünce daha mı adil oldu bilinmez ama bu türün heyecanı hiç bitmedi.
2.04.2023 Gündem
Oscarlı Haggis tacizden tutuklandı
Oscarlı Haggis tacizden tutuklandı Kanadalı yönetmen ve senarist Paul Haggis, bir film festivali için bulunduğu Güney İtalya’da taciz suçlamasıyla tutuklandı.
21.06.2022 Kültür Sanat
Al Pacino, gönlünü 53 yaş genç yapımcıya kaptırdı!
Al Pacino, gönlünü 53 yaş genç yapımcıya kaptırdı! Hollywood'un deneyimli oyuncusu Al Pacino, hayranlarını kelimenin tam anlamıyla şoke etti. 81 yaşındaki oyuncunun, bir süredir çeşitli ortamlarda görüntülendiği 28 yaşındaki Kuveyt asıllı Amerikalı Noor Alfallah ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.
15.04.2022 Cadde
41. İstanbul Film Festivali’nde bugün
41. İstanbul Film Festivali’nde bugün “Ev Ödevi”: Abbas Kiyarüstemi, “Ev Ödevi” ile İran’daki eğitim sistemini, halkı ve ülkenin ne kadar değiştiğini sorguluyor...
12.04.2022 Kültür Sanat
Şaka ise hiç komik değil
Şaka ise hiç komik değil Senenin iddialı filmlerinden “House of Gucci”, Lady Gaga başta olmak üzere abartılı performans sergileyen yıldız oyuncu kadrosuyla bir moda devinin tuhaf ve trajik geçmişini anlatıyor
26.11.2021 Kültür Sanat
FBI, 'Zodiac Katili'nin kimliğini tespit ettik' diyenleri yalanladı
FBI, 'Zodiac Katili'nin kimliğini tespit ettik' diyenleri yalanladı California'da yetkililer, özel dedektifler tarafından 1960'lı yılların bir türlü bulunamayan Zodyak Katili olarak açıklanan ismin değerlendirmeye alınmadığını açıkladı.
9.10.2021 Dünya
Zamana meydan okuyan en havalı ajan: 007 James  Bond
Zamana meydan okuyan en havalı ajan: 007 James Bond “Ben Bond... James Bond” cümlesiyle hafızalara kazınan ve sinemanın zamana en dayanıklı ajanı olan 007 James Bond’un yeni filmi 1 Ekim’de vizyona giriyor. Seyirci, Daniel Craig’in son kez Bond olduğu “Ölmek İçin Zaman Yok” filmiyle yeni maceralara hazırlanırken, efsanevi casusun beyaz perdedeki 59 yıllık serüvenine bir göz attık
26.09.2021 Dünya
Sully filmi oyuncuları ve konusu | Sully filmi gerçek mi?
Sully filmi oyuncuları ve konusu | Sully filmi gerçek mi? Yabancı film Sully, 2016 yılında film severlerin karşısına çıktı. Başrolde usta isim Tom Hanks yer alıyor. Gerçek olaylardan beyazperdeye aktarılan Sully, kitaptan uyarlanmıştır. Sully oyuncu kadrosu haberimizde...
31.08.2021 Cadde
Fragmanı yayınlandı
Fragmanı yayınlandı Clint Eastwood’un 17 Eylül’de vizyona girecek yeni filmi ‘Cry Macho’nun fragmanı yayınlandı.
7.08.2021 Cadde
Hollywood hazinesi satışa çıkıyor
Hollywood hazinesi satışa çıkıyor 2010’da ölen ABD’li film yapımcısı Elliott Kastner’in ofisinde bulunan ve ünlü oyuncuların fotoğraflarının da yer aldığı koleksiyonu satılıyor
14.03.2021 Dünya
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler İzleyenleri ağlatan ve hüzünlendiren en duygusal filmler hangileridir? Duygusal filmler içerisinde hangilerini izlemek gerekir. Hangi duygusal filmlerle başlamak gerekir? Puanı en yüksek duygusal filmler nelerdir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat
Leonardo Dicaprio Filmleri: Dicaprio'nun Oynadığı En Beğenilen Filmler
Leonardo Dicaprio Filmleri: Dicaprio'nun Oynadığı En Beğenilen Filmler Leonardo Di Caprio dünyaca ünlü aktörlerden bir tanesidir. Bu aktörün olduğu filmler oldukça fazla beğenilmekte ve tam not almaktadır. Leonardi di caprio sayısız filmde rol almış ve rol aldığı filmlerin çoğunda başrol oyuncusu olarak oynamıştır. Leonardo dicaprio filmleri seven kişiler son aylarda internet üzerinden bu filmleri araştırmaktadırlar. Peki leonardi di caprionun en iyi filmleri hangileridir? İşte Leonardo Di Caprionun en iyi filmleri.
27.01.2021 Kültür Sanat
Savaş Filmleri: Tarihteki Savaşlar İle İlgili En İyi Savaş Filmleri
Savaş Filmleri: Tarihteki Savaşlar İle İlgili En İyi Savaş Filmleri Savaş filmleri nelerdir? Tarihteki savaşlar ile ilgili en iyi savaş filmleri hangileridir? Savaş filmleri arasında en yüksek puanlı seçenekler nelerdir? Savaş filmleri içerisinde mutlaka izlenmesi gereken filmlerin başında neler geliyor? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Aşk Filmleri: Aşk Ve Romantizm Konulu En İyi Aşk Filmleri (Yerli & Yabancı)
Aşk Filmleri: Aşk Ve Romantizm Konulu En İyi Aşk Filmleri (Yerli & Yabancı) En iyi aşk filmleri hangileridir? Aşk ve romantizm konulu en iyi aşk filmleri nelerdir? Yerli yabancı en çok sevilen aşk filmleri arasında neler vardır? Seveceğiniz izlemekten keyif alabileceğiniz aşk filmlerini derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Clint Eastwood ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.