Çocuğa Cinsel İstismar

Çocuğa Cinsel İstismar

Son dakika çocuğa cinsel istismar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuğa cinsel istismar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuğa cinsel istismar haber sayfamızda...

Çocuğa Cinsel İstismar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.067 çocuğa cinsel istismar haberi bulunmuştur.
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi...  Havalimanında yakalandı
İngiltere'nin 'en çok arananlar' listesindeydi... Havalimanında yakalandı İngiltere'de çocuğa cinsel istismar suçuyla yargılanan ve 27 yıldır firarda olan 80 yaşındaki Richard Burrows, Tayland’dan İngiltere’ye dönüşü sırasında başkent Londra'da Heathrow Havalimanında polis tarafından yakalandı.
2.04.2024 Dünya
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı
Samsun’da çocuğa cinsel istismar hükümlüsü yakalandı Samsun’da ‘12 yaşını tamamlamış çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, yakalandı.
23.03.2024 Gündem
Yeğenine 10 yıl cinsel istismarda bulundu! Amca için yine aynı karar
Yeğenine 10 yıl cinsel istismarda bulundu! Amca için yine aynı karar Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yeğeni E.A.'ya(19) 4 yaşından itibaren 10 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 22,5 yıl hapse çarptırılan F.A. (36), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yargılandığı davada yine aynı cezayı aldı.
13.02.2024 Gündem
Liseli kıza istismar sanığı fırıncının cezası belli oldu
Liseli kıza istismar sanığı fırıncının cezası belli oldu Fırında çalışan lise öğrencisi E.A.’ya, cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan fırıncı R.A.'ya verilen hapis cezası belli oldu.
14.12.2023 Gündem
Barlar sokağında öldürdü! Mertcan'ın katilinin cezası belli oldu
Barlar sokağında öldürdü! Mertcan'ın katilinin cezası belli oldu Kocaeli’nde, barlar sokağında çıkan kavgada Mertcan Pekatik'i (22) tabancayla öldüren Selçuk Seis’in cezası belli oldu.
14.12.2023 Gündem
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Mide bulandıran olayda karar
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Mide bulandıran olayda karar Uşak’ta birlikte yaşadığı C.T. adlı kadının 2 yaşındaki oğlu P.T.'ye eziyet edip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Yaşar Ercan (35), istinafın bozma kararı sonrası yeniden yargılandı. Tutuklu sanık Ercan, 3 farklı suçtan ceza aldı.
14.12.2023 Gündem
63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kıza cinsel istismarda bulunmuştu! "Bir anlık cahillikti"
63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kıza cinsel istismarda bulunmuştu! "Bir anlık cahillikti" Adana’da kendisine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdüğü patronu fırın işletmecisi R.A.’nın (63) 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ifade veren lise öğrencisi E.A. (16), neredeyse her gün istismara uğradığını söyledi.
6.12.2023 Haberler
63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kıza cinsel istismarda bulunmuştu! Bir anlık cahillikti
63 yaşındaki fırıncı yanında çalışan kıza cinsel istismarda bulunmuştu! Bir anlık cahillikti Adana’da kendisine cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdüğü patronu fırın işletmecisi R.A.’nın (63) 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ifade veren lise öğrencisi E.A. (16), neredeyse her gün istismara uğradığını söyledi.
6.12.2023 Gündem
Bakanlıktan özel yurtta 5 çocuğa cinsel istismar iddiasına suç duyurusu
Bakanlıktan özel yurtta 5 çocuğa cinsel istismar iddiasına suç duyurusu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Antalya’da, özel yurtta 5 çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu duyurdu.
20.11.2023 Gündem
2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan sanığa 'iyi hal' indirimi!
2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunan sanığa 'iyi hal' indirimi! Zonguldak’ta 3 yıl önce 6 ve 7 yaşlarında olan 2 erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Necmi K. (22), 'iyi hal' indirimi uygulanarak ceza verildi.
19.11.2023 Gündem
Mesajı gördü, sabaha kadar uyumadı: İntihar etmeyi bile düşündüm
Mesajı gördü, sabaha kadar uyumadı: İntihar etmeyi bile düşündüm Antalya’da dolandırıcılar, reşit olmayan kıza cinsel içerikli mesaj gönderdiğine dair WhatsApp’ına ekran görüntülü sahte dava belgeleri göndererek Ramazan Ersan Hayıt’a kabus dolu bir gece yaşattı.
10.11.2023 Gündem
Mide bulundaran olay! Resmi nikahlı eşi görüntüleri verdi, ortalık karıştı
Mide bulundaran olay! Resmi nikahlı eşi görüntüleri verdi, ortalık karıştı Mardin'de S.E. , ayrıldığı dini nikahlı eşi Heja Ö., kendisine 16 yaşınayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olunca tutuklandı.
8.11.2023 Haberler
Mide bulundaran olay! Resmi nikahlı eşi görüntüleri verdi, ortalık karıştı
Mide bulundaran olay! Resmi nikahlı eşi görüntüleri verdi, ortalık karıştı Mardin'de S.E. , ayrıldığı dini nikahlı eşi Heja Ö., kendisine 16 yaşınayken cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olunca tutuklandı. Ancak resmi nikahlı eşin ortaya çıkardığı görüntüler davanın seyrini değiştirdi.
8.11.2023 Gündem
16 yaşındaki kız çocuğu kendisini taciz eden fırıncıyı görüntüledi
16 yaşındaki kız çocuğu kendisini taciz eden fırıncıyı görüntüledi Adana’da 63 yaşındaki fırıncı, annesi ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşayan ve okul harçlığını çıkarmak için fırında çalışmaya başlayan 16 yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Kız çocuğu o anlar cep telefonuyla görüntüledi.
31.10.2023 Gündem
Torununa cinsel istismar iddiasıyla yargılanan dede tahliye edildi
Torununa cinsel istismar iddiasıyla yargılanan dede tahliye edildi Zonguldak'ta 9 yaşındaki zihinsel engelli torunu M.S.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan dede Ö.S. 6 aydır tutuklu geçirdiği süre ve suç vasfının değişme ihtimalini göz önünde bulundurularak tahliye edildi.
21.10.2023 Gündem
Küçük çocuğa cinsel istismar iddiasıyla darbedildi, hastanede öldü
Küçük çocuğa cinsel istismar iddiasıyla darbedildi, hastanede öldü Ankara’nın Sincan ilçesinde, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen çocuğun babası ve eniştesi tarafından darbedilen Fatih S. (25), hastanede hayatını kaybetti.
12.09.2023 Gündem
Avukata balayında büyük şok! Gelen telefonla her şeyi öğrendi
Avukata balayında büyük şok! Gelen telefonla her şeyi öğrendi İzmir’de, avukat Ahmet Can Gürlek, adını kullanıp halkı 'uzlaştırma' yalanıyla dolandıran şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Gürlek, "Hesaplarımıza göre yaklaşık 2 milyon liralık dolandırılma vakası var" dedi.
4.09.2023 Gündem
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer Ustael'den şoke eden sözler
Palu ailesi davasında karar çıktı! Sanık Tuncer Ustael'den şoke eden sözler Kocaeli'de 15 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gittiği iddia edilen Meryem Tahnal'ın kızı Melike Tahnal'ın Sakarya'da öldürülmesine ilişkin Palu ailesi olarak bilinen 1'i tutuklu 6 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
19.07.2023 Gündem
İstanbul’da korkunç cinayetin yeni görüntüleri çıktı: Sopayla kameraları yere eğmişler
İstanbul’da korkunç cinayetin yeni görüntüleri çıktı: Sopayla kameraları yere eğmişler İstanbul Beyoğlu'nda motosikletle sokağa giren 21 yaşındaki gencin önünü kesen şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldüğü olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
27.05.2023 Haberler
Beyoğlu'nda korkunç cinayet! Görüntüler ortaya çıktı, kameraları böyle yere eğmişler
Beyoğlu'nda korkunç cinayet! Görüntüler ortaya çıktı, kameraları böyle yere eğmişler Beyoğlu'nda motosikletle sokağa giren 21 yaşındaki gencin önünü kesen şahıslar tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldüğü olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
27.05.2023 Gündem
Kuzen olan 2 kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli tutuklandı
Kuzen olan 2 kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli tutuklandı Tunceli'nin Hozat ilçesinde 4 yıl önce şu an 9 yaşında olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen S.Y. (44) tutuklandı. Soruşturma sürerken, şüphelinin aynı yıl, mağdur kızın şimdi 10 yaşında olan kuzenine de istismarda bulunduğu orta çıktı.
10.03.2023 Gündem
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu toplandı
TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu toplandı TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu toplandı. Komisyon, Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlığı yetkililerini dinledi.
1.02.2023 Gündem
‘Bin 107 uyuşturucu şebekesini çökerttik’
‘Bin 107 uyuşturucu şebekesini çökerttik’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Polis Müzesi’nde düzenlenen ‘Madde Bağımlılığı ile Mücadele Çalıştayı’na katıldı.
23.12.2022 Gündem
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ele geçirilenler 'yok artık' dedirtti
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ele geçirilenler 'yok artık' dedirtti Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklu bulunan ve kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy’un evine baskın düzenledi. Ersoy’a ait elektronik eşyalara el koyulurken, kardeşi Ceyda Ersoy’un odasında ve pencerenin dışında bulunanlar dikkat çekti. Gözaltına alınan Ceyda Ersoy'un açıklaması da şaşırttı.
22.12.2022 Haberler
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ele geçirilenler 'yok artık' dedirtti
'Ciciş Kardeşler'in evine polis baskını! Ele geçirilenler 'yok artık' dedirtti Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, 'Çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklu bulunan ve kamuoyunda 'Cicişler' olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy’un evine baskın düzenledi. Ersoy’a ait elektronik eşyalara el koyulurken, kardeşi Ceyda Ersoy’un odasında ve pencerenin dışında bulunanlar dikkat çekti. Gözaltına alınan Ceyda Ersoy'un açıklaması da şaşırttı.
22.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çocuğa Cinsel İstismar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.