Çocuk Deneyleri

Çocuk Deneyleri

Son dakika çocuk deneyleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk deneyleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk deneyleri haber sayfamızda...

Çocuk Deneyleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 87 çocuk deneyleri haberi bulunmuştur.
Deney: Şekeri farklı ısılarda çözelim!
Deney: Şekeri farklı ısılarda çözelim! Evde kolaylıkla yapabileceğin ve çok eğleneceğin bir deney önerimiz var. İhtiyacın olan malzemeleri bulmak bile çok kolay.
26.10.2021 Bilim ve Çocuk
Görünmez yazılar deneyi
Görünmez yazılar deneyi Hokus pokus diyerek bu deneye başlayabilirsin. Çünkü "Bu işin içinde biraz sihir mi var?” diyeceğin bir deney bu!
13.10.2021 Bilim ve Çocuk
Sabun ve karabiber deneyi yapalım!
Sabun ve karabiber deneyi yapalım! Sabun ve karabiberle eğlenceli bir deney yapalım mı? Önce malzemelerini hazırla ve eğlenceye hazır ol.
30.06.2021 Bilim ve Çocuk
Pipet ile patates delme deneyi nasıl yapılır?
Pipet ile patates delme deneyi nasıl yapılır? Patates, yemeği çok sevdiğimiz bir sebze. Hele patates kızartması köfteyle beraber ne de güzel olur. Neyse şimdi midemizi unutalım ve bir deney üzerinde çalışmaya başlayalım.
16.06.2021 Bilim ve Çocuk
Sihirli çubuk şeker deneyi yapalım
Sihirli çubuk şeker deneyi yapalım Çubuk şekerin tadını çok seviyoruz ama onunla bir deney yapmaya ne dersin? Tadıyla çok sevilen şekerler sihirbaz olacak birazdan…
21.05.2021 Eğlence
Su deneyleri: Akış hızlandırma
Su deneyleri: Akış hızlandırma Yine bilimin akıl almaz deneylerinden biriyle karşındayız. Hazırsan merak edilen deneylerden birine daha başlayalım.
13.04.2021 Bilim ve Çocuk
Deney yapalım: Suda Yükselen Mum Deneyi
Deney yapalım: Suda Yükselen Mum Deneyi Yine evde kolaylıkla yapabileceğin bir deneyle buradayız. Malzemelerini hazırla ve hemen bize katıl.
17.03.2021 Bilim ve Çocuk
Deney yapalım: Birlikten Kuvvet Doğar
Deney yapalım: Birlikten Kuvvet Doğar Yine evde kolaylıkla yapabileceğin bir deneyle buradayız. Malzemelerini hazırla ve hemen bize katıl.
16.03.2021 Bilim ve Çocuk
Deney yapalım: Sihirli oklar
Deney yapalım: Sihirli oklar Yine evde kolaylıkla yapabileceğin bir deneyle buradayız. Malzemelerini hazırla ve hemen bize katıl.
15.03.2021 Bilim ve Çocuk
Evde yapılabilecek basit deneyler
Evde yapılabilecek basit deneyler Evde canın sıkıldığı zaman yapabileceğin o kadar çok aktivite var ki! Bunlardan biri de basit deneyler. Büyüklerinden de onay alarak, onların gözetiminde yapabileceğin deney örnekleriyle karşındayız.
24.02.2021 Bilim ve Çocuk
Kendini şişirebilen balonlar deneyi
Kendini şişirebilen balonlar deneyi “Anne, bana şu balonu şişirir misin?” ya da “Off, balon şişirmek ne de zormuş.” diyorsan sana çok güzel bir haberimiz var. Bir balonun kendi kendini şişirmesini sağlayabilirsin.
5.10.2020 Bilim
Yumurta yutan canavar deneyi
Yumurta yutan canavar deneyi Doğru gördün, bu bir yumurta seven canavarın hikayesi aslında. Hem çok eğlenceli hem de gizemli bir deneye hazırsan başlayalım.
5.10.2020 Bilim
Görünmeyen ateş deneyi
Görünmeyen ateş deneyi Aynaya baktığında kendini görüyorsun değil mi? Bazen de gölgenin duvara yansımasını görüyorsundur mutlaka. Şimdi sana bir sır vereceğiz; ateşin gölgesi yoktur. Evet evet kibritin ucunda yanan alevin gölgesini göremezsin.
29.09.2020 Bilim
Fasulye deneyi nasıl yapılır? Pamukta fasulye çimlendirme/büyütme deneyi
Fasulye deneyi nasıl yapılır? Pamukta fasulye çimlendirme/büyütme deneyi Bir bitki nasıl gelişip büyür hiç düşündün mü? Bizler gibi bebeklik, çocukluk ve gençlik dönemleri var mı acaba? Sana bir bitkiyi birkaç kolay adımda yetiştirip büyütebileceğini söylesek…
14.05.2020 Bilim
9 ay şempanzeyle kardeşi gibi yaşadı! İkisinin de sonu çok acı oldu
9 ay şempanzeyle kardeşi gibi yaşadı! İkisinin de sonu çok acı oldu Kurtların büyüttüğü çocuklar ilgisini çekti, kendi çocuğunu denek olarak kullandı. Hem şempanzenin hem de onunla büyüyen bebeğin başına gelenler ise 'Bu kadar da olmaz' dedirtti.
30.03.2024 Yaşam
Selçuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Selçuk Bayraktar hayatı ve kariyeri...
Selçuk Bayraktar kimdir, kaç yaşında? Selçuk Bayraktar hayatı ve kariyeri... Selçuk Bayraktar kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk milli S/İHA sistemlerinin ve ilk milli insansız savaş uçağımız Bayraktar KIZILELMA'nın mimarı olan Selçuk Bayraktar, Baykar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Teknoloji Liderliği ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.
19.09.2023 Gündem
Başından girdi, burnundan çıktı! Bir fili öldürecek kadar radyasyona dayanma sırrı
Başından girdi, burnundan çıktı! Bir fili öldürecek kadar radyasyona dayanma sırrı Her zamanki gibi ilgilenmesi gereken cihazlar üzerinde çalışıyordu. O anda bir aksaklık yaşanınca neyin yanlış olduğunu görmek isteyen genç fizikçi, içinden yoğun şekilde güçlü proton ışınının geçtiği kanalın içine başını soktu. İşin en korkutucu tarafı parçacık hızlandırıcısı hâlâ çalışıyordu ve radyasyon en yüksek seviyedeydi. Sonrasında yaşananlar ise akıllara durgunluk verdi.
9.06.2023 Dünya
Herkes İçin Mimarlık: Başka bir gelecek ve başka bir mimarlık, bugünden yaptığınız, sürdürdüğünüz, paylaştığınız sürece mümkün...
Herkes İçin Mimarlık: Başka bir gelecek ve başka bir mimarlık, bugünden yaptığınız, sürdürdüğünüz, paylaştığınız sürece mümkün... Depremden etkilenenlerin bir araya gelebileceği, ortak paylaşıma olanak sunan geçici bir topluluk merkezini Kahramanmaraş’ta hayata geçirmek için çalışan Herkes İçin Mimarlık Derneği ile bölgede kullanıcıların katılımı ve farklı kolektifler ile iş birliği içinde yürüttükleri çalışmaların yanı sıra toplumsal angajmanlı ve demokratik mimarlığın geleceği hakkında konuştuk.
1.05.2023 Mimarlık
Hapishanedeki 10 bin erkeğin korkunç sonu! 'Tek yolu kısırlaştırmak' deyip denedi
Hapishanedeki 10 bin erkeğin korkunç sonu! 'Tek yolu kısırlaştırmak' deyip denedi Tarih sahnesi birbirinden korkunç deneylere tanıklık etse de San Quentin Hapishanesi'nde yaşananlar gibisini görmek oldukça zor. Suç oranını azaltmak için mahkûmlar üzerinde kısırlaştırma deneyleri yapan, idam edilenlerin ölü bedenlerinden aldıklarını başka mahkûmlara nakleden Dr. Stanley’in yaptıkları akıllara durgunluk verecek cinsten.
16.10.2022 Dünya
Gönlümüzce kutlayacağız
Gönlümüzce kutlayacağız Marmaris Belediyesi pandemi nedeniyle iki yıldır ertelenen 23 Nisan kutlamalarını iki gün sürecek etkinliklerle dört farklı noktada gerçekleştirecek
22.04.2022 Ege
Yerli aşı Turkovac'ta son durum! Prof. Dr. Akdoğan açıkladı
Yerli aşı Turkovac'ta son durum! Prof. Dr. Akdoğan açıkladı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, yerli aşıda gelinen son noktayı açıkladı.
23.10.2021 Gündem
Son dakika: Hayvanları Koruma Kanun teklifi Meclis'ten geçti
Son dakika: Hayvanları Koruma Kanun teklifi Meclis'ten geçti Gelen son dakika haberine göre; Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi
8.07.2021 Gündem
Hayvanları Koruma Kanunu, TBMM Komisyonu'nda kabul edildi
Hayvanları Koruma Kanunu, TBMM Komisyonu'nda kabul edildi Gelen son dakika haberine göre; TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda Hayvanları Koruma Kanunu ve Türk Ceza Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifi kabul edildi. Hayvanlara eziyet, işkence, cinsel saldırı ve kötü muamele edenlere hapis cezası geliyor. Hayvanat bahçeleri, yunus parkları, kara ve su sirkleri kapatılıyor.
7.07.2021 Gündem
Son dakika... Hayvan hakları teklifi hazırlandı! AK Parti'den açıklama
Son dakika... Hayvan hakları teklifi hazırlandı! AK Parti'den açıklama Gelen son dakika haberine göre; AK Parti "Hayvanları Koruma Kanunu" teklifini Meclis'e sundu. Hayvanlar mal olmaktan çıkarılıp, canlı statüsüne getiriliyor. AK Parti'nin üzerinde çalıştığı "Hayvanları Koruma Kanun" teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Petshoplarda kedi ve köpek satışının önüne geçilecek" dedi.
1.07.2021 Siyaset
10 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te
10 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te 10 Ocak 2021 Günün Özeti Milliyet'te
10.01.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Deneyleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.