Çocuk Gelinler

Çocuk Gelinler

Son dakika çocuk gelinler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk gelinler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk gelinler haber sayfamızda...

Çocuk Gelinler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 286 çocuk gelinler haberi bulunmuştur.
Sessiz çığlıklara kayıtsız kalmayın
Sessiz çığlıklara kayıtsız kalmayın Ogün Sanlısoy, “Biçare” diyerek çocuk yaşta evliliklere karşı isyanını dile getiriyor.
14.06.2023 Kültür Sanat
16 Aralık CUMA HUTBESİ: Bu haftaki Cuma Hutbesi konusu 'Çocuk: Rabbimizin Kıymetli Emaneti'
16 Aralık CUMA HUTBESİ: Bu haftaki Cuma Hutbesi konusu 'Çocuk: Rabbimizin Kıymetli Emaneti' Diyanet, 16 Aralık Cuma hutbesini yayımladı. Her hafta cuma gününden hemen önce erişime sunulan hutbe, cuma namazı esnasında cemaat ile paylaşılıyor. Farklı konularlar yayımlanan cuma hutbesinin bu haftaki konusu nedir?
16.12.2022 Bilgi Rehberi
'Bir kez tutuklansaydı, 15 yaşındaki Melike'yi öldürmeye cesaret edemeyecekti'
'Bir kez tutuklansaydı, 15 yaşındaki Melike'yi öldürmeye cesaret edemeyecekti' Aksaray’da Melike Arıbaş'ın (15), eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından öldürülmesiyle ilgili davaya müdahil olmak isteyen Aksaray Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu’ndan avukat Aslıhan Girgin, ''Melike defalarca şikayet ettiğinde, bu fail bir kez tutuklanmış olsaydı ve yargılansaydı, belki de cesaret edemeyecekti'' dedi.
13.12.2022 Gündem
Çocuk gelin eşinin affedilmesini istedi
Çocuk gelin eşinin affedilmesini istedi Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Seda Akkuş'un, 13 yaşındayken birlikte yaşadığı, reşit olunca ise resmi nikahla evlendiği Bahattin Akkuş'a (36), sonradan açılan kamu davasında 21 yıl hapis cezası verildi. Cezası Yargıtay tarafından da onanan Akkuş, 4 yıldır aranırken dün Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından evinde yakalanıp, tutuklandı. Seda Akkuş, 4 çocuğuyla ortada kaldığını söyleyip, eşinin affedilmesini istedi.
11.11.2022 Gündem
Koronavirüsün artırdığı teknoloji bağımlılığı için daldı
Koronavirüsün artırdığı teknoloji bağımlılığı için daldı Su altı fotoğrafçısı Nejdet Demirtaş bu kez koronavirüs salgını yüzünden evlerine kapanmak zorunda kalan insanların teknolojik bağımlılığı için su altına indi
3.06.2020 Gündem
Fedakâr hekimlerimiz!
Fedakâr hekimlerimiz! 14 Mart Tıp Bayramı bu yıl koronavirüsün gölgesinde kaldı. Bakanlık tedbir amaçlı etkinlik planlamazken, birçok üniversite de tıp fakültesindeki kutlamalarını iptal etti.
14.03.2020 Gündem
‘Kız çocukları bizim geleceğimiz’
‘Kız çocukları bizim geleceğimiz’ Karabağlar Belediyesi tarafından Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle düzenlenen etkinlik, Barış Semt Merkezi’nde yapıldı.
12.10.2019 Ege
Eğitimde en büyük sorun ‘değişiklik’
Eğitimde en büyük sorun ‘değişiklik’ Eğitimdeki sorunların tespiti için MEB’den 406 yöneticiyle yapılan araştırmada, “Milli Eğitim Sistemi’nin en önemli sorunu sizce nedir?” sorusu yöneltildi. Yöneticiler tarafından en büyük sorun olarak ilk sırada “sistemin sürekli değişmesi” gösterildi...
21.09.2019 Eğitim
'Sadece bir gün değil her gün bizler için'
'Sadece bir gün değil her gün bizler için' 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için cemiyet hayatının ünlü isimleri, duygularını dile getirdi. Alanlarında başarılı olan iş insanları, kadına şiddeti, çalışma hayatının ve bu tempoda kadın olmanın zorluklarını kaleme aldı. CADDE olarak, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarız...
8.03.2019 Cadde
'Tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim'
'Tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim' Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile eşi Çiğdem Çalışkanoğlu, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz yıl evlenen çift, ilginç tanışma hikayelerini anlattı.
18.01.2019 Cadde
'Tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim'
'Tanıştığımız gün evlenme teklifi ettim' Oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile eşi Çiğdem Çalışkanoğlu, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Geçtiğimiz yıl evlenen çift, ilginç tanışma hikayelerini anlattı.
18.01.2019 Cadde
ABD çocuk gelinler için binlerce pasaport başvurusunu onaylamış
ABD çocuk gelinler için binlerce pasaport başvurusunu onaylamış ABD'de son 10 yılda binlerce kişinin çocuk yaştaki evlilikler yoluyla yaptığı pasaport başvuruları onaylandı.
12.01.2019 Dünya
Skandal ortaya çıktı! ABD çocuk gelinler için...
Skandal ortaya çıktı! ABD çocuk gelinler için... ABD Dışişleri Bakanlığı'nın, 2007- 2017 döneminde,  çocuk yaştaki kişiler ile evlilikler yoluyla pasaport almak için yapılan  binlerce başvuruyu onayladığı ortaya çıktı.
11.01.2019 Dünya
Aydilge: Botokslu yüzler gibi, botokslu müzikler var
Aydilge: Botokslu yüzler gibi, botokslu müzikler var Geçtiğimiz haziran ayında hayatını, keman virtüözü Utku Barış Andaş ile birleştiren Aydilge, şimdilerde yeni albümünün heyecanını yaşıyor. 'Kendi Yoluma Gidiyorum' adını verdiği yeni çalışması, yine bir Aydilge samimiyeti içeriyor... Sanatçıyla yeni albümünü ve Molatik olduğu konuları konuştuk.
18.10.2018 Müzik
Fotoğrafçıdan ‘Onur’lu davranış
Fotoğrafçıdan ‘Onur’lu davranış Malatya’da 15 yaşındaki gelinin fotoğrafını çekmeyi reddedip damatla dövüşen Onur Albayrak’a ‘onurlu duruşu’ için tebrik yağıyor
10.07.2018 Gündem
Utanç tablosu çocuk gelinler
Utanç tablosu çocuk gelinler Uzmanlar, çocuk yaştaki evliliklerle ‘cinsel istismar suçu’ işlendiğini söylüyor. Akademisyen Meryem Kaynak Malatyalı, “Çocuk yaşta evlendirilen kızlar okulu terk etmek zorunda kalıyor. Yasal olmayan bu durum, çocuk evliliklerinin engellenmesi için yeterli bir sebep” diyor
14.06.2018 Gündem
Aydilge çocuk gelinlere dikkat çekti
Aydilge çocuk gelinlere dikkat çekti Popçu Aydilge 'City Fest' kapsamında Ankara'da hayranlarıyla buluştu.
15.05.2018 Cadde
Kız çocuklarının evliliğe zorlanması insanlık suçu
Kız çocuklarının evliliğe zorlanması insanlık suçu Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde de kanayan yara haline gelen ‘çocukların zorla evlendirilmesi’ sorununa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen karikatür yarışmasının sonuçları belli oldu.
2.05.2018 Gündem
‘Sağ olasın Karadeniz’
‘Sağ olasın Karadeniz’ Başrolünde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın rol aldığı ‘Sen Anlat Karadeniz’in önceki akşam ekrana gelen bölümünün finalinde, çocuk gelinler sorununa değinildi...
12.04.2018 Cadde
TGC başarı ödülleri açıklandı
TGC başarı ödülleri açıklandı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 2017 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlar belli oldu.
27.03.2018 Gündem
Guterres: Cinsiyet eşitsizliği hepimize zarar veriyor
Guterres: Cinsiyet eşitsizliği hepimize zarar veriyor BM Genel Sekreteri Guterres, "Toplumsal cinsiyet eşitliği, bir insan hakları meselesi. Cinsiyet eşitsizliği ve kadınlara yönelik ayrımcılık, hepimize zarar veriyor'." dedi.
8.03.2018 Dünya
Devlet korumasına alınan F.B.'nin yakınları serbest bırakıldı
Devlet korumasına alınan F.B.'nin yakınları serbest bırakıldı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde önceki akşam bir salonda yapılan düğünle, kendisinden 10 yaş büyük kuzeni ile evlendirilmeye çalışılırken polis tarafından kurtarılan 14 yaşındaki F.B., devlet koruması altına alındı.
26.02.2018 Gündem
Devlet korumasına alınan F.B.'nin yakınları serbest bırakıldı
Devlet korumasına alınan F.B.'nin yakınları serbest bırakıldı Mardin'in Kızıltepe ilçesinde önceki akşam bir salonda yapılan düğünle, kendisinden 10 yaş büyük kuzeni ile evlendirilmeye çalışılırken polis tarafından kurtarılan 14 yaşındaki F.B., devlet koruması altına alındı.
26.02.2018 Gündem
ALO 183’e gelen ihbarla 2 kız çocuğu kurtarıldı
ALO 183’e gelen ihbarla 2 kız çocuğu kurtarıldı Konya ve Mardin’de, evlendirilmek üzere olduğu tespit edilen 15 ve 17 yaşlarındaki iki kız çocuğu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlükleri ekiplerinin polisle yaptığı ortak çalışma sonucu kurtarıldı. İki kız çocuğu devlet koruması altına alındı
2.02.2018 Gündem
Bakanlık evlendirilmeye çalışılan iki çocuğu kurtardı
Bakanlık evlendirilmeye çalışılan iki çocuğu kurtardı Konya ve Mardin'de evlendirilmek üzere olduğu tespit  edilen iki çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlükleri  ekiplerinin girişimleriyle kurtarıldı.
2.02.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Gelinler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.