Çocuk Gelişim

Çocuk Gelişim

Son dakika çocuk gelişim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk gelişim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk gelişim haber sayfamızda...

Çocuk Gelişim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.279 çocuk gelişim haberi bulunmuştur.
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Haberler
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dağ: Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, depreme dayanıklı alanlarla ilgili çalışmaları bulunduğunu belirtip, "Hızla şehrimizdeki hastane, okul gibi kamu binalarının depreme dayanıklı hale gelmesi için bugüne kadar İstanbul'da uygulanan projeyi hayata geçireceğiz. Dünyadaki finans kuruluşlarından uygun krediler alarak kamu binalarını depreme dayanıklı hale getiren bu projenin aynısını İzmir'de uygulayacağız. Ön hazırlığı yapıldı. Cumhurbaşkanımızla görüştük. Şehrimizi daha dirençli hale getireceğiz" dedi.
3.03.2024 Gündem
‘Eşitliği içselleştirdik’
‘Eşitliği içselleştirdik’ Boyner Grup Yönetim Kurulu üyesi Ümit Boyner, başta kadına yönelik şiddetle mücadele olmak üzere toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak üzere bugüne dek destek oldukları sosyal sorumluluk projelerini ve şirket içi uygulamaları anlattı.
5.12.2023 Gündem
MHP'den TBMM'de dijital bağımlılıkla mücadele teklifi
MHP'den TBMM'de dijital bağımlılıkla mücadele teklifi MHP, dijital bağımlılıkla mücadeleye yönelik bir dizi önlemin yer aldığı kanun teklifini Meclis'e sundu.
19.10.2023 Gündem
Yeteneğini keşfetmekte geç kalmayın
Yeteneğini keşfetmekte geç kalmayın Dünyada en başarılı sanatçı ve sporcuların ortak hikâyesi küçük yaşta keşfedilmeleri. Uzmanlara göre de çocuğun resim gibi görsel sanatlarda yeteneği olup olmadığı 3-4 yaşlarında, müzikte ise 5-7 yaşlarında ortaya çıkıyor. Spor alanında ise temel motor becerileri 3-6 yaş aralığında kazanılabiliyor. Tabii her çocuğun gelişimi farklı, o nedenle ailelerin çocukta bir ışık gördüğünde, uzman desteği almalarında yarar var.
11.10.2023 Eğitim
UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Hatay'da 'Mor Yerleşke' alanını ziyaret etti
UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Hatay'da 'Mor Yerleşke' alanını ziyaret etti Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, Hatay’ın Defne ilçesinde çadır kente ziyarette bulundu. Vinton, çocuklar ve kadınlara yardım ve psikolojik destek sağlanan 'Mor Yerleşke' alanını inceledi.
4.08.2023 Gündem
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Kreşte küçük kızı darp ettikleri iddia edilen 2 öğretmen hakkında karar
Kreşte küçük kızı darp ettikleri iddia edilen 2 öğretmen hakkında karar Zeytinburnu'nda özel kreşte 23 aylık kız çocuğunu darp ettikleri iddia edilen 2 sanık yargılandıkları davada karar çıktı.
12.04.2023 Gündem
Çavuşoğlu: Türkiye'ye 102 ülke yardım teklifinde bulundu
Çavuşoğlu: Türkiye'ye 102 ülke yardım teklifinde bulundu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar yardım teklifinde bulunan ülke sayısı 102. Ülkelerden 88'i sahada bize yardım ettiler; arama- kurtarma ve sahra hastanesi gibi birçok konuda destek oldular. 23 ülke görevini tamamladı ve ülkeden ayrıldı. Şu anda 65 ülke sahada çalışmalarına devam etmektedir" dedi.
17.02.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'ya muhteşem gala
Galaktik Tayfa'ya muhteşem gala Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Nazilli’ye çocuk gelişim merkezi
Nazilli’ye çocuk gelişim merkezi Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli’ye çocuk gelişim merkezi kazandırdı. Açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yaptı.
2.01.2023 Ege
Otizmli çocuklara eğitim yuvası
Otizmli çocuklara eğitim yuvası Aydın Büyükşehir ve Kuşadası belediyelerinin işbirliğiyle ilçeye kazandırılan “Kuşadası Elma Şekerleri Çocuk Gelişim Merkezi ve Kuşadası Otizm Destek Merkezi” hizmete açıldı.
4.12.2022 Ege
CHP heyetinden Ada’ya tam not
CHP heyetinden Ada’ya tam not CHP Yurtdışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i yeni makamında ziyaret etti.
1.12.2022 Ege
Okullarda 'siber zorbalık' eğitimi
Okullarda 'siber zorbalık' eğitimi Milli Eğitim Bakanlığı'nca akran zorbalığı ile siber zorbalık, disiplin kapsamına alınırken, okullarda siber zorbalığa karşı eğitim veriliyor. Ankara'da İl Sağlık Müdürlüğü uzmanlarınca bu eğitim- öğretim yılı içinde okulların yüzde 28'ine ulaşılarak, dijital bağımlılık ve siber zorbalığa yönelik eğitim verildi. İl Sağlık Müdürlüğü Sincan Sağlıklı Hayat Merkezi'nde çocuk gelişim uzmanı Hatice Güçlü, Milli Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde olduklarını belirterek, "Çocuklar için şifre güvenliği, ev içi, kamera yapısının nasıl olması gerektiğini, karşıdaki kişilerle konuşurken neler yapmaları gerektiğini anlatıyoruz" dedi.
17.11.2022 Gündem
Nusaybinli miniklerden  Günel’e teşekkür ziyareti
Nusaybinli miniklerden Günel’e teşekkür ziyareti Kuşadası Belediyesi, Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören 40 çocuğu ağırladı.
17.11.2022 Ege
Bilim Kızları’na büyük destek
Bilim Kızları’na büyük destek ‘PepsiCo Bilim Kızları Akademisi’ projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında STEM alanında eğitim gören kız öğrenciler destekleniyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
Denize ilk kez girdiler
Denize ilk kez girdiler Kuşadası Belediyesi, Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nin yaz okullarında eğitim gören 40 çocuğu ağırladı.
25.07.2022 Ege
Karşıyaka’ya hayran kaldılar
Karşıyaka’ya hayran kaldılar Mardin Nusaybin Çocuk Gelişim Merkezi’nden İzmir’e gelen 40 öğrenci Karşıyaka Belediyesi’ni ziyaret etti. 
21.07.2022 Ege
Çocuk gelişimi için verimli tatil nasıl olmalı? Anne-babalara tavsiyeler
Çocuk gelişimi için verimli tatil nasıl olmalı? Anne-babalara tavsiyeler Tatilin değerlendirilme şeklinin çocuğun bütüncül gelişimini doğrudan etkilediğini belirten çocuk gelişim uzmanı Arş. Gör. Begüm Gamiş Çiftçi, bu sürecin eğlenme ve dinlenme zamanı olarak görülse de anne-babaların zihinlerinde pek çok düşünce barındırdığını ifade etti. Çiftçi, tatilin amaçsızca ve sorumluluk almadan geçirilecek bir vakit olmadığını söyleyerek ebeveynlere de öncelikle yapılabilecek aktivitelerin yer aldığı bir plan oluşturmalarını tavsiye etti.
15.07.2022 Çocuk
Başkan Çerçioğlu hayatlara dokunuyor
Başkan Çerçioğlu hayatlara dokunuyor Otizmlilere yönelik örnek çalışmalara imza atan Aydın Büyükşehir, şimdi de otizm üzerinde olumlu etkisi bilinen ancak ailelere maddi yük bindiren yüzme derslerini ücretsiz veriyor
8.07.2022 Ege
Sarnıç Toplum Merkezi yola çıkıyor
Sarnıç Toplum Merkezi yola çıkıyor Gaziemir Belediyesi, toplumsal değişimin yaşanmasına katkı sağlamak amacıyla Sarnıç Toplum Merkezi’ni hayata geçiriyor
7.07.2022 Ege
Ata tohumları miniklere emanet
Ata tohumları miniklere emanet Ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılması için yıllardır çalışmalar yürüten Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu çabaları, çocukların ellerinde de hayat buluyor.
23.05.2022 Ege
100 milyon liralık merkez açılıyor
100 milyon liralık merkez açılıyor Cengiz Holding, yatırım değeri 100 milyon lira olan Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi’nin, kasımda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edileceğini açıkladı.
5.03.2022 Ekonomi
'Bu şekilde yardım hiç doğru değil'
'Bu şekilde yardım hiç doğru değil' Özellikle Doğu ve Güneydoğu’daki ihtiyaç sahibi çocuklara yönelik sosyal medyada başlatılan “yardım akımı” tepkilere neden oldu. Psikiyatristler, sosyal medyada yardıma muhtaç çocukları afişe etmenin, çocukları olumsuz etkileyeceğini söyledi.
15.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Gelişim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.