Geliştirici kitap önerileri
Geliştirici kitap önerileri Çocukların el ve motor becerilerini geliştiren ya da makas tutmasına yardımcı olup onu bir ileri aşamaya geçirecek birçok kitap bulunuyor. Bunlardan birkaçını sizin için derledik.
Kasım ayı kitap önerileri
Kasım ayı kitap önerileri Okulların açılmasıyla birlikte hayatına hareket ve bolca ders girmiş olabilir ama bu yepyeni kitaplar keşfetmene ve onların renkli dünyasına dalmana engel değil. Haydi, gel birlikte yeni önerilerimize göz atalım. İşte Kasım ayında seni bekleyen kitaplar!
Ağustos kitap önerileri
Ağustos kitap önerileri Yaz biterken en güzel kitap önerilerimizi senin için sıraladık. Hem yeni ders yılına başlamanın verdiği heyecan hem de geride bırakılan yaz hatıraları arasında yepyeni gezi kitapları seni bekliyor.
Haziran ayı için kitap önerileri
Haziran ayı için kitap önerileri Sıcacık güneş vücudumuzu iyiden iyiye ısıtmaya başlamışken, elimizde soğuk içeceğimizle kitap okumanın tadı da bir başka… Şimdi arkada yaslan ve haziran kitap önerilerimize keyifle göz at.
Ekim kitap önerileri
Ekim kitap önerileri Yepyeni kitap önerileriyle karşındayız. İşte Ekim ayında okuyabileceğin kitaplar!
23.10.2020 Kültür Sanat
Temmuz ayı için birbirinden özel kitap önerileri
Temmuz ayı için birbirinden özel kitap önerileri Yaz tüm hızıyla devam ediyor. Eğlence, tatil ve dinlenmeye ayırdığın zamanın umarız çok güze geçiyordur. Tatilin en güzel ve sende unutulmaz anılar bırakacak bir aktivitesi de kitap okumak. İşte karşında unutamayacağın kitaplardan birkaç örnek:
17.08.2020 Kültür Sanat
Haziran ayı kitap önerilerimiz
Haziran ayı kitap önerilerimiz Birbirinden özel kitap önerileri ile karşındayız. Önce yazımızı oku ve eğer beğenirsen kütüphanende onlara yer aç. Unutma, yaz ayları kitap okumak için çok iyi bir dönem.
23.06.2020 Kültür Sanat