Çocuk Parkı

Çocuk Parkı

Son dakika çocuk parkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk parkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk parkı haber sayfamızda...

Çocuk Parkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.048 çocuk parkı haberi bulunmuştur.
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı
Çocuk parkını kundaklayan genç yakalandı Bolu’da geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde çocuk parkını ateşe veren şüpheli, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.
14.04.2024 Gündem
Bolu'da çocuk parkı kundaklandı! 'Bunu yapanlar vatan hainidir'
Bolu'da çocuk parkı kundaklandı! 'Bunu yapanlar vatan hainidir' Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan çocuk parkı kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Parkta incelemelerde bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bunu yapanlar bu kentin, bu ülkenin vatandaşı olamaz. Bu parkı yakanlar vatan hainidir” dedi.
11.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da 18 seçmenli köyüne 7'nci kez muhtar oldu
Afyonkarahisar'da 18 seçmenli köyüne 7'nci kez muhtar oldu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 hane ve 18 seçmenin bulunduğu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), resmi olmayan sonuçlara göre 7'nci dönemine seçildi. Ahmet Coşar, "Bu dönemim son. Bundan sonra aday olmayacağım. Gençlere bırakacağım" dedi.
31.03.2024 Gündem
Çocuk parkında şoke eden olay! 420 gram altını 5 dakikada yok oldu
Çocuk parkında şoke eden olay! 420 gram altını 5 dakikada yok oldu Adana’da bir kadın parkta çocuğuyla ilgilendiği sırada düğününde takılan 420 gram altını 5 dakikada çalındı.
28.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
15 nüfuslu köye 7'nci kez muhtar adayı oldu! 'Yaşayanların yaşları 60'ın üzerinde'
15 nüfuslu köye 7'nci kez muhtar adayı oldu! 'Yaşayanların yaşları 60'ın üzerinde' Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı 7 haneli 15 nüfuslu Asmacık köyünün muhtarı Ahmet Coşar (67), 7'nci dönem için tekrar aday oldu.
19.02.2024 Gündem
Çocuk parkında şoke eden görüntü! Cesedi görmek için birbirleri ile yarıştılar
Çocuk parkında şoke eden görüntü! Cesedi görmek için birbirleri ile yarıştılar Antalya’da sokakta yaşayan İbrahim Polat (55)’in çocuk parkında kaydırakların altında üzerinde battaniye ile cansız bedeni bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin çalışmasını yakından takip etmek isteyen kalabalık ise adeta polisi bezdirdi.
18.02.2024 Gündem
4 gündür kayıp olarak aranan kuzenlerden haber geldi
4 gündür kayıp olarak aranan kuzenlerden haber geldi Adana’da 4 gündür kayıp olarak aranan R.H.G. (14) ile kuzeni H.T. (17) polis ekiplerince bulundu.
28.01.2024 Gündem
Oyun parkına faciadan dönüldü! İstinat duvarı çöktü
Oyun parkına faciadan dönüldü! İstinat duvarı çöktü Tokat’ın Kaşıkçıbağları Mahallesi’nde bulunan bir sitenin istinat duvarı sitenin çocuk oyun parkına çöktü. Parkta çocukların bulunmaması olası faciayı önledi.
22.01.2024 Gündem
Kız kardeşinin sevgilisine çocuk parkında silahlı saldırı!
Kız kardeşinin sevgilisine çocuk parkında silahlı saldırı! Arnavutköy’de bir parkta kız kardeşinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği kişiyi gören 2 saldırgan, oyun oynayan çocukların canını hiçe sayarak ateş etmeye başladı. O esnada çocuğunun oynadığı oyuncağın başında olan ve kaçmayan baba ellerini kaldırarak saldırganları durdurmaya çalıştı.
17.01.2024 Gündem
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı saray, köşk, kasır ve müzeler 2023 yılında da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.
2.01.2024 Haberler
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti
2023'te 7 milyon 261 bin turist Milli Saraylar'ı ziyaret etti Milli Saraylar Başkanlığı'na bağlı saray, köşk, kasır ve müzeler 2023 yılında da yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oldu.
2.01.2024 Kültür Sanat
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını!
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını! Konya’nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kahvehaneye yapılan kumar baskınında 5 kişi gözaltına alındı. Kişi başı 4 bin 55 TL olmak üzere 20 bin 275 TL ceza kesildi. Zonguldak Alaplı'da ise bir evde yapılan aramada, uyuşturucu ve kumar makinası ele geçirildi.
1.01.2024 Gündem
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Beton parçaları çocuk parkına düştü
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Beton parçaları çocuk parkına düştü Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm için boşaltılan binanın depo olarak kullanılan bölümü çocuk parkına düştü. Olay sırasında parkta kimsenin olmaması olası faciayı önledi.
26.12.2023 Haberler
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Beton parçaları çocuk parkına düştü
Eyüpsultan'da faciadan dönüldü! Beton parçaları çocuk parkına düştü Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm için boşaltılan binanın depo olarak kullanılan bölümü çocuk parkına düştü. Olay sırasında parkta kimsenin olmaması olası faciayı önledi.
26.12.2023 Gündem
Binalar uçurumun eşiğinde: Bu cenazenin bir an önce kaldırılması lazım
Binalar uçurumun eşiğinde: Bu cenazenin bir an önce kaldırılması lazım Elazığ’da yaklaşık 6 ay önce yağışlar sonrasında çöken, ardından onarımına başlanan aynı istinat duvarının bir kısmı sağanak yağmur sonrası tekrar çökmeye başladı. Duvarın üst kısmında kalan binaların uçurumda kaldığı görüntü ise korkuttu.
9.12.2023 Gündem
Park Orman’a davetlisiniz
Park Orman’a davetlisiniz Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, göreve gelmesiyle 2021 yılında hayata geçirilen Park Orman Narlıdere, kentin marka mekanları arasında yerini aldı.
9.11.2023 Ege
Çocuk parkında korkunç olay! Ağaca asılı kadın cesedi bulundu
Çocuk parkında korkunç olay! Ağaca asılı kadın cesedi bulundu Bursa’da çocuk parkında ağaca asılı kadın cesedi bulundu. Üzerinden Gülay Özen (40) adına düzenlenmiş kimlik çıkan kadının cenazesi morga kaldırıldı.
29.10.2023 Gündem
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü
Tiyatroya duyulan tutkunun ödülü 25. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’nde bu sezona damga vuran “1984” ödüllendirildi.“1984”le “Yılın En Başarılı Yönetmeni” seçilen Murat Daltaban “Tutkuyla tiyatro yapan herkese hayranım” dedi.
5.10.2023 Kültür Sanat
Bursa'da su dolu varilden vahşet çıktı! 4 ölü kedi bulundu
Bursa'da su dolu varilden vahşet çıktı! 4 ölü kedi bulundu Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, su dolu varilde 4 ölü kedi bulundu. Kedilerin öldürülüp varile atıldığı iddiaları üzerine, polis inceleme başlattı.
2.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
'Parktan çıkması' istendi, kendini salıncağa bağladı:  "Ben insan değil miyim?"
'Parktan çıkması' istendi, kendini salıncağa bağladı: "Ben insan değil miyim?" Antalya'da, parkta otururken temizlik görevlisinin 'Git buradan' dediği öne sürülen Seyid A., kendini salıncağa bağladı.
20.09.2023 Gündem
Natura dünyası projeleriyle doğanın ve estetiğin uyumu
Natura dünyası projeleriyle doğanın ve estetiğin uyumu Türkiye'nin önde gelen inşaat ve yaşam tarzı geliştirme şirketlerinden olan Fırat Life Style, doğayla iç içe yaşamın kapılarını aralamaya hız kesmeden devam edecek gibi duruyor. Bir süredir hayata geçirdiği “Natura” Konsepti projelerini “Natura Dünyası” çatı markası ile birleştirmesiyle de bu tavrını daha net bir şekilde ortaya koyduğundan söz edebiliriz. Fırat Life Style ve kimi projelerindeki çeşitli iş ortaklarıyla inşa edilen “Natura Dünyası” projelerinin her biri özgün bir yaşam tarzını yansıtıyor. “Tüm Renkler Bir Arada” mottosu ile kendini tanıdan bu dünyada size sadece kendi renginizi seçmek kalıyor.
18.09.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Parkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.