Çocuk Sürücü

Çocuk Sürücü

Son dakika çocuk sürücü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çocuk sürücü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çocuk sürücü haber sayfamızda...

Çocuk Sürücü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.370 çocuk sürücü haberi bulunmuştur.
Direksiyona geçen çocuk geri vitese takıp gaza basınca yürekler ağza geldi
Direksiyona geçen çocuk geri vitese takıp gaza basınca yürekler ağza geldi Manisa’nın Salihli ilçesinde ailesinin mola verdiği bir benzin istasyonunda bir çocuk sürücü vitesi yanlışlıkla geri alıp gaza basınca araç bir anda geriye fırladı. Aracı durdurmak için hareket eden babanın son anda araç altında kalmaktan kurtulduğu ve yürekleri ağza getiren o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
21.11.2023 Haberler
14 yaşındaki çocuk feci kazada hayatını kaybetti
14 yaşındaki çocuk feci kazada hayatını kaybetti Denizli'de otomobil ile çarpışan motosikletin 14 yaşındaki sürücüsü, metrelerce savrulduğu kazada hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
28.03.2023 Gündem
15 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil takla attı: O anlar kamerada
15 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil takla attı: O anlar kamerada Tekirdağ Çorlu’da 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin ani manevra yaptığı sırada takla attığı kaza kameraya yansıdı. Kaza sonrası çocuk sürücü hafif yaralandı.
27.01.2023 Haberler
14 yaşındaki sürücü fren yerine gaza bastı, otomobil karşı sokağa uçtu
14 yaşındaki sürücü fren yerine gaza bastı, otomobil karşı sokağa uçtu Ataşehir'de 14 yaşındaki Mehmet Alp Ç.'nin kullandığı otomobil, iddiaya göre sürücüsünün fren yerine gaza basması sonucu virajda bariyerleri aşarak karşı sokağa uçtu. Kazada 2 kişi yaralanırken, otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
8.01.2023 Gündem
Şaşkınlık yaratan görüntü sonrası babaya 3 bin 674 lira ceza!
Şaşkınlık yaratan görüntü sonrası babaya 3 bin 674 lira ceza! İstanbul Maltepe’de 11 yaşındaki çocuğuna otomobil kullandıran babaya 3 bin 674 lira ceza kesildi.
19.04.2022 Gündem
Maltepe’de trafikte çocuk sürücü şaşkınlığı
Maltepe’de trafikte çocuk sürücü şaşkınlığı Maltepe’de çocuğun caddede otomobil sürdüğü anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
15.04.2022 Haberler
Maltepe’de trafikte çocuk sürücü şaşkınlığı
Maltepe’de trafikte çocuk sürücü şaşkınlığı Maltepe’de çocuğun caddede otomobil sürdüğü anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
15.04.2022 Gündem
Esenyurt’ta ehliyetsiz çocuk sürücü ortalığı birbirine kattı!
Esenyurt’ta ehliyetsiz çocuk sürücü ortalığı birbirine kattı! İstanbul Esenyurt'ta, 18 yaşından küçük sürücü otomobiliyle, ara sokakta bir çocuğa çarptıktan sonra kaçarken, polis ekiplerinin müdahalesi ile yakalandı.
11.02.2022 Gündem
Mersin'de bir kişinin ölümüne neden olan sürücü 16 yaşında çıktı
Mersin'de bir kişinin ölümüne neden olan sürücü 16 yaşında çıktı Mersin’de bir kişiyi ezerek ölümüne neden olan ve olay yerinden kaçan sürücü 16 yaşında çıktı. Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde düşürülen tampon parçaları ve çevredeki güvenlik kameraları incelenerek yakalanan çocuk sürücü adliyeye sevk edildi.
23.12.2021 Gündem
Babasının arabasını gizlice alan çocuk sürücü polise çarptı
Babasının arabasını gizlice alan çocuk sürücü polise çarptı Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde babasına ait otomobili gizlice alan çocuk sürücü, dehşet saçtı. Park halindeki araca çarpan çocuk sürücü, kaçmaya çalışırken bir de polisi yaraladı.
3.11.2020 Gündem
Adana'da şok eden görüntü! Kamyonet kullanan çocuğu polis yakaladı
Adana'da şok eden görüntü! Kamyonet kullanan çocuğu polis yakaladı Adana'nın Çukurova ilçesinde kamyonet kullanan çocuk, devriye görevindeki polislerin dikkatiyle yakalandı.
3.09.2020 Gündem
Bolu'da traktör şarampole devrildi
Bolu'da traktör şarampole devrildi Bolu'da, A.K.'nin (13) kullandığı traktör, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada A.K. yaralanırken, babaannesi Durkadın Karakaya (66) hayatını kaybetti.
3.08.2020 Haberler
Trafikte korkunç tablo ortaya çıktı: 123 çocuk şoför hayatını kaybetti!
Trafikte korkunç tablo ortaya çıktı: 123 çocuk şoför hayatını kaybetti! Meclis’te kurulan araştırma komisyonuna sunulan ‘çocuk ölümleri’ raporu 2018 yılında 0-17 yaş arasında 123 çocuğun direksiyon başında hayatını kaybettiğini, 8 bin 773 çocuğun ise yaralandığını ortaya koydu
21.02.2020 Gündem
15 yaşındaki çocuğun kullandığı minibüs bisikletli adamı öldürdü!
15 yaşındaki çocuğun kullandığı minibüs bisikletli adamı öldürdü! Pendik’te, 15 yaşında bir çocuğun kullandığı minibüs, bisikletli bir kişiye çarparak ölümüne neden oldu.  Çocuk gözaltına alınırken, kaza anı da kameraya yansıdı.
13.10.2019 Gündem
Böyle düştü! 4 gündür hayat mücadelesi veriyor...
Böyle düştü! 4 gündür hayat mücadelesi veriyor... Bursa’da 13 yaşındaki oğlunun sürdüğü hurda yüklü kamyonetin kasasından kafa üstü düşerek ağır yaralanan hurdacının yoğun bakımdaki hayat mücadelesi devam ediyor.
27.07.2019 Gündem
Çocuk sürücü, motosikletliye çarptı: 1 ölü
Çocuk sürücü, motosikletliye çarptı: 1 ölü Gaziantep'te 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı minibüsle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
21.06.2019 Gündem
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı Bursa’da bir esnafın arabasını tek başına çalıştıran çocuk, ganyan bayiine daldı. Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi’nde meydana geldi. İş yerlerinin yoğunlukta olduğu bir sokakta esnaflardan birinin kapıdaki 43 YC 501 plakalı arabasının anahtarını alan çocuk, araca binerek oynamaya başladı. Bir süre sonra aracı çalıştıran çocuk, arabayı sürmek istedi. Araç sürmeyi bilmeyen çocuğun hareket ettirdiği araç, kısa süre sonra yakındaki ganyan bayiine daldı. İş yerinin kapısında oturan bir genci de altına alarak ezen çocuk, olayın şokuyla araçtan inip koşarak uzaklaştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen olay yerine akın etti. Polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Kazada yaralanan biri ağır 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı! Kazanın ardından vatandaşlar...
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı! Kazanın ardından vatandaşlar... Bursa’da bir esnafın arabasını tek başına çalıştıran çocuk, ganyan bayiine daldı. Kazada biri ağır 2 kişi yaralanırken, kazadan sonra vatandaşların ganyan bayiinde iddia oynamaya devam etmesi dikkat çekti. Dehşet anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
18.03.2019 Gündem
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı! Kazanın ardından vatandaşlar...
Çocuk sürücü ganyan bayiine daldı! Kazanın ardından vatandaşlar... Bursa’da bir esnafın arabasını tek başına çalıştıran çocuk, ganyan bayiine daldı. Kazada biri ağır 2 kişi yaralanırken, kazadan sonra vatandaşların ganyan bayiinde iddia oynamaya devam etmesi dikkat çekti. Dehşet anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
18.03.2019 Gündem
Akılalmaz olay! Aracı kullananın yaşı şoke etti
Akılalmaz olay! Aracı kullananın yaşı şoke etti Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 14 yaşındaki  G.İ.'nin kullandığı otomobil, ciple çarpıştı. Kazada sürücü G.İ. ile yanında bulunan 10 yaşındaki  Ü.İ. yaralandı.
2.06.2018 Gündem
Akılalmaz olay! Aracı kullananın yaşı şoke etti
Akılalmaz olay! Aracı kullananın yaşı şoke etti Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 14 yaşındaki  G.İ.'nin kullandığı otomobil, ciple çarpıştı. Kazada sürücü G.İ. ile yanında bulunan 10 yaşındaki  Ü.İ. yaralandı.
2.06.2018 Gündem
Çocuğun kullandığı minibüsle ata eziyet
Çocuğun kullandığı minibüsle ata eziyet Manisa Yunusemre’de Muradiye yolu üzerinde, bir atın iple bağlandığı hareket halindeki minibüsün arkasından koşturulması büyük tepki çekti.
26.04.2018 Gündem
Kaza tehlikesi atlatan polislere çocuk sürücü şoku
Kaza tehlikesi atlatan polislere çocuk sürücü şoku Gaziantep'te bir ihbardan dönen sivil polis ekipleri kaza tehlikesi atlattı. Kaza tehlikesinin şokunu atamayan polisler, durdukları aracın sürücüsünün 15 yaşında bir çocuk olduğunu gördü.
17.12.2017 Gündem
Çocuk sürücü trafiği birbirine kattı
Çocuk sürücü trafiği birbirine kattı BURDUR'da ehliyetsiz olduğu gerekçesiyle polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 15 yaşındaki K.C.Ö., kullandığı otomobil park halindeki halk otobüs ve kamyonete çarptıktan sonra refüje de çarparak takla attı. Burdur'da saat 23.00'da uygulama yapan trafik ekipleri, bir otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Sürücü K.C.Ö., ikaza uymayarak kaçmaya başladı. Ekiplerin uzun süre takip ettiği otomobil, Otogar Kavşağı'nda önce park halindeki halk otobüsüne ardından İsmail Boyacıoğlu Caddesi'nde park halindeki kamyona çarptı. Kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı. Çeşitli yerlerinden yaralanan K.C.Ö., gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. K.C.Ö.'nün ehliyeti bulunmadığı gerekçesiyle 'dur' ihtarına uymadığı belirlendi.
11.09.2019 Yaşam
Anayolda geri geri ilerleyen traktör böyle görüntülendi
Anayolda geri geri ilerleyen traktör böyle görüntülendi Çorum’da şanzıman aksamında meydana gelen arıza nedeniyle anayolda geri manevra ilerleyen traktör görenleri şaşkına çevirdi. Olay, Çorum-ortaköy karayolunda meydana geldi. Yoldan geçen bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde iddialara göre 15 yaşındaki bir çocuk sürücü köy yolundan çıkarak yaklaşık 10 kilometre traktörle geri geri şehir merkezine doğru ilerliyor. Yolda ters bir şekilde ilerleyen traktör zaman zaman trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. Bu görüntülere isyan eden sürücü ve yanındaki şahıs daha sonra jandarma ekiplerini arayarak durumu bildiriyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri

Çocuk Sürücü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.