Çocuklar Duymasın

Çocuklar Duymasın

Son dakika Çocuklar Duymasın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çocuklar Duymasın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çocuklar Duymasın haber sayfamızda...

Çocuklar Duymasın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.628 çocuklar duymasın haberi bulunmuştur.
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı!
'Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K. tarafından şiddete uğradığını açıkladı. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan ünlü isim, yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.
28.03.2024 Cadde
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım!
Pınar Altuğ: Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım! 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan Pınar Altuğ (49), önceki gün 'Verona Çıkmazı' adlı tiyatro oyununu izlemeye geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, eşi Yağmur Atacan (40) ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli
Yağmur Atacan: Pınar Altuğ ile kavgaya girilmez! Sonucu belli Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ, yüzü olduğu markanın reklam çekimine eşi Yağmur Atacan ile birlikte katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü çiftten Atacan, "Pınar ile kavgaya girilmez" diyerek dikkat çeken bir açıklama yaptı.
6.03.2024 Cadde
Güven, yeni Sinema Müdürü
Güven, yeni Sinema Müdürü “Çocuklar Duymasın” ve “Mandıra Filozofu” gibi pek çok dizi ve filmin senaristi ve yapımcısı Birol Güven, Resmî Gazete’de yayımlanan kararnameyle Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü olarak atandı.
24.02.2024 Kültür Sanat
BİROL GÜVEN KİMDİR? Sinema Genel Müdürlüğüne atanan Birol Güven kaç yaşında, nereli? Dizileri - filmleri
BİROL GÜVEN KİMDİR? Sinema Genel Müdürlüğüne atanan Birol Güven kaç yaşında, nereli? Dizileri - filmleri Yapımcı, senaryo yazarı ve yönetmen Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'ne atandı. Çocuklar Duymasın, Ayrılsak da Beraberiz, En Son Babalar Duyar gibi ekrana damga vuran dizileri hazırlayan Birol Güven aslen nereli, kimdir?
23.02.2024 Bilgi Rehberi
Pınar Altuğ şık ve fit haliye beğeni topladı!
Pınar Altuğ şık ve fit haliye beğeni topladı! Hem özel hayatı hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ şık tarzıyla hayranlarını mest etti. Şu sıralar tiyatroda yoğun tempoda çalışan Altuğ'ın dekolteli tarzına yorum yağdı.
19.02.2024 Cadde
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum!
Ayşecan Tatari: Ekranlara dönmeyi düşünmüyorum! Oyuncu Aliye Uzunatağan, 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan kızı Ayşecan Tatari ve torunu Müjgan ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Üç kuşak bir arada olan aile, alışverişe çıktı.
3.02.2024 Cadde
Pınar Altuğ'dan takipçisinin 'Gazze' yorumuna yanıt
Pınar Altuğ'dan takipçisinin 'Gazze' yorumuna yanıt Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu, Gazze hakkında gelen soruya verdiği yanıtla dikkat çekti.
16.01.2024 Cadde
Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?
Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli, hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? Survivor All Star 2024 yarışmacısı Furkan Kızılay hayatı araştırılmaya başlandı. Uzun zamandır heyecanla beklenen Survivor All Star bu akşam ekranlara geliyor. Survivor All Star 2024 yarışmacıları arasında sevilen oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay da yer alacak. Survivor All Star 2024 yarışmasında kırmızı takımda yer alacak Furkan Kızılay'ın kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Survivor Furkan Kızılay kimdir, nereli ve hangi sezon yarıştı? Survivor All Star 2024 Furkan Kızılay kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar…
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Rahatlamadı
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Rahatlamadı Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 3 hafta önce Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depreminin beklenen Marmara Depremi ile ilişkisini açıkladı.
27.12.2023 Haberler
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Rahatlamadı
Japon deprem uzmanı Marmara fay hattını işaret etti: Rahatlamadı Yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, 3 hafta önce Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depreminin beklenen Marmara Depremi ile ilişkisini açıkladı.
27.12.2023 Gündem
Pınar Altuğ amuda kalktı! Esnekliğini konuşturdu
Pınar Altuğ amuda kalktı! Esnekliğini konuşturdu Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yoga yaptığı anları paylaştı.
18.12.2023 Cadde
Pınar Altuğ ve Arzum Onan'ın gençlik pozuna yorum yağdı!
Pınar Altuğ ve Arzum Onan'ın gençlik pozuna yorum yağdı! 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Pınar Altuğ, 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan ile gençlik pozunu yayınladı. Yıllara meydan okuyan ikilinin, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum alan nostaljik paylaşımla ilgili yorumları da dikkat çekti.
25.11.2023 Cadde
Pınar Altuğ: Su tam benim istediğim gibi bir kız oldu!
Pınar Altuğ: Su tam benim istediğim gibi bir kız oldu! Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ, önceki gün Etiler'deki bir tırnakçıdan çıkarken görüntülendi. 14 yaşındaki kızı Su ile ilgili konuşan oyuncu, "Bence oyunculuğa yeteneği var. Babasının mimiklerini almış" açıklamasında bulundu.
11.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kadroya dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
27.10.2023 Cadde
Pınar Altuğ'un elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı!
Pınar Altuğ'un elektrikli otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı! Eşi Yağmur Atacan ile yaptıkları romantik paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ, önceki gün 14 yaşındaki kızı Su ile birlikte bir etkinlikten çıkarken görüntülendi. Oyuncunun, valeden getirmesini istediği elektrikli aracının fiyatı dudak uçuklattı.
17.10.2023 Cadde
Yağmur Atacan'dan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü!
Yağmur Atacan'dan itiraf: Az kazanan setleri bırakacaktı, 30 saniye sürdü! Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, önceki gün katıldıkları bir lansmanda görüntülendi. Yağmur Atacan'ın üstündeki kıyafette bir eşek fotoğrafı olması dikkat çekti. Uzun yıllardır televizyonda iş yapmayan ve setleri bırakan Atacan, itirafıyla dikkat çekti.
13.10.2023 Cadde
Türkiye güzelleri aynı karede! Sosyal medyada yorum yağdı
Türkiye güzelleri aynı karede! Sosyal medyada yorum yağdı Tescilli güzeller Pınar Altuğ, Özge Ulusoy ve Demet Şener, bir araya geldi. Meslektaşlarıyla birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
5.10.2023 Cadde
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu (44), memleketi Giresun'un Tirebolu ilçesinde yakınları ve meslektaşlarının katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
29.09.2023 Magazin
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Parkta ölü bulunmuştu! Oyuncu Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulunan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu (44), memleketi Giresun'un Tirebolu ilçesinde yakınları ve meslektaşlarının katıldığı törenin ardından toprağa verildi.
29.09.2023 Cadde
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi'
Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! 'Hayat en sevdiklerimizle sınar bizi' Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün Beyoğlu'nda bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan, 'Çocuklar Duymasın' diziindeki 'Sultan' rolüyle tanınan Seda Fettahoğlu'nun kuzeni olduğunu duyurdu. Ölüm haberiyle tarifiz bir acı yaşayan Ayşe Tolga, sosyal medyada duygu yüklü bir veda mesajı yayınladı.
29.09.2023 Cadde
Pınar Altuğ'dan Seda Fettahoğlu ile paylaşımına gelen yoruma yanıt!
Pınar Altuğ'dan Seda Fettahoğlu ile paylaşımına gelen yoruma yanıt! 'Çocuklar Duymasın'ın Sultan'ı Seda Fettahoğlu Beyoğlu'daki bir parkta ölü bulunmuştu. İlk incelemelere göre intihar ettiği söylenen oyuncunun ardından arkadaşları yaşadıklarını üzüntüyü paylaştı. Pınar Altuğ da bir paylaşım yaptı ve "Keşke ölmeden önce hatırlasaydınız" yorumuyla neye uğradığını şaşırdı.
29.09.2023 Cadde
Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!
Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu! Son olarak 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü bulundu. Polis yaptığı incelemede; İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusunun sağ şakağında bir mermi girişi, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca buldu. Fettahoğlu'nun eski rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun son paylaşımına yazdığı not ise yürek yaktı.
27.09.2023 Magazin
Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu!
Oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu! Son olarak 'Çocuklar Duymasın' dizisinde rol alan Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü bulundu. Polis yaptığı incelemede; İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusunun sağ şakağında bir mermi girişi, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca buldu. Fettahoğlu'nun eski rol arkadaşı Pınar Altuğ'dan paylaşım geldi. Ünlü oyuncunun son paylaşımına yazdığı not ise yürek yaktı.
28.09.2023 Cadde
Pınar Altuğ, eşi hakkında gelen çirkin yoruma sessiz kalamadı!
Pınar Altuğ, eşi hakkında gelen çirkin yoruma sessiz kalamadı! Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Pınar Altuğ şu sıralar eşi Yağmur Atacan ile tatil yapıyor. Tekne ile gezen çift, büyük bir tur teknesinin son ses müzikle denizde gezmesini eleştirdi. Bunun sonrasında Altuğ'e gelen mesaj ise şoke etti.
28.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çocuklar Duymasın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.