Çocukları

Çocukları

Son dakika Çocukları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çocukları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çocukları haber sayfamızda...

Çocukları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.140 çocukları haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek'
Sıla'nın 23 Nisan sürprizi 'Arkadaşım Eşek' Şarkıcı Sıla Gençoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Kayseri'de verdiği konserde, merhum sanatçı Barış Manço'nun 'Arkadaşım Eşek' parçasını söyledi.
24.04.2024 Cadde
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Fahriye Evcen'den yeni pozlar! 'Yaza Merhaba'
Fahriye Evcen'den yeni pozlar! 'Yaza Merhaba' Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından yeni karelerini paylaştı.
24.04.2024 Cadde
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’
‘Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu sizlere emanet ettik’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Türkiye’nin geleceğisiniz
Türkiye’nin geleceğisiniz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
24.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Çocuklara moral oldular
Çocuklara moral oldular Sanatçılar, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören minikleri 23 Nisan kapsamında düzenlenen etkinlikte yalnız bırakmayarak, onlarla zaman geçirdi
24.04.2024 Cadde
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
24.04.2024 Cadde
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı
Görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı... Drift atan sürücü yakalandı Kağıthane'de yağmur sonrası oluşan kaygan zeminde drift atan hafif ticari araç sürücüsüne 32 bin lira ceza kesilerek ehliyetine de 2 ay el konuldu.
23.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan Irak ile imzalanan anlaşmaya ilişkin açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Irak ile imzalanan su alanında iş birliği anlaşmasına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada, "Su konusunda sadece bizde değil suyun bizden gittiği ülkelerde de yönetilmesi gerekir. Suyun daha çok bırakılmasından bahsetmiyoruz. Suyun yönetilmesinden bahsediyoruz. İki sınırdaş ülkenin suyla ilgili iş birliği sadece bu iki ülkenin arasındaki iş birliği ile anlamlıdır" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de çocuklarla buluştu! 'Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Sizler bizim geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudusunuz. Her biriniz büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarları olacaksınız." dedi.
23.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika açıklaması Bakan Tekin öğretmen atamalarıyla ilgili konuştu. Bakan Tekin"'Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.
23.04.2024 Gündem
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti
CHP Lideri Özel eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i evinde ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 23 Nisan'da eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyarete gitti.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret!
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret! Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sivas Numune Hastanesi'ni ziyaret etti.
23.04.2024 Sivasspor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu Ankara'da binlerce kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'e akın etti.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan tebriği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı.
23.04.2024 Gündem
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çocukları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.