'Çocuktan Al Haberi' bugün ekranlarda
'Çocuktan Al Haberi' bugün ekranlarda Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte bugün saat 17.00’de yeni bölümüyle Show TV’de.
24.10.2020 Cadde
Evrim Akın: Böyle bir ev yok, şoka girdim
Evrim Akın: Böyle bir ev yok, şoka girdim Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu 'Hadi Be'nin konuğu, 'Çocuktan Al Haberi' programıyla seyirci karşısına çıkan sunucu Evrim Akın oldu.
1.03.2018 Cadde
Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak!
Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak! Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel Programında ünlü İsimler yarışacak. SHOW TV'nin ilgiyle izlenen Çocuktan Al Haberi Yılbaşı Özel programında bomba isimler var. Çocuktan Al Haberi yeni bölümüyle bu akşam izleyicisine eğlence dolu anlar yaşatacak. İşte birbirinden ünlü isimler...
31.12.2017 Gündem
'Çitos Efe' kararı için çok geç kalınmadı mı?
'Çitos Efe' kararı için çok geç kalınmadı mı? 'Çocuktan Al Haberi' programıyla ünlenen ve başta 'Çitos Efe' lakaplı minik Efe Koçyiğit olmak üzere diğer tüm yıldızlar için flaş bir karar açıklandı. Ekran yüzü olan tüm çocuklar için düğmeye basıldı. Bundan böyle ekrana çıkan çocukların aileleri ile temasa geçileceği, çocuklara psikolojik danışmanlık hizmeti verileceği belirtildi. Bu çocuk yıldızların ekonomik anlamda daha fazla sömürülmelerine izin verilm
8.03.2018 Ekran
Berna Laçin'i güldüren soru
Berna Laçin'i güldüren soru "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasını dün akşam başarılı oyuncu Berna Laçin sundu. Laçin, kendisini sorduğu soruda gülmeden edemedi.
11.09.2019 Televizyon
Çocukların ilişkiler hakkındaki fikirleri
Çocukların ilişkiler hakkındaki fikirleri "Çocuktan al haberi" vecizesine dayanılarak bu sefer de ilişkiler ve evlilik hakkında fikirleri sorulmuş:
20.11.2012 Aşk