Kendimizi nasıl geliştirebiliriz?
Kendimizi nasıl geliştirebiliriz? Gelişim lideri, eğitmen ve yazar Yasemin Sungur; gelişim hakkında bilgi verdi. Sungur, kişilerin kendini nasıl geliştirebileceği hakkında püf noktalar paylaştı.
22.09.2020 Yaşam
Daha iyi bir yaşam için atmanız gereken 7 önemli adım
Daha iyi bir yaşam için atmanız gereken 7 önemli adım Gelişim, her bireyin farklı duygular hissetmesini sağlayan özel bir kelimedir. İlerlemek, büyümek, yaşamak, yaratmak, üretmek ya da keşfetmek; nasıl bir kelimeyle ifade edersek edelim aslında gelişim kişisel bir yolculuktur. Her bireyin farkındalıkları, yaşanmışlıkları ya da deneyimleri farklı olduğu için gelişime başlama ve gelişimle değişme süreci de farklı olacaktır. Burada önemli olan ise gelişim için harekete geçebilmektir. Eğitmen, yazar ve gelişim lideri Yasemin Sungur, konu hakkında bilgi verdi.
9.09.2020 Yaşam
Çocuklar 'yeni normal' eğitim hayatına nasıl hazırlanmalı?
Çocuklar 'yeni normal' eğitim hayatına nasıl hazırlanmalı? Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim ve öğretim yılının 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle başlayacağını, 21 Eylül’de de okullarda yüz yüze eğitimin başlamasını planladıklarını açıkladı. Gelişim Lideri Yasemin Sungur, ‘’yeni normal’’ düzeninde başlayacak olan, öğrencilerin yanı sıra ebeveynlerin, öğretmenlerin ve okul yönetimlerinin de adım atacakları alışık olunandan farklı bir eğitim öğretim dönemi için tavsiyelerde bulundu.
Yasemin Sungur: Kitap okumak boş zaman uğraşı değil
Yasemin Sungur: Kitap okumak boş zaman uğraşı değil 12 yıldır, haftada bir kitap kulübünün katılımcılarıyla bir araya gelerek seçilen bir kitap hakkında konuşmak büyük bir maharet ve istikrar gerektirir. Yasemin Sungur, diğer  birçok işinin yanında bunu da başarıyor. Kendisiyle sohbet etme imkanı buldum, biraz Kitap ile Sohbet kulübünü konuştuk.
3.02.2020 Diğer